Super Liga - sezona 2024/25

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Re: Super Liga - sezona 2022/23

Post by Turija »

Var na casnu lopovsku rec.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
slanobarac

Post by slanobarac »

Ovo je prvi VAR u koji sa sigurnošću sumnjam. Čuka grabi ka trećem mestu jer ja ekipu sa više sreće nisam video. Oni imaju mnogo lošiju igru od nas ovog proleća ali srećno dolaze do bodova.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Isto mišljenje… Katastrofa. Moramo da ih nabijemo kod kuće.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Колико могу да имају среће или "среће".
Све што ми не добијемо они добију.
Last edited by CRD FCV on Wed Mar 01, 2023 9:13 pm, edited 1 time in total.
Duplof

Post by Duplof »

slanobarac wrote: Wed Mar 01, 2023 9:04 pm Ovo je prvi VAR u koji sa sigurnošću sumnjam. Čuka grabi ka trećem mestu jer ja ekipu sa više sreće nisam video. Oni imaju mnogo lošiju igru od nas ovog proleća ali srećno dolaze do bodova.
Neka to bude motiv našim igračima da ih pobede, a nama da dođemo i podržimo ih u tome!
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Cane

Post by Cane »

Nema druge nego da kako znamo i umemo dobijemo ovaj smrdljivi Čukarički, ako izuzmem blizanačku gamad ubedljivo najodvratniji klub i Terzino pomagalo.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Sesti pa gledati na mozzartu kako botovi dele pluseve i minuse na vesti o pobedi Čukaričkog.
Cane

Post by Cane »

Da nema ovih par blizanačkih morona koji se prepucavaju na svaku moguću temu, na vest o ovakvom rezultatu Čukaričkog bi bila možda 2-3 komentara. Taj klub jednostavno ne interesuje nikog živog osim njihovog tzv gazdu i onoga ko stoji iza njega. Sve u cilju trgovine i kombinovanja.
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

Koliko pomazu za Cuku, toliko nama odmazu. Nije to nikakva teorija zavere, ovde je ocita zavera. Ne mogu da verujem da je interes ove drzave da je jedan raspali Cukaricki predstavlja u evropi.
Uprava napolje!
zukenp

Post by zukenp »

Reko sam ja davno više sreće (ovakve ili onakve) nego pameti za Čukarički :) . A vama čestitam Evropu (ako je Evropa za čestitanje ),juče se desilo samo ono što sam znao od priprema da će se desiti i što sam očekivao još u Kruševcu .Nije problem poraz ,već igra .I nije problem vreme ,jer njega ima.na pretek do kraja.Ja sam od onih koji biraju pre solidne rezultate i odličnu ofanzivnu igru ,nego odlične rezultate i slabu igru .To čak mislim da pre dovodi publiku ,kad vide da se boriš ,da ti igra ima i rep i glavu ,nego puki rezultati . Ovaj trener je za kratko vreme pokvario ono što je Gaćinović napravio ,možda je ostala samo atmosvera medju igračima ,ali i to ide kad krenu loši rezultati .Al dobro ,barem se ove godine nećemo boriti za opstanak :) .
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Istocno stajanje wrote: Thu Mar 02, 2023 7:27 am Ne mogu da verujem da je interes ove drzave da je jedan raspali Cukaricki predstavlja u evropi.
Meni neverovatno da neko priziva da mi budemo interes države...

Činjenica je da Čukarički ima prilično dobar tim i solidnu organizaciju, ali taj dil sa IMT-ovim kriminalcem sa ciganske tribine, a verovatno tako indirektno i sa ciganima mi gadi tu priču.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
menager

Post by menager »

Treba da se osvoji KUP, samo pobednik KUP-a ide sigurno u play off za Ligu Evrope, trece mesto donosi takvu privilegiju samo ako sampion drzave osvoji i kup, a u Kupu je sve moguce. Lani smo imali slucaj da Radnicki zamalo izbaci Terzica , ispali na penal seriju. Hocu da kazem da je u jednoj utakmici sve moguce, tako da i Radnicki i Napredak i Spartak isto tako mogu razmisljaju o Ligi Evrope, neko manje neko vise, ali je u teoriji to moguce.
slanobarac

Post by slanobarac »

Zna li se raspored mečeva u play off mini ligi? Nikako da pohvatam sistem.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

slanobarac wrote: Thu Mar 02, 2023 1:31 pm Zna li se raspored mečeva u play off mini ligi? Nikako da pohvatam sistem.
Ne može da izađe ranije raspored već tek nakon poslednje utakmice jer raspored i domaćinstva zavise od pozicija.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Au sad videh gol Cuke,pa lik bio u debelom ofsajdu i posle se aktivirao. I svi srecni,niko se ne bunii!? To samo govori da niko tu nema cist.... da je neki klub iole cist,digao bi glas
Image
Post Reply