Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Red Marquis
Moderator

Re: Transferi

Post by Red Marquis »

Karlsson wrote: Tue Jul 09, 2024 2:33 pm Ne znam zašto se spominje Uroš Nikolić sada. Zar nije bilo reči da je Veličković došao unapred kao zamena za Zukića?
On je došao da bude ono što nismo dobili od Bambi brokoli Jovanovića a ne za Zukića.
Io odio Belgrado
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Najnoviji update kaže da i dalje nisu blizu dogovori izmedju Vojvodine i Niša za Bamidelea. Astana je otpala jer igrač nije bio zainteresovan za Kazahstan što je i moglo da se reši pojačanom ponudom, medjutim Astana je nudila isplatu na rate što Nišu ne odgovara.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Ljudi, kakvih milion i po za Đakovca, o čemu vi pričate... Da je milion i po cifra, partizan bi je isplatio. Ne verujem da smo mi blizu tog novca. Da ne pričam o odvođenju igrača iz Bačke Topole. Nismo banku opljačkali. A izbori su prošli.

Što se Zuke tiče, sve najbolje mu želim, a delim i mišljenje da smo slabiji nego u Januaru. A postavlja se i krucijalno pitanje: Ko je novi kapiten?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Karlsson

Post by Karlsson »

Red Marquis wrote: Tue Jul 09, 2024 4:52 pm
Karlsson wrote: Tue Jul 09, 2024 2:33 pm Ne znam zašto se spominje Uroš Nikolić sada. Zar nije bilo reči da je Veličković došao unapred kao zamena za Zukića?
On je došao da bude ono što nismo dobili od Bambi brokoli Jovanovića a ne za Zukića.
Veličković je koliko vidim predviđen da bude starter. Za Jovanovića ne verujem da bi bio, niti će to Nikolić biti sigurno. Iza verovatno Poletanović i Njegoš, a Savićević sa klupe.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Na_3_boda wrote: Tue Jul 09, 2024 2:25 pm Zukic je morao da ostane, bio je kicma ove ekipe...Otisao je u osrednji klub za mali novac...Los posao uprave... Mislim da je ovo gubitak koji cemo kako u prvenstvu tako i u Evropi tesko nadoknaditi...
Пар постова већ су људи написали да Зука хоће да иде... Искрено ја не видим да би га неко узео за већи новац од овога.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Mark Renton

Post by Mark Renton »

Mozda nepopularno misljenje ali vise trebamo iscekivat povratak Zukica nego Tadica kojem puca levo jaje za povratak u Vosu
masterNS

Post by masterNS »

Uvek sa tobom wrote: Tue Jul 09, 2024 6:15 pm
Na_3_boda wrote: Tue Jul 09, 2024 2:25 pm Zukic je morao da ostane, bio je kicma ove ekipe...Otisao je u osrednji klub za mali novac...Los posao uprave... Mislim da je ovo gubitak koji cemo kako u prvenstvu tako i u Evropi tesko nadoknaditi...
Пар постова већ су људи написали да Зука хоће да иде... Искрено ја не видим да би га неко узео за већи новац од овога.
Papir trpi sve. Svasta se pise. Od "duplo veci budzet" do 10+ miliona za renoviranje stadiona..
Turija

Post by Turija »

Srecno Zukicu u Austriji :cheers:

Mislim da je doneo dobru odluku. Odavde se izvukao iz neuredjenog okruzenja, a tamo ce napredovati i lakse otici u veci evropski klub. U Vosi i u Novom Sadu ce uvek rado biti vidjen :lala:

PS
Ko ce sada biti novi kapiten? Docekali smo da nemamo nijednog igraca sa FCVB da zameni Zukica. Sramota.
Mozda jednog dana Topic mladji?

Ako ne dodje Medojevic, ne vidim nikog osim Koraca i Njegosa u toj ulozi.Samo je pitanje ko ce biti Kapiten, a ko Zamenik kapitena?
Na onoj oprostajnoj slici Rosica od Zuke, momak mi deluje vrlo
iskreno. Mislim da je vec zavoleo Vosu?
Vukanovic je korektan na terenu, ali previse je cz.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
lapo-lapo

Post by lapo-lapo »

Steta sto nije ostao jos do utakmice sa Ajaksom, ali sta je tu je, srecno Zukicu u daljoj karijeri.
Karlsson

Post by Karlsson »

На питање хоће ли бити још новајлија међу црвено-белима до званичног почетка сезоне, Марко Јовановић је одговорио:
- Још увек чекамо, имамо одређене разговоре са за нас интересантним играчима и очекујем да ће све бити много јасније за два-три дана.

