Uprava
Re: Uprava
kod duga je bitna struktura duga tj kome se duguje i kad stize na naplatu...kod strukture nam je bitno sto bankama nista ne dugujemo...od 4m 2,3 m odpada na dug drzavi za porez..to se reprogramira ,podeli na rate i isplacuje se po desetak godina( tako su bar blizancima dozvolili) s tim sto postoji nada da ce se taj pdv na transfere u inostranstvo ukinuti...oko milion dugujemo dobavljacima...al nesto stize na naplatu za 6meseci nesto za godinu...a deo se moze prebiti kroz reklame...ostatak odlazi na dugove menadzerima bivsim igracima i rate za igrace...e sad za to i nama duguju..i nama treba da dodju rate za neke fudbalere..mislim da je spominjana suma od 1.3m ...e sad mi smo bili u plusu iz jednostavnog razloga sto bata neke dugove nije gledao( da se razumemo taj pdv niko ziv nije placao)
Ne.Milan wrote:Ko? Kostic kao prvo i DD & friends kao drugo?zapad wrote:koliko znam bilo je još dva potencijalna rešenja
- KoKanidja
Ја ти опет кажем да нисам био упознат и опет ти кажем да Север нису само они иако га тренутно воде.
Прелазно решење је могао да буде било ко, тј. неки наш бивши играч или већ неко, а малом ако треба да се да нека позиција у Клубу, Управном Одбору или Скупштини, али никако да води Клуб. Изузетно је неозбиљно.
Прелазно решење је могао да буде било ко, тј. неки наш бивши играч или већ неко, а малом ако треба да се да нека позиција у Клубу, Управном Одбору или Скупштини, али никако да води Клуб. Изузетно је неозбиљно.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Slažem se.KoKanidja wrote:Ја ти опет кажем да нисам био упознат и опет ти кажем да Север нису само они иако га тренутно воде.
Volis da ti se cupaju reci iz usta... Da li bi bio ljubazan i podelio sa nama koje su to jos bile opcije?
POŠTO OBRAZ ???!!!
Da potvrdim i ja što se tiče Nikole Ćirovića. Bio mi je predsednik kluba 2,5 godine u Poletu iz Sivca, na istoj funkciji je i dalje. Znam da je u toj Romskoj partiji, više o politici i njegovom delovanju niti znam, niti me zanima. Samo znam da čovek živi za Vojvodinu, i da nije od juče uz klub. A koliko doprinosi neka kažu oni upućeniji.
Što se tiče Balše, čestitam mu i neka mu je sa srećom.
Što se tiče Balše, čestitam mu i neka mu je sa srećom.
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Koje su to bile jos opcije, jedino sns da udje. Cudno je da nema daltona u upravi.
ПУШТАМ КИШУ!
Po mom mišljenju očekivan izbor, osim nekih ,,iznenađenja", tj imena onih koji su (ili će biti) izabrani u UO i onih koji nisu.
Ako Vojvodina bude cilj, a ne sredstvo, imamo šanse.
Mi drugi klub (za koji navijamo) nemamo, pa kako napisa Radoye: neka je svima sa srećom.
Ako Vojvodina bude cilj, a ne sredstvo, imamo šanse.
Mi drugi klub (za koji navijamo) nemamo, pa kako napisa Radoye: neka je svima sa srećom.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Polako otvorite temu,zasto sam Zamrzeo Vojvodinu,i kako sam izgubio postovanje prema njenim navijacima...
Ne znam zašto me "naš" klub podseća na Severnu Koreju? 

grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
-
+1FCVNS wrote:Polako otvorite temu,zasto sam Zamrzeo Vojvodinu,i kako sam izgubio postovanje prema njenim navijacima...
Od planova za pun Sever do snova da se popuni prostor između 2 ulaza. Treba objaviti analitičku studiju "Kako smo uništili sami sebe" ili "Najefikasniji način kako se upucati u kolena".
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.mozzartsport.com/vesti/vecit ... a-zbog-pdv" onclick="window.open(this.href);return false; znaci nas zbog 2m, blokiraju a partizan zbog 17mil plus novi transferi jos 2 znaci 19mil. i zvezdu sa 9 mil. duga ne diraju..hvala drzavo na jednakosti...
Naravno da nema Daltona u ovoj upravi. Covek je citav zivot bio navijac Vojvodine, mnogo je pomogao klubu, ali se povukao jos pre godinu dana. Sigurno je covek imao razlog.. Ne bi ni ja bio clan ove uprave.. Ko normalan ovaj cirkus moze da podrzi.. Niko, ko vojvodinu stvarno postuje i voli. Dete predsednik, partizanovac neki djavo videcemo sta. ostatak ekipe uo no coment.
Na pogresnom mestu postavljas to pitanje.
Zvanican sajt, dobar dan, dobar dan, zasto Dule Dalton nije vise clan uprave?
iz moje perspektive DD ce uvek biti na neki nacin oko kluba i cisto sumnjam da njemu ili bilo kome iz najuzeg dela te price te titule i zvanja bilo sta znace. To sto nije na spisku, ne znaci ama bas nista, ali to je samo moje misljenje.
Zvanican sajt, dobar dan, dobar dan, zasto Dule Dalton nije vise clan uprave?
iz moje perspektive DD ce uvek biti na neki nacin oko kluba i cisto sumnjam da njemu ili bilo kome iz najuzeg dela te price te titule i zvanja bilo sta znace. To sto nije na spisku, ne znaci ama bas nista, ali to je samo moje misljenje.