Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

ice wrote:Dovesti Despota,to bi bilo pravo resenje!
Prvo Ice,zar nisi primetio da je realnije da dovedemo Savu Milosevica,jer da bi dosao u Vosu prvo moras predati zahtev za penziju (I Gvozden rece da je bio odlucio da napusti fudbal) :wink: ,sad nesto razmisljam i o Batici Mirkovicu,i taj je slobodan ovih dana :lol:

Drugo,ja sam bas ovih dana odlucio uraditi jedan mali klip,jedan mali mix,posvecen Despotu,planirao sm ga danas postaviti na Yutjub i kad dodjoh ovde na forum,a vi svi o Despotu :lol:
A setih se onog mog nadaleko cuvenog potpisa 1:0 - DESPOTOVIC,pa pozivam kolegu Turiju,kad postavim klip,da mi javi,da li je i ovaj put vreme pokazalo!? :wink:
Image
Minja
Administrator

Post by Minja »

Ajde malo da kontriram.

Da mi prvo vidimo kako igra taj Gvozdenovic.

Ovaj Brazilo-Nemac od bucka, preko noci, postade najbolji igrac odbrane. Mozda ce sa Gvozdenovicem odbrana da bude opet ona stara. Sto da ne.

Pre mnogo godina, sticajem okolnosti i strogog ugovora, u nasu malu avliju zalutao je Milos Sestic. Ostalo je istorija. Ne, nikako necu da poredim Gvozdenovica, Pleca i Sestica, ali i on je bio i mator i spor i sve ostalo...
Turija

Post by Turija »

Vidim svi su već prežalili odlazak Danija i kuju se planovi, šta ćemo s novcima (polako s obećanje, polako s plaćanje - kako reče Šojić :wink: ).
Dečko je otišao tek na probu, a ako su tamo probe kao u Voši, nećemo se brzo opariti.
Ja bih voleo da Dani uspe da potpiše contract, pa neka i ne igra (odmah).U svakom slučaju, daleko mu je bolje da kad već ne igra, to bude u Mančesteru, nego u Vojvodini.
Srećno Danijele!

PS
da li će eventualni transfer Aleksića na Ostro, biti i prvi direktni transfer igrača Vojvodine u Englesku?
Zna li neko, da li je u istoriji FK Vojvodine neki naš igrač otišao direktno iz Voše u Premijer Ligu ?(Jokan je bio u Čelziju, ali ne iz Voše).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
shecky

Post by shecky »

Ja ne bih voleo da Dani ode ali sta ces... zaista ne mogu da verujem da on ne moze da igra u Vojvodini?!?!?!? wtf
Neki bas i ne mirisu Mrdju ali sto jes jes Mrdja igra dobro borben je i zaista zeli da igra sto postujem. Ali to ne znaci da Aleksic treba da greje klupu...
Npr. ja bi Danija ubacio odma u drugom poluvremenu umesto Slavena.
Sto se tice Gvozdenovica raduje me to sto se vidi vec po govoru da je jedan miran i stalozen momak koji zna i da spoji recenice a ne da muca sa ovaj onaj aaaa znaci..i slicno.
Ako bude igrao kao Sarac kad je bio spreman bicu zadovoljan.
Somborac

Post by Somborac »

E, moj turija nema polako...mi imamo samo mrdju i misu koji nije klasican napadac...mrdja se vec uveliko zali na povredu ledja..da li se tako kuju sampionske ambicije? Titovi imaju po 4-5 podjednakih napadaca, a sezona je duga. Mora se platiti i dovesti rasni golgeter! Imaju brzica, rajevca pa neka posluju! Cak i ovde ima preporuka, sve sa brojevima menadzera! Nema vise polako, lagacko, ta mani ih...pojacanja prava i odmah, inace ce ova uprava napraviti jos gori posao od prethodne bagre...mislite o tome
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Somborac wrote:Nema vise polako, lagacko, ta mani ih...pojacanja prava i odmah...
Jos tacno 6 dana!
Friend

Post by Friend »

