Ajde da i ja nesto napisem o ovome.Jos odavno sam rekao da mladi talenti,ne samo fudbalski vec i iz drugih sportova sto pre moraju otici iz zemlje da bi nesto naucili,jer im sam talenat nece nista doneti u zivotu,osim one otrcane fraze al je ovaj deran kao mali bio talenat za fudbal.Mladi Danijel ovde vise nema sta da nauci,moze samo da nazaduje sto smo i mi sami bili svedoci u proteklih godinu dana.Dani je to shvatio,i ja ga podrzavam u nameri da sto pre napusti klub i ode u neki inostrani klub,gde ce svoj talenat da materijalizuje,odnosno i nauci sve vestine ovoga sporta.Neko ce reci da on tamo nema mesta i da nece igrati pored onakvih zvezda,da delimicno su u pravu,ali trenirati samo u drustvu takvih zvezda poput Teveza,Irelanda,Adebajora i drugih je jedan veliki plus i ogromno iskustvo za tako mladog i talentovanog igraca.A,sada se samo setite sa kojim je ovde igracima trenirao i sta je mogao od njih da nauci mijatovic,lazetic...

.Sada da li ce nas klub imati neke vajde od ovog transfera,cisto sumnjam,jer ce pare od istog do sledece skupstine vec nestati po starom dobrom obicaju.Mislim da ce klub jedino profitirati u smislu imidza,neko ce cuti za nas,pa onda opet ti novi koji cuju sada za nas ce da svrate za nekoliko godina da pogledaju u nase dvoriste i vide da li se rodio neki novi Kacar,Aleksic,Jovanovic,Krasic,Medojevic,Mitosevic...A,nama navijacima ostaje samo da se nadamo da cemo jednog dana imati posteniju upravu koja ce gledati u buducnost,ali ne samo svoju licnu nego i klupsku.Sta napisati na kraju,sem da Danijelu zelim mnogo srece i uspeha u daljoj karijeri,sad dal u crveno belom ili nebesko plavom dresu i nije tako vazno,ziveli!