И ми смо добили шест комада од једног осредњег клуба из Аустрије.djoks wrote: ↑Sun Jul 07, 2024 7:25 pmОво си написао као да су долазили до четвртфинала ЛШ или ЛЕ а не групе у којој пре 5 година нису могли са партизаном да се носе, изгубили кући од њих а у Београду их разбио партизан 4:1, од АЗ Алкмара изгубили 6:0 у гостима какви успеси е. Ако избацимо Ајакс то је већи успех него повремено играње астане у групама чак би рекао да је и победа над Сампдоријом 0:4 већи успех него играти групу где те дере партизан
Transferi
Re: Transferi
Zuka hoce da ide....dugo je u nasoj ligi i treba da ide , oduzio se partijama.Zelim mu svu srecu u novom klubu.
Sto bi rekli noge su teske ,Poletanovic je izgubio na onoj hitrini koju je imao bar mi sa ove utakmice tako deluje ili nema svezine kao ni ostali
Sto bi rekli noge su teske ,Poletanovic je izgubio na onoj hitrini koju je imao bar mi sa ove utakmice tako deluje ili nema svezine kao ni ostali
Ау брате да се не лажемо, Чукарички нас је тад три дана пред Сампдорију демолирао 4:0 на Карађорћу. А како смо прошли против Чеха, боље да смо испали од Сампдорије. Исто као што је звезда добила прошле године Фиорентину 5:0 где су се ови скупили с плаже па допутовали у Београд, тако смо и ми тад добили Сампдорију. Ипак победа је победаKarlsson wrote: ↑Sun Jul 07, 2024 7:43 pmNadam se da se šališ. Ljudi su pre 8 godina igrali grupnu fazu Lige Šampiona i sada ćemo MI (koji smo realno u evropskim okvirima niko i ništa) da to nipodaštavamo?
Pa šta ako su izgubili? Gubićemo i mi kada se jednog dana plasiramo.
Realno smešno je da nipodaštavaš ekipu koja svake druge godine igra evropska takmičenja dok u isto vreme veličaš našu pobedu u kvalifikacijama protiv Sampdorije koje se danas sećamo jedino mi navijači Vojvodine jer realno nemamo čega drugog lepog da se sećamo.

-
Što se tiče Bamidelea, postoji ponuda Astane i interesovanje ali se igraču ne ide tamo, tako da to nije ni blizu dogovora. Inače, Vojvodina jeste u priči za njega, ali vrlo neformalno i ništa zvanično i dalje.
- slanobarac
Neka tako i ostane.ElMaestro13 wrote: ↑Mon Jul 08, 2024 2:34 pm Što se tiče Bamidelea, postoji ponuda Astane i interesovanje ali se igraču ne ide tamo, tako da to nije ni blizu dogovora. Inače, Vojvodina jeste u priči za njega, ali vrlo neformalno i ništa zvanično i dalje.
Tražiti dalje.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- Deep Purple
Informacije nam se razlikuju, ne mogu da kažem da je done deal ali je blizu finalizacije posla. Jedna pomalo absurdna stvar je kočila posao.ElMaestro13 wrote: ↑Mon Jul 08, 2024 2:34 pm Što se tiče Bamidelea, postoji ponuda Astane i interesovanje ali se igraču ne ide tamo, tako da to nije ni blizu dogovora. Inače, Vojvodina jeste u priči za njega, ali vrlo neformalno i ništa zvanično i dalje.
A šta je sa Radulovićem? Bamidele sigurno neće doći da bude druga opcija.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- Mare_Liman
Ротација

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Zukić uskoro zvanično. Srećno Zuka i čekamo te 

Manja je cifra nego što bi dobili od Cska, za procente ne znam.
U nasem rosteru je i štoper Djordje Djuric, veznjak Luka Serdar. Serdar je vazio za veliki potencijal Partizana u mladjim kategorijama.Da li ga je neko pratio, mislim da je igrao u Novom Sadu.
Pratio sam ga ja dosta. Dosta dobar igrač i dosta dobro izvodi prekide. Dosta dobro se služi levom nogom, ali mislim da još uvek nije za nas. Neka pozajmica u Tekstilac ili tako neki manji klub u ligi bio bi idealan za njegov razvoj..
Nadam se da je Serdar shvatio kolika je greška bila odlazak iz FKV u partizan jer mu to nije donelo ništa dobro (kao i u slučaju 99% mladih igrača koji su potrčali u blizance).
Bio je solidan i protiv nas u kupu, po meni tada i najbolji pojedinac u FKNS, pa pretpostavljam da ga je i preporučilo za ponovno viđenje u našem dresu. Morao bi nastaviti s ozbiljnim radom i strpljivo čekati da dobije šansu koju će nadam se iskoristiti. Znači potpuna posvećenost, rad, a posebno strpljenje pa da se i na taj način iskupi za pomenutu grešku i odlazak u crnog blizanca.
Bio je solidan i protiv nas u kupu, po meni tada i najbolji pojedinac u FKNS, pa pretpostavljam da ga je i preporučilo za ponovno viđenje u našem dresu. Morao bi nastaviti s ozbiljnim radom i strpljivo čekati da dobije šansu koju će nadam se iskoristiti. Znači potpuna posvećenost, rad, a posebno strpljenje pa da se i na taj način iskupi za pomenutu grešku i odlazak u crnog blizanca.
Kembel čeka vizu, za Zukića čekamo papirologiju koju još nismo dobili od Volfsbergera. Bjeković i Giorbelidze raskidaju ugovore i odlaze kao slobodni igrači. Bjeković najbliži Madjarskoj.