Ajde da i ja nesto napisem o ovome.Jos odavno sam rekao da mladi talenti,ne samo fudbalski vec i iz drugih sportova sto pre moraju otici iz zemlje da bi nesto naucili,jer im sam talenat nece nista doneti u zivotu,osim one otrcane fraze al je ovaj deran kao mali bio talenat za fudbal.Mladi Danijel ovde vise nema sta da nauci,moze samo da nazaduje sto smo i mi sami bili svedoci u proteklih godinu dana.Dani je to shvatio,i ja ga podrzavam u nameri da sto pre napusti klub i ode u neki inostrani klub,gde ce svoj talenat da materijalizuje,odnosno i nauci sve vestine ovoga sporta.Neko ce reci da on tamo nema mesta i da nece igrati pored onakvih zvezda,da delimicno su u pravu,ali trenirati samo u drustvu takvih zvezda poput Teveza,Irelanda,Adebajora i drugih je jedan veliki plus i ogromno iskustvo za tako mladog i talentovanog igraca.A,sada se samo setite sa kojim je ovde igracima trenirao i sta je mogao od njih da nauci mijatovic,lazetic... :oops:.Sada da li ce nas klub imati neke vajde od ovog transfera,cisto sumnjam,jer ce pare od istog do sledece skupstine vec nestati po starom dobrom obicaju.Mislim da ce klub jedino profitirati u smislu imidza,neko ce cuti za nas,pa onda opet ti novi koji cuju sada za nas ce da svrate za nekoliko godina da pogledaju u nase dvoriste i vide da li se rodio neki novi Kacar,Aleksic,Jovanovic,Krasic,Medojevic,Mitosevic...A,nama navijacima ostaje samo da se nadamo da cemo jednog dana imati posteniju upravu koja ce gledati u buducnost,ali ne samo svoju licnu nego i klupsku.Sta napisati na kraju,sem da Danijelu zelim mnogo srece i uspeha u daljoj karijeri,sad dal u crveno belom ili nebesko plavom dresu i nije tako vazno,ziveli!
Last edited by Friend on Wed Aug 26, 2009 12:00 am, edited 1 time in total.
Turija

Post by Turija »

shecky wrote:Npr. ja bi Danija ubacio odma u drugom poluvremenu umesto Slavena.
.
Kako mi navijači, uglavnom, lako podležemo oficijelnom izboru.
Zašto bi se Danijel ubacio u drugom poluvremenu, a ne u prvom?Ne znam da ijednog našeg sadašnjeg napadača traže u Premijer Ligi ili nekoj drugoj (ta priča o Tadićevoj Holandiji još će da počeka), pa da sad Danijel bude rezerva, npr što si naveo, Slavenu?
Koji je racionalan razlog u pitanju, da on čeka npr Slavena 45 ili više minuta?Samo zato što je mlađi?Pa, tako se radilo pre 40 godina kad su Stepanović i marić igrali.Odavno se to već okrenulo za 180 stepeni.
Danas, što mlađi - to finasijski bolje (skuplji na svetskoj pijaci) za siromašni Klub (a, mi smo danas siromašni klub).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Turija

Post by Turija »

Somborac wrote:E, moj turija nema polako...
nisam ja mislio da mi polako, već oni Mančester.
Neće se njima sad žuriti, dosta su se već izuli, tako da mi ne pravimo račun sa onim astronomskim brojkama koje su bile vezane za prelazni rok City-a.Ispraznili su oni dobro šlajpik, na našu žalost.
fajdans

fajdans

Post by fajdans »

Jako mi je krivo sto mali Aleksic nije dobijo pravu sansu...Decko igra za medalju...:D
Jos mi je zalije sto takav talenat odlazi a jako malo je doprineo samoj vojvodini.Time mislim da mu nisu dali pravu sansu i da samo kod nas super talenat sedi na klupi...!!!Dokle god bude tako nista necemo uraditi u prvenstvu a kamoli u evropi...Nije mi drago al moram da pomenem, pogledajte samo malog Tomica iz Partizana, decko blista, dobio je pravu sansu i videcete za koliko ce se para prodati...
Sto se tice Despotovica, pre jedno dva meseca, sreo sam ga u supu u redu za pasaos...Pricali smo jedno sat vremena, i kad sam ga pitao da li bi se vratio u Vojvodinu, samo je rekao NEMA SANSE...(ne zato sto ne voli Vojvodinu, vec zato sto je politika kluba jako losa i da mozes da budes super talenat, nema sanse da igras pored nekog npr. MRDJE...) TOLIKO O TOME...
Danijelu, zelim sve najbolje ako ode i zeleo bi da ponese koju FIRMINU majicu, da je nosi ispod dersa za srecu...POZZ
stefan

Post by stefan »

sportske.net wrote:Aleksić ne ide u Siti da potpiše ugovor, nego na upoznavanje
25. avgust 2009. | 19:40 | Izvor: Sportske.net, "Večernje Novosti"
Transfer daleko od realizacije, naš talentovani igrač ima poziv već dva meseca, ali ga je činjenica da nije u prvom planu u Vojvodini, naterala da ga sada prihvati. Niko nije pominjao obeštećenje jer su i sami razgovori o njegovom prelasku u Englesku, daleko. Danijel Aleksic vecaDanijel Aleksić ne putuje u sredu u Englesku da bi potpisao ugovor već da na upoznavanje. On će boraviti u trening kampu engleskog kluba. Otkriva da poziv važi već dva meseca, da o njemu nije razmišljao, ali sada su se stvari promenile. „Nisam u prvom planu, dosadilo mi je da čekam šansu. Nikako da zaigram. Nisam ljut ni na koga, samo hoću da igram. Ako ne mogu u svojoj Vojvodini, ima i drugih klubova“, kaže mladi reprezentativac Srbije. On za sada ne može da kaže hoće li ili neće uslediti transfer, niti se razgovaralo obeštećenje. “Aleksić ide da vidi kako to izgleda. Nismo razgovarali o transferu, a samim ti ni o obeštećenju“, rekao je Ratko Butorović, prvi čovek Vojvodine.
"Ako ne mogu u svojoj Vojvodini, ima i drugih klubova" :!:
Jedem luka i slanine ...
ice

Post by ice »

Prema pisanju britanskog Dejli mejla(ako im je verovati),u Sitiju su ipak resili da sto pre potpisu ugovor sa Aleksicem i to za sumu od 6 miliona eura.Navodno i za Stefana Zogovica se interesuju Fulam i Portsmut.Ovo ipak treba uzeti sa rezervom.
Dalje,Aleksic ce imati dosta poteskoca da dobije radnu dozvolu na ostrvu.Upravo su poostrili uslove za to.Po svemu sudeci usledice isti scenario kao i sa Ljajicem,Aleksic ce biti prodat ali ostace ovde jos godinu dana.To znaci i da ce MORATI da igra.Mislim da bi to bilo veoma dobro resenje za nas.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Grbavac

Post by Grbavac »

U pitanju je 6 miliona funti.
Sto je skoro 7 miliona Evra.

Ko je taj Zogovic?
I zasto on ne igra :D

Ispada da bi nase rezerve i omladinci mogli da naprave solidan premijer ligaski tim :wink:
PeraSK

Post by PeraSK »

Sto se tice toga da Aleksic ode u Premijer ligu ja mislim da od toga nema nista. U Premijer ligi je zakon da klub ne sme da dovede igraca koji nema minimum 10 utakmica za A selekciju reprezentacije. Posto dani ima koliko ja znam jednu ili dve, znaci morace jos da ceka da bi presao u Premijer ligu. Klub moze da dovede igraca koji nema tih 10 utakmica samo ako ga registruje kao da je prosao njihove sve skole.

Tako da ja mislim da ce on mozda preci u Manchester, ali ce biti kod nas, ili kod nekog drugog, jednu ili dve godine, dok ne sakupi tu brojku odigranih utakmica za reprezentaciju
Milan

Post by Milan »

Iz Dnevnika:
Спортски директор Пантелић је рекао да уколико би се десило да Манчестер сити понуди адекватне услове за прелазак младог играча на Острво, да би Војводина свакако потражила замену за Алексића у нападу, превасходно из домаће лиге.
Odmah možemo videti koliko bi uprava "odrešila kesu" u slučaju Aleksićevog odlaska...

Gvozdenović, isto iz Dnevnika:
За мене је свакако минус то што сам пропустио летње припреме, али ће стручни штаб проценити када ћу бити спреман да се укључим и такмичарски процес.

Da li može kod nas nešto da prođe bez kidanja živaca. Počinjem da dobijam ospice od poteza ove uprave.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Post Reply