Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
ElMaestro13

Re: Transferi

Post by ElMaestro13 »

djoks wrote: Mon Jul 08, 2024 9:29 pm
VošaNS wrote: Mon Jul 08, 2024 7:26 pm Zukić uskoro zvanično. Srećno Zuka i čekamo te :cheers:
Цифра, проценти?
Cifra je ispod milion eura sigurno, e sad koliko ispod, saznaće se. :D
Kafa

Post by Kafa »

https://www.zurnal.rs/scc/clanak/188846 ... iorbelidze
Што се Зукића тиче, чекамо неопходну документацију које треба да нам пошаљу људи из аустријског бундеслигаша Волфсбергера, а која је неопходна да би се трансфер реализовао. Све то иде помало успорено, тако да конкретнију информацију у овом тренутку не могу да вам дам
Znači Zuka i zvanično ide, nadam se da je to stvarno njegova želja
Чекамо да видимо шта ће се дешавати на тржишту, односно одговоре од неких играча које бисмо, заједно са тренером Бандовићем, желели да доведемо у наш клуб – помало загонетно, додао је Јовановић.
Samo čekajte, možda ispadnemo iz Evrope do tad :frown:
Maki

Post by Maki »

Mnogo su mi draži ovi insajderski napisi o našim igračima, nego o potencijalnim pojačanjima, koji se svode na puko lobiranje i nagađanje, i kojih je bar 50 puta više na forumu. Hvala onim forumaškim insajderima koji dele ove informacije bez zadnjih namera. Nažalost ima i onih koji mute vodu i ovde prejudiciraju stvari gde se one tek lome, spinujući u korist menadžera kojima je do Voše stalo kao do lanjskog snega.

Giobelidze je zalutao u Vošu i za to neko treba da odgovara, Popović ili M. Jovanović. Valjda se zna ko ga je i zašto doveo na mesto prospekta Bukinca, Antonijevića i Đorđevića kojima nije ni do kolena. Boža ga je odmah precrtao čim je došao i bio je u pravu.
Što se tiče precrtavanja Kembela i Bjekovića, siguran sam da će ovde Boža potvrditi da je Dunster. Ova dvojica će ako ubodu pravi ambijent brzo stići Zukića jer mislim da su sličnog talenta, samo što ga je Zuka podigao na maksimum poslednjih par godina, svojim radom ali i šansom da igra koju je kontinuirano dobijao. Dobro je što su Bjeku pustili bez uslovljavanja pa će moći lakše da izabere novu sredinu u kojoj će, siguran sam, eksplodirati.
Želim im svima sreću i da se vrate jednog dana. :cheers:
Karlsson

Post by Karlsson »

Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

[quote=Maki post_id=233436 time=1720516728 user_id=5532]

Giobelidze je zalutao u Vošu i za to neko treba da odgovara, Popović ili M. Jovanović. Valjda se zna ko ga je i zašto doveo na mesto prospekta Bukinca, Antonijevića i Đorđevića kojima nije ni do kolena. Boža ga je odmah precrtao čim je došao i bio je u pravu.

[/quote]

Preteraste ga brate...
Covek je realno talentovan, tehnicki potkovan igrac, nije ni spor. Imao je povrede i nije se uklopio. Za nasa dva desna beka prosle godine je izmislio fudbal, pogotovo za ovog standarnijeg.

Edit: Administracija, da li to svima quote pravi problem?
Duplof

Post by Duplof »

Zuka, hvala na svemu i nadam se da se ćemo te ponovo gledati u voljenom dresu! Srećno!!! :cheers:
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
hvylarn

Post by hvylarn »

Jedan je Zuka kapiten. Sretno pa te uskoro gledamo u još boljem kubu.
djoks

Post by djoks »

Жао ми је што није остао бар до краја августа, да изведе екипу на Кројф арену као капитен и да скупи 200 наступа. Срећно Зука пратићемо те сваку утакмицу ти си то што треба сваки клинац да буде. Тешко ће бити сад навићи се гледати Вошу без Зуке базуке
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Image

Cekamo samo zvanicno.
hvylarn

Post by hvylarn »

rykerfcv wrote: Tue Jul 09, 2024 11:49 am Image

Cekamo samo zvanicno.
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... vra/486659

Promaklo ti je.
VošaNS

Post by VošaNS »

Zuka hvala ti na svemu. Ti si sve ono što Vojvodina treba da bude. Šteta što nisi upisao tih 200 utakmica i na jedan od najlepših stadiona SVOJU Vošu izveo kao kapiten. Zuka oprosti nam kad smo te prozivali, ti si bio jedini koji je znao šta je Vojvodina i jedini koji je iskreno osećao grb u srcu. Čekamo te i ovde na forumu, nadamo se da ćeš gostovati. Zuka, do nekog sledećeg puta hvala i srećno.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Срећно Зука :cheers:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Sretno Zuka i da se jednom vratis u nasu Vosu! :cheers:
Maki

Post by Maki »

Srećno, kapitenu!
Sada smo u situaciji čoveka koji je iskrvario i treba mu hitno transfuzija. Zuka nam je bio bar trećina te slaninarske krvi, i šta sada, pitam ja vas (i upravu)?
Po meni, Voša bez te krvne grupe ne može dalje, možda koju godinu i može na steroidima i polutanovićima, ali dugoročno nam nema života.
VošaNS

Post by VošaNS »

Maki wrote: Tue Jul 09, 2024 12:16 pm Srećno, kapitenu!
Sada smo u situaciji čoveka koji je iskrvario i treba mu hitno transfuzija. Zuka nam je bio bar trećina te slaninarske krvi, i šta sada, pitam ja vas (i upravu)?
Po meni, Voša bez te krvne grupe ne može dalje, možda koju godinu i može na steroidima i polutanovićima, ali dugoročno nam nema života.
+1
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Post Reply