Није никаква тајна да је Војводина желела да овог лета у своје редове врати, поред Марка Полетановића, и искусног Слободана Медојевића (33), који тренутно игра за АЕЛ из Лимасола на Кипру.

- Звао сам Слободана и имали смо леп разговор - открио је Јовановић. - Рекао сам му да је он остао део наше црвено-беле породице и да, када му истекне обавеза према Кипранима, увек може да се врати у клуб у којем је поникао. Реч је о изузетном момку и правом војводинашу и зато бисмо волели да се врати у Вошу.

Потом се први оперативац Војводине осврнуо и на најављене одласке Марка Бјековића, односно Гурама Гиорбелидзеа.

- Бјековић је већ отишао, не знам какви су му планови и где ће да настави каријеру. Што се Гиорбелидзеа тиче, он је на излазним вратима и чекамо да видимо како ће се развијати преговори са заинтересованим екипама.

https://www.dnevnik.rs/index.php/sport/ ... initivno-u
N13

Post by N13 »

Ja sad slucajno primetih da je i Giorbelidze igrao 2 godine u Wolfsberger-u. Verovatno se Zuka i kod njega raspitao :)

Sto se kapitena tice, tesko je reci. Mislim (par puta sam pisao), kapiten mora biti prirodni lider ekipe u svlacionici, neko ko ima taj autoritet i liderske vestine. Jednostavno, osoba sa se time radja... ili imas to u sebi ili nemas. Trener bi trebao da najbolje poznaje svoju svlacionicu i donese odluku ko je lider ove ekipe... ko ce potapsati i podrzati igraca kada napravi gresku, ko ce se stati ispred tima pred sudijom, u koga tim ima poverenja. Tesko je nama sa tribina reci ko je najblizi tome. To moze znati samo neko ko je svaki dan sa timom. Iz moje perspektive deluje da bi Njegos mogao imati te osobine. Mozda i Korac da je malo stariji. Vukanovica i Crnomarkovica sam takodje video nekoliko puta da potrce prema igracju koji napravi gresku da ga podrzi. Videcemo sta ce odluciti.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

N13 wrote: Tue Jul 09, 2024 9:25 pm
Sto se kapitena tice, tesko je reci. Mislim (par puta sam pisao), kapiten mora biti prirodni lider ekipe u svlacionici, neko ko ima taj autoritet i liderske vestine. Jednostavno, osoba sa se time radja... ili imas to u sebi ili nemas. Trener bi trebao da najbolje poznaje svoju svlacionicu i donese odluku ko je lider ove ekipe...
+1

Тачка.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Turija wrote: Tue Jul 09, 2024 8:33 pm
Na onoj oprostajnoj slici Rosica od Zuke, momak mi deluje vrlo
iskreno. Mislim da je vec zavoleo Vosu?
Издовојио бих и његов коментар на објави од новог Зукиног клуба, "Чувајте ми брата"
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Milan

Post by Milan »

Karlsson wrote: Tue Jul 09, 2024 9:19 pm
Није никаква тајна да је Војводина желела да овог лета у своје редове врати, поред Марка Полетановића, и искусног Слободана Медојевића (33), који тренутно игра за АЕЛ из Лимасола на Кипру.

- Звао сам Слободана и имали смо леп разговор - открио је Јовановић. - Рекао сам му да је он остао део наше црвено-беле породице и да, када му истекне обавеза према Кипранима, увек може да се врати у клуб у којем је поникао. Реч је о изузетном момку и правом војводинашу и зато бисмо волели да се врати у Вошу.

Ja ovde ništa nisam razumeo…
POŠTO OBRAZ ???!!!
VošaNS

Post by VošaNS »

Milan wrote: Tue Jul 09, 2024 11:04 pm
Karlsson wrote: Tue Jul 09, 2024 9:19 pm

Ja ovde ništa nisam razumeo…
+1
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Post Reply