Super Liga - sezona 2024/25

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
slanobarac

Re: Super Liga - sezona 2022/23

Post by slanobarac »

Deep Purple wrote: Thu Mar 02, 2023 1:40 pm
slanobarac wrote: Thu Mar 02, 2023 1:31 pm Zna li se raspored mečeva u play off mini ligi? Nikako da pohvatam sistem.
Ne može da izađe ranije raspored već tek nakon poslednje utakmice jer raspored i domaćinstva zavise od pozicija.
Znam to @Deep nego ono 1-8,2-7.....
@Voja
Mislim da još uvek bio u ofsajdu kad mu je upućena lopta.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

slanobarac wrote: Thu Mar 02, 2023 2:32 pm @Voja
Ajd svi,al zasto Lazetic cuti,od njega sam bar naucio da sve kaze :)
Image
slanobarac

Post by slanobarac »

Voja wrote: Thu Mar 02, 2023 2:50 pm
Jeste da je grobar ali nije fer da se cvali na utakmicu koju nije igrao njegov tim.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

slanobarac wrote: Thu Mar 02, 2023 4:11 pm
Voja wrote: Thu Mar 02, 2023 2:50 pm
Jeste da je grobar ali nije fer da se cvali na utakmicu koju nije igrao njegov tim.
Da ali TSCu je Cuka najveci konkurent i mislim da je ok ako se prokomentarise da se konkurencija gura,uostalom sta je falilo sto je rekao u NP "znamo kakvi se penali ovde sviraju,i protiv Vojvodine...".Jedino na taj nacin mozemo izaci iz problema,ako ne zmirimo,cak ni na jedno oko
Image
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

Rabba wrote: Thu Mar 02, 2023 11:00 am
Istocno stajanje wrote: Thu Mar 02, 2023 7:27 am Ne mogu da verujem da je interes ove drzave da je jedan raspali Cukaricki predstavlja u evropi.
Meni neverovatno da neko priziva da mi budemo interes države...
I treba da budemo interes drzave, jer smo posle blizanaca najvise i doprineli srpskom fudbalu.
Sportski interes, a ne da upadnemo u kriminal.
Cutimo na sudjenje, valjda smo navikli da imamo takvo sudjenje. Vec sam spomenuo ovo u Nisu, ali srecom smo se rezultatski odlepili na vreme, da je bio egal verovatno bi se ponovili Lucani. Eto neka smo i samo 6 bodova izgubili sudijskim greskama, taman dovoljno za postenu borbu za trece mesto. Ne secam se da je Cukaricki ostecen, cak je i poguram nekoliko puta.
Uprava napolje!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Nisam pomno pratio komunistiko ali po onome što sam video kada bih bacio pogled, moram izneti jedno nepopularno mišljenja ako samo jednog veznog fudbalera od pola miliona eura ubacite u Čukarički, Tsc ili kod nas ove ekipe ne bi bile ništa lošije od blizanaca. Znači samo jedan klasni vezni. Mislim da je to jedina razlika između “njih” i nas.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Deep Purple wrote: Sat Mar 04, 2023 12:58 am Znači samo jedan klasni vezni. Mislim da je to jedina razlika između “njih” i nas.
Taman ona "desetka" koju gos'n Turija i ja prizivamo vec godinama... :deal:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
NorthTribune

Post by NorthTribune »

Deep Purple wrote: Sat Mar 04, 2023 12:58 am Nisam pomno pratio komunistiko ali po onome što sam video kada bih bacio pogled, moram izneti jedno nepopularno mišljenja ako samo jednog veznog fudbalera od pola miliona eura ubacite u Čukarički, Tsc ili kod nas ove ekipe ne bi bile ništa lošije od blizanaca. Znači samo jedan klasni vezni. Mislim da je to jedina razlika između “njih” i nas.
Mislim da derbi nije pravi prikaz kvaliteta obe ekipe..To je jedna skroz drugačija utakmica, gde je pritisak ogroman na igračima...igra se u velikom grču da se ne napravi neka greška...dosta faulova, nervoze itd..nema tu fudbaler...
N13

Post by N13 »

Izgleda da Lalatovic preuzimaa GAT :mrgreen:
Deep Purple

Post by Deep Purple »

NorthTribune wrote: Sat Mar 04, 2023 4:58 am
Deep Purple wrote: Sat Mar 04, 2023 12:58 am Nisam pomno pratio komunistiko ali po onome što sam video kada bih bacio pogled, moram izneti jedno nepopularno mišljenja ako samo jednog veznog fudbalera od pola miliona eura ubacite u Čukarički, Tsc ili kod nas ove ekipe ne bi bile ništa lošije od blizanaca. Znači samo jedan klasni vezni. Mislim da je to jedina razlika između “njih” i nas.
Mislim da derbi nije pravi prikaz kvaliteta obe ekipe..To je jedna skroz drugačija utakmica, gde je pritisak ogroman na igračima...igra se u velikom grču da se ne napravi neka greška...dosta faulova, nervoze itd..nema tu fudbaler...
Ma ne zezaj, nikad niži kvalitet u poslednjih par sezona.

Pogledaj ti onog Meniga ili Diabate-a cirkus igrači. Rikardo klasičan gol igrač, ništa drugo ne zna. Pa onaj Partizan sa Živkovićem i Oumaruom je bio tri puta bolji od ovog. Ovaj partizan ima jednog krtštenog stranca i to je onaj Traore što je ušao u zadnjih dvadeset minuta. Kod vas ništa bolja situacija, Vigo ima mnogo bolju statistiku nego što to pokazuje na terenu. Dao slučajan gol i to je sve ali ajde tek je stigao ali nisam oduševljen. Kangwa stigao sa epitetom najboljih vezista u Rusiji iskreno prosek u Evropi a Bukari je prebrz za ovu ligu ali ne znam ni on nije spektakl. A Kataija stižu godine. Vi da se uzdate da onaj Olayinka iz Češke bude to što očekujete jer je strašan igrač ili će biti tuge Božije u ligi šampiona i obaranje svih negativnih rekorda. Sinoć je bukvalno bio cripple fight. Iskreno ne znam da li bi jedan igrač iz zvezde i partizana mogao u Dinamu da bude u 11. I stojim iza toga da sa jednom veznom klasom Tsc, Čukarički i Vojvodina nisu daleko.

I kakav pritisak +13 ste imali. Pa pogledaj Dinamo kako je odigrao protiv Hajduka a ista situacija na tabeli. Dugo niste mogli opušteniji derbi da odigrate. Sreća je što mnogo ekipa ima strah od vas ali itekako može da se igra sa vama samo da to shvate na terenu.

I još samo jedna stvar, izmešati trenutni sastav Tsc-a, Čukaričkog i Vojvodine mogla bi da se sastavi ekipa koja bi igrala bez problema sa zvezdom dvomeč za prolaz i borila za prvenstvo.

Na kraju krajeva ovo je samo moje mišljenje samo mislim da ako zvezda ne dovede 4-5 igrača visokog kvaliteta biće obaranja negativnih rekorda u Lš.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

NorthTribune wrote: Sat Mar 04, 2023 4:58 am Mislim da derbi nije pravi prikaz kvaliteta obe ekipe..To je jedna skroz drugačija utakmica, gde je pritisak ogroman na igračima...igra se u velikom grču da se ne napravi neka greška...dosta faulova, nervoze itd..nema tu fudbaler...
Hoces da kazes da ste vi i brat vam blizanac toliko ocerupali i urnisali sve ostale klubove u zemlji da sad samo jos medjusobno igrate takmicarske utakmice pa vam je frka kad treba igrati ozbiljniji fudbal a ne rekreativni trening ili namestaljku? Pa ko bi rek'o! :mafia:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Turija

Post by Turija »

Hoce li nam Slavoljub, danas, ,,pomoci" i otkinuti bod trgovackom?
Edit:
Kako se navlaci za trgovacki. Dva faula pre datog gola. Prvi pre kornera, a drugi posle izvodjenja kornera. Var treba ukinuti, jer sluzi za legalizaciju kradje.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Nevernik II

Post by Nevernik II »

Ova grozna Čuka je 100% bodova ove godine osvojila u zadnjih 10 minuta.
Turija

Post by Turija »

Sude trgovackom kao blizancima. Ovo je cista otimacina i sramno navijanje komentatora arene.
Nedosudjen penal za Radnik i crveni karton za Slavoljuba. I treba da ih otera tamo gde ih je oterao.
Last edited by Turija on Sun Mar 05, 2023 4:54 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
zukenp

Post by zukenp »

Da mi je neko prico da će Čukarički sa 56 navijača u proseku ,da bude u interesu srpskog fudbala ,da mu sudije pomažu ..ne BiH verovo... Mislim da su glavni krivci var sudije ..
Takodje primetno da komentator navija .Udružena banda :)
Post Reply