Mnogo su mi draži ovi insajderski napisi o našim igračima, nego o potencijalnim pojačanjima, koji se svode na puko lobiranje i nagađanje, i kojih je bar 50 puta više na forumu. Hvala onim forumaškim insajderima koji dele ove informacije bez zadnjih namera. Nažalost ima i onih koji mute vodu i ovde prejudiciraju stvari gde se one tek lome, spinujući u korist menadžera kojima je do Voše stalo kao do lanjskog snega.
Giobelidze je zalutao u Vošu i za to neko treba da odgovara, Popović ili M. Jovanović. Valjda se zna ko ga je i zašto doveo na mesto prospekta Bukinca, Antonijevića i Đorđevića kojima nije ni do kolena. Boža ga je odmah precrtao čim je došao i bio je u pravu.
Što se tiče precrtavanja Kembela i Bjekovića, siguran sam da će ovde Boža potvrditi da je Dunster. Ova dvojica će ako ubodu pravi ambijent brzo stići Zukića jer mislim da su sličnog talenta, samo što ga je Zuka podigao na maksimum poslednjih par godina, svojim radom ali i šansom da igra koju je kontinuirano dobijao. Dobro je što su Bjeku pustili bez uslovljavanja pa će moći lakše da izabere novu sredinu u kojoj će, siguran sam, eksplodirati.
Želim im svima sreću i da se vrate jednog dana.