Transferi
- Deep Purple
Re: Transferi
Sa Lalatom možemo očekivati povratak Čovića, Vukadinovića i Mudrinskog u klub koliko već u januaru.
Protiv Čovića nemam ništa ali samo gledajte.
I odlazak Serija i svih stranaca. A, eto, nama jos ,pojacanja" iz Lucana.Deep Purple wrote: ↑Mon Oct 07, 2024 7:57 am Sa Lalatom možemo očekivati povratak Čovića, Vukadinovića i Mudrinskog u klub koliko već u januaru.
Neki su zeleli, pa neka gledaju. Ja necu.
Mozda ce sad i rts2 prenositi te utakmice Vose kao cz3

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Očekujem razlaz sa svim crnim strancima, već na zimu. Seri, Dele, Depu sigurno, Sičendže verovatno, neće na proleće igrati kod nas. Jedina misterija mi je Baros. Sada cela priča sa dolaskom Ranđelovića dobija na značaju. Verovatno vraćen da bi se navijačima lakše prodala priča o prodaji Serija i vraćanju Lalatovića. Od igrača iz naše lige, očekujem ofanzivu i trijumfalno preotimanje Saše Jovanovića iz TSCa, iz Lučana očekujem Varjačića, a slažem se da ćemo barem jednog od navedene trojice od februara gledati makar u 20.Deep Purple wrote: ↑Mon Oct 07, 2024 7:57 am Sa Lalatom možemo očekivati povratak Čovića, Vukadinovića i Mudrinskog u klub koliko već u januaru.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- churguzijanac
Umesto da sad pričamo kako je Krtolica konačno ubo sa prvih 11.Sklonio Radula, pametno doveo malog Kokanovića iz GATa, konačno dao Medi minute, sad ćemo mi da gledamo ludu dvorsku.
Da je murinjo lično, ne treba nam!
Da je murinjo lično, ne treba nam!
-
Pa,pazi Seri ide,ali za ozbiljan novacRabba wrote: ↑Mon Oct 07, 2024 11:38 amOčekujem razlaz sa svim crnim strancima, već na zimu. Seri, Dele, Depu sigurnoDeep Purple wrote: ↑Mon Oct 07, 2024 7:57 am Sa Lalatom možemo očekivati povratak Čovića, Vukadinovića i Mudrinskog u klub koliko već u januaru.
Igrace vrv Korac i Dele ....
Pa i Radulovic,zato sto ima najvecu trzisnu vrednost,
a i "bonus" je...
Ne mislim da će stranci biti oterani, shvata i on kakav igrački kadar ima i da će teško dobiti isti sa domaćim igračima.
Mi Lalatovićevo vreme nismo uspeli da ostvarimo ni jedan jedini značajan transfer, a sada smo počeli da prodajemo igrače za milionske iznose, da promovišemo mlade i kupujemo jeftino i prodajemo skupo. Teško da će lalatović imati tu dovoljno prostora da dovodi svoje kombinacije i ''proverene'' domaće igrače.
- gospodinFKV
On ne ide nigde gde ne moze da igra svoj superligaski namazani mediokritet fudbal. To je naucio izletima u inostranstvo, a svoju ''cenu'' dodatno utemeljio ovim nizom sa Lucanima. Cisto sumnjam da ce mu neko stati na put kada su ziheraska pojacanja u pitanju, a ako uzmemo u obzir glasine da MJ-a niko nista nije pitao, to je vec jedna sjajna kombinacija za prvi naredni interni sukob.
Radikalnijih rezova ne verujem da ce biti na zimu. Vise ocekujem odlazak Serija i Buteana na zimu, eventualno i Barosa, pa onda Delea, Depua i Sicenjea na leto. Nema veze, igrace Nikolic i Djordjevic.

-
Usmeni "džentlmenski" dogovor između Lalatovića i Neška je bio taj da mu se ne isplati poslednja plata, ali da mu se isplate premije koje nisu bile male, i da ne zove igrače Lučana u Vojvodinu, kao što je to radio u prethodnim klubovima gde je povlačio sa sobom svoje igrače. Mada na kraju krajeva od "njegovih" u Lučanima su "samo" Andrić, Pejović i Bojić, a bez njih realno može da živi. Ime koje je zatražio na zimu je Nedeljko Piščević, što prilično znači da nema u planu Medojevića.
Takođe, Abdulaj Sise se javio jednom članu sportskog sektora gde je rekao da ima problema u Izraelu i da bi vrlo rado došao ako ga žele. Čeka se mišljenje Lalatovića oko njega.
Takođe, Abdulaj Sise se javio jednom članu sportskog sektora gde je rekao da ima problema u Izraelu i da bi vrlo rado došao ako ga žele. Čeka se mišljenje Lalatovića oko njega.
- Deep Purple
Abdulaj Sisse je bio dogovoren još prošle sezone ali se tada odustalo od njega.
Nedeljko uz svo poštovanje ni u ovim godinama u kojima se nalazi Meda, ne može Medi vodu da nosi.
Slaninarska publika je pasivna bez naglih reakcija ali ako iko misli da se može skloniti Medojević tek tako i da se određeni broj ljudi ne probudi, vara se.
Nedeljko uz svo poštovanje ni u ovim godinama u kojima se nalazi Meda, ne može Medi vodu da nosi.
Slaninarska publika je pasivna bez naglih reakcija ali ako iko misli da se može skloniti Medojević tek tako i da se određeni broj ljudi ne probudi, vara se.
Last edited by Deep Purple on Mon Oct 07, 2024 6:48 pm, edited 1 time in total.
-
Ima logike što se ovog prvog tiče. Očigledno su ostali neki dobri odnosi, čim se sam javljaDeep Purple wrote: ↑Mon Oct 07, 2024 6:37 pm Abdulaj Sisse je bio dogovoren još prošle sezone ali se tada odustalo od njega.

-
Nek dovede samo Ljubomirca sa sobom! 

Deep Purple wrote: ↑Mon Oct 07, 2024 6:37 pm
Ko će reagovati, kad znam sad već gomilu ljudi koji neće dolaziti? Oni koji su za Lalata neće praviti problem oko toga...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Na istoku je ekipa sa ograde skandirala na prošloj utakmici Lalatoviću ona sranja od ovacija kada je gostovao. Psovao sam ih sve redom, jer sam smatrao da brukaju tribinu.
Sada je vreme da se povučem. Ide hladnije vreme, udobnije je pored TV ekrana, a i neće valjda ovo večno da traje...
(Mada, to sam mislio i za srpsku idiokratiju, ali izgleda nema kraja)
Sada je vreme da se povučem. Ide hladnije vreme, udobnije je pored TV ekrana, a i neće valjda ovo večno da traje...
(Mada, to sam mislio i za srpsku idiokratiju, ali izgleda nema kraja)