Super Liga - sezona 2024/25

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Cane

Re: Super Liga - sezona 2022/23

Post by Cane »

Naravno da se šugavom Čukaričkom oprašta penal koji bi bio sviran svima osim njima i njihovom pokrovitelju Terziću. Jbm ti ligu i sve kad se ovoliko gura jedan ovakav klub koji ne zaslužuje ni da postoji.
slanobarac

Post by slanobarac »

Lazar Lukić VAR sudija!
Sramota!
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Koliko sam razumeo ne sudi se penal ako je lopta u visini duzine rukava,a pogotova ne ako udari igraca u ruku posle udaranja u neki drugi deo tela,a ovde su mislim ispunjena oba uslova.To sto bi nama vise odgovaralo da je penal,to je neka druga stvar.Pitao bih vas na sta bi se pozivali,da je nas igrac tako odigrao!?
Image
Turija

Post by Turija »

Voja wrote: Sun Mar 05, 2023 5:29 pm Koliko sam razumeo ne sudi se penal ako je lopta u visini duzine rukava,a pogotova ne ako udari igraca u ruku posle udaranja u neki drugi deo tela,a ovde su mislim ispunjena oba uslova.To sto bi nama vise odgovaralo da je penal,to je neka druga stvar.Pitao bih vas na sta bi se pozivali,da je nas igrac tako odigrao!?
OK to, ako se dobro vidi na tv? Meni lici da je istovremeno isturena ruka i telo u dodiru sa loptom ( lakat i nadlaktica sa trupom). Uzmimo da nije greska.
Ali, ona dva faula, pre gola, su sigurno bila. Sta kazes za te situacije?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
slanobarac

Post by slanobarac »

Nama je u Pazaru sviran smešniji penal. Ovde je odbrambeni raširio ruku verovatno nenamerno ali refleksno.
slanobarac

Post by slanobarac »

Najbolji trener u istoriji Voše dobio šut kartu u Nišu. :mrgreen:
zukenp

Post by zukenp »

Mnogo lako napušta klubove .Ako su već iz Radničkog imali dovoljno strpljenja za njega da ga sami ne smene posle loših rezultata ,onda nije trebao da pristaje na tu priču sa Gatom .Nije fer ako možemo uopšte da pričamo o "fer "u današnjem fudbalu .U suštini ,ako se vratimo nazad ,on je samo sa vama imao zapažene rezultate .Sve ovo ostalo je bilo ,onako ili loše .Ali mnogo hvali sebe ,pa onda te lako natera da razmisljas u drugom pravcu :) ..
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Auuuu... sad gledao Vidica i Dzaju na RTSu,pa ovde dilema za obicnog ljubitelja fudbala uopste ne postoji.Kakva ce ovo prevara biti.

edit: zukenp,pratis li omladince? Kakvi su braca Mulic?
Image
Forza Voša

Post by Forza Voša »

Voja wrote: Tue Mar 07, 2023 12:04 am Auuuu... sad gledao Vidica i Dzaju na RTSu,pa ovde dilema za obicnog ljubitelja fudbala uopste ne postoji.Kakva ce ovo prevara biti.
Baš tako, mada znamo svi da ovom drugom ne treba da bude bitno ni to da li zna da priča, da li ima kontakte, ideje i sve drugo kad se neće pitati ništa.

PS: Lepa akcija pazaraca, svaka čast.
„Hasta la Victoria Siempre!“
zukenp

Post by zukenp »

Voja wrote: Tue Mar 07, 2023 12:04 am Auuuu... sad gledao Vidica i Dzaju na RTSu,pa ovde dilema za obicnog ljubitelja fudbala uopste ne postoji.Kakva ce ovo prevara biti.

edit: zukenp,pratis li omladince? Kakvi su braca Mulic?
Gledao bio baš meč sa Vosom :) . Pratio sam.bio i prvi deo sezone kad smo bili mnogo lošiji nego (izgleda )ovaj sada.Vratili smo 5,6 igrača koji su igrali u nekim drugim timovima ,i valjda nekog iz Rožaja ..Mulić ,ovaj što je dao 2 gola igra štopera .Deluje stabilno u odbrani ,ali ima fenomenalan udarac .Dao je odličan gol iz slobodnog i posle pogodio prečku isto iz slobodnog .Drugi Mulić kolko sam video igra špica i fizički deluje izuzetno jak a za tu snagu i brz .Dao je lep gol glavom ,u stilu Mitrovica :) .Nešto više o njima BiH mogao tek kad ih budem više gledao ..Uglavnom video sam par igrača koji nisu igrali u prvom delu sezone ,sada jesu i evidentno su bolji od prvotimaca iz prvog dela .Dodao BiH i dvojicu crnaca ,ne znam odakle su ..jedan levi bek ,drugi zadnji vezni .Rekao BiH da imaju potencijala obojica .

Što se tiče Vose ,nijedan se nešto specijalno nije istakao ,možda krilo sa nešto duzom kosom ,Al ostatak nezapažen .Ne znam jel im se tako potrefilo da igraju taj meč ,ili generalno nema nekog ko se ističe ..
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Hvala zukenp.
Evo napokon Radnik odlucio malo da digne glas u vezi VARa(nja)
Image
slanobarac

Post by slanobarac »

https://www.fk-radnik.com/single-post/s ... -fk-radnik
Surduličani su apsolutno u pravu. Kriminal VAR sudije a i glavni je saučesnik.
Cane

Post by Cane »

U pravu su. I sami smo ovde pisali da je ono navlačenje za Čukurački bilo kriminalno.
zukenp

Post by zukenp »

I ja smatram da je var ,tj sudije u var sobi ,da su veći krivci od samih sudija na terenu .Sudija na terenu može da ne vidi ,čovek je ,nema usporeni snimak ,ali ovi iz var tople sobe ,imaju nekoliko uglova ,i imaju nekad i previše vremena koje koriste za odluke .Drugo, glavni sudija čak i da hoće namerno da pogreši ,kad ga var posalje da gleda snimak ,zapitace se jel sme to da radi ,pred celim auditorijumom .
Turija

Post by Turija »

Cane wrote: Tue Mar 07, 2023 6:32 pm U pravu su. I sami smo ovde pisali da je ono navlačenje za Čukurački bilo kriminalno.
Da.
I ja sam o tome, sta je prethodilo golu Cukarickog, ovde napisao.
Vrlo kulturni i cinjenicni protest Surdulicana.
Cudi mi samo i pitam se zasto to nije napomenuo pomocni trener Radnika na areni, na kraju utakmice i press konferenciji? Mislim da bi Slavoljub opleo, pa sta bude.

Takodje, i zasto Vosa cuti na tolike nepravde u delenju ,,pravde" sudija i onih u var sobi na nasim utakmicama? Ako se nadaju
nezasluzenom kupu, na pogresnom smo putu. Nama je neophodno posteno sudjenje, pa koliko dobacimo. Mozda bi i nasi pojedini igraci igrali drugacije i energicnije, da se lazno ne nadaju?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply