Неке инфо из Грчке кажу да долази као слободан играч, вероватно су проценти онда у питању.
Transferi
- Uvek sa tobom
Re: Transferi
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Колико се сећам Раднички из Крагујевца је прошлу сезону започео са пет пораза у првих пет кола. Држали су четврто место готово до последњег кола. Није изгубљено ништа, са две везане победе већ си у горњем делу.Karlsson wrote: ↑Fri Sep 13, 2024 7:46 pm Sezona je izgubljena u kom smislu? Jesmo je loše otvorili, ali je loše počeo i TSC, plus što će oni igrati Evropi i biti dodatno umorni. Čukarički je isto kiksnuo nekoliko puta. Partizan na tabeli ne izgleda loše, ali će se sigurno raspadati kako sezona odmiče, u šta smo se mogli uvereti i na utakmici protiv nas. Loša im je atmosfera, sve što vredi je pobeglo, ne mogu da dovedu pristojna pojačanja...
Nama sada ide laganiji raspored jer smo za ovu polusezonu završili sa TSC-om, Čukaričkim i partizanom.
- Red Marquis
- Moderator
Zavisi kako se uzme. Ako gledamo prvenstvo, naravno da nije ni blizu izgubljena. Ali ako gledamo na to da je ovo trebala konačno biti sezona sa iskorakom u Evropi, jer se ovakva šansa neće tako lako otvoriti u budućnosti...Ne mislim samo zbog pukog igranja Lige konferencije već i zbog zarade koja je trebala doneti neku vrstu odskočne daske za sledeću...šampionsku
Da ne spominjemo da smo prodali i poslednju našu zlatnu koku, tako da sa te strane više nema odakle da se zarađuju ozbiljni novci. Ako gledamo kroz tu prizmu onda sezona jeste svakako izgubljena.

Io odio Belgrado
Govorimo u kontekstu u kom je Maki spomenuo ''Sezona je izgubljena, ajde sada da guramo klince'', što valjda znači dići ruke od daljnjih rezultata i lige.Red Marquis wrote: ↑Fri Sep 13, 2024 9:07 pm Zavisi kako se uzme. Ako gledamo prvenstvo, naravno da nije ni blizu izgubljena. Ali ako gledamo na to da je ovo trebala konačno biti sezona sa iskorakom u Evropi, jer se ovakva šansa neće tako lako otvoriti u budućnosti...Ne mislim samo zbog pukog igranja Lige konferencije već i zbog zarade koja je trebala doneti neku vrstu odskočne daske za sledeću...šampionskuDa ne spominjemo da smo prodali i poslednju našu zlatnu koku, tako da sa te strane više nema odakle da se zarađuju ozbiljni novci. Ako gledamo kroz tu prizmu onda sezona jeste svakako izgubljena.
- Red Marquis
- Moderator
Naravno ne onako idiotski ko kod Bandovića u drugom kolu ali mislim da se dozirano i to može uraditi, svakako bi do četvrtog mesta trebali dobaciti. Plus bi bio i taj da nam se bonusi ne opuste da su nedodirljivi.Karlsson wrote: ↑Fri Sep 13, 2024 9:36 pmGovorimo u kontekstu u kom je Maki spomenuo ''Sezona je izgubljena, ajde sada da guramo klince'', što valjda znači dići ruke od daljnjih rezultata i lige.Red Marquis wrote: ↑Fri Sep 13, 2024 9:07 pm Zavisi kako se uzme. Ako gledamo prvenstvo, naravno da nije ni blizu izgubljena. Ali ako gledamo na to da je ovo trebala konačno biti sezona sa iskorakom u Evropi, jer se ovakva šansa neće tako lako otvoriti u budućnosti...Ne mislim samo zbog pukog igranja Lige konferencije već i zbog zarade koja je trebala doneti neku vrstu odskočne daske za sledeću...šampionskuDa ne spominjemo da smo prodali i poslednju našu zlatnu koku, tako da sa te strane više nema odakle da se zarađuju ozbiljni novci. Ako gledamo kroz tu prizmu onda sezona jeste svakako izgubljena.
Io odio Belgrado
Nego hoće li biti šta od Ranđelovića na kraju? Još 2 sata do kraja roka, a nikakvih informacija na zvaničnom sajtu ili bilo gde.
Zar mora bukvalno zadnji momenat da se dočeka?
Zar mora bukvalno zadnji momenat da se dočeka?
- Deep Purple
@Karlsson Taman link da ti pošaljem i vidim da si napisao. 

Transfer je bukvalno čekao poslednji momenat, ne znam čemu sad uznemirenost? Dodatno, ako je Ranđelović raskinuo ugovor sa Grcima, transfer može da se završi kad god.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Zato što se već 2-3 dana unazad pisalo da je rešeno sve i onda dočekaju poslednji sat i po da sve ozvaniče.
Mislim da se čekao poslednji trenutak da se vidi hoće li biti nekih ponuda za njega. Uostalom ko je pisao? Neko iz kluba ili naši poslovično precizni portali?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
MaxBet ipak nije bilo ko, već najjači sponzor i kao takvi imaju pouzdane izvore iz kluba. Ne mogu njima da se prodaju patke i poluinformacije.
Ovo je najveće pojačanje, ako ne računamo Medu, koji već duboko zalazi u transcendentalno, u jednu metafiziku slaninarstva, dimenziju tako nedokučivu za mnoge koji ovde pišu, ali nek slobodno čitaju moje upise i nekolicine poslednjih Mohikanaca, pa nek se upućuju, polako, jer teška je to hrana za neinicarane, koji neće sutra kisnuti kao mi sa istoka. Kisnuti da bi gledali kurcobolju preplaćenih i izvikanih zvezdica, čija će borba za Stari klub daleko zaostajati za borbom Frankenštajn hibridne trave da se prikaže u najboljem izdanju na premijeri stoletnog Karađorđa. Ajmo Voša!Karlsson wrote: ↑Fri Sep 13, 2024 10:20 pm Konačno!
https://www.fkvojvodina.rs/lazar-randje ... ovog-leta/

- churguzijanac
Tačno ekipi fali Zuka bazuka.Sa njim bi moglo da se laže da imamo i glavu i rep i dušu!
Sutra Zuka igra protiv Rapida za pobedu i drugo mesto na tabeli.Na pet utakmica 3 asistencije i 2 gola.
Sutra Zuka igra protiv Rapida za pobedu i drugo mesto na tabeli.Na pet utakmica 3 asistencije i 2 gola.
Zuka je imao razlicite faze u Vosi. Ali, izgleda da se preporodio u Austriji. Da su mu pronasli pravo mesto i ulogu i da mu je Austrija ,,legla".

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov