Transferi
Re: Transferi
Tog Piščevića je i u Borac dovlačio, pa ništa nije pokazao, a rezultati generalno su bili katastrofalni.
Valjda će mu neko objasniti da Vojvodina sada i pre 5 godina nije isti tim i da se sada barata malo ozbiljnijim parama te da nema potrebe da vuče sa sobom te igrače u pokušaju.
Valjda će mu neko objasniti da Vojvodina sada i pre 5 godina nije isti tim i da se sada barata malo ozbiljnijim parama te da nema potrebe da vuče sa sobom te igrače u pokušaju.
+1Karlsson wrote: ↑Mon Oct 07, 2024 11:35 pm Tog Piščevića je i u Borac dovlačio, pa ništa nije pokazao, a rezultati generalno su bili katastrofalni.
-
Da bi idiokratija bila uspešna potrebni su vladaoci, koji vladaju kako vladaju i apatični gradjani ili u ovom slučaju navijači.Maki wrote: ↑Mon Oct 07, 2024 10:38 pm Na istoku je ekipa sa ograde skandirala na prošloj utakmici Lalatoviću ona sranja od ovacija kada je gostovao. Psovao sam ih sve redom, jer sam smatrao da brukaju tribinu.
Sada je vreme da se povučem. Ide hladnije vreme, udobnije je pored TV ekrana, a i neće valjda ovo večno da traje...
(Mada, to sam mislio i za srpsku idiokratiju, ali izgleda nema kraja)
Nije toliko hladno.
E jednom da se i ja slozim s tobomMaki wrote: ↑Mon Oct 07, 2024 10:38 pm Na istoku je ekipa sa ograde skandirala na prošloj utakmici Lalatoviću ona sranja od ovacija kada je gostovao. Psovao sam ih sve redom, jer sam smatrao da brukaju tribinu.
Sada je vreme da se povučem. Ide hladnije vreme, udobnije je pored TV ekrana, a i neće valjda ovo večno da traje...
(Mada, to sam mislio i za srpsku idiokratiju, ali izgleda nema kraja)

Kup je nas!
- gospodinFKV
Egomanijak ne trpi objektivno vece legende od njega u klubu, jer kako on da se busa u grudi kad mu u svlacionici sedi neko poput Mede. Zato ce doci Piscevic.
Sto se komentara na fejsu tice, ljudi na zapadu i slicno - trazili ste...uzivajte.
Sto se komentara na fejsu tice, ljudi na zapadu i slicno - trazili ste...uzivajte.
Najbolji igrač Vojvodine na radaru najvećeg kluba Afrike
https://meridiansport.rs/fudbal/kejleb- ... a-al-ahli/
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Počelo je ako ga puste za milion treba ih za muda sve obesitiVošaNS wrote: ↑Tue Oct 08, 2024 10:51 pm Najbolji igrač Vojvodine na radaru najvećeg kluba Afrike

- Deep Purple
Treba čitati sa razumevanjem. Milion evra mu je vrednost na TM-u a ne cena po kojoj će biti prodat pre ili kasnije.fare wrote: ↑Tue Oct 08, 2024 11:22 pmPočelo je ako ga puste za milion treba ih za muda sve obesitiVošaNS wrote: ↑Tue Oct 08, 2024 10:51 pm Najbolji igrač Vojvodine na radaru najvećeg kluba Afrike
https://meridiansport.rs/fudbal/kejleb- ... a-al-ahli/![]()
-
Bio bi to odličan posao. Višestruka zarada za Vošu, a Seriju bi to bio veliki iskorak, što mi je posebno drago.
Svakako sa novim ljudim ide novi koncept, neće nam on više ni biti od tolikog značaja više.
Svakako sa novim ljudim ide novi koncept, neće nam on više ni biti od tolikog značaja više.
Od danas, sto se mene tice, mogu prodati sve igrace. Stadion, FC ,,Vujadin Boskov", podici tu jos jednu zgradu i jos jedan trzni centar, prosiriti Lipov Gaj, mogu cak i ugasiti Klub, jer Vojvodina njih ne interesuje. A, ni mene vise, samo se nerviram zbog nje i zaludno trosim vreme.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- gospodinFKV
I ti sad preterujes sa zahtevima.

Ovo mi i nema bas smisla, nema Al Ahil ne znam kakve pare da kupi Serija. Niti su plate tamo ne znam kakve. Cak bi mogli i da im pariramo.VošaNS wrote: ↑Tue Oct 08, 2024 10:51 pm Najbolji igrač Vojvodine na radaru najvećeg kluba Afrike
Serija treba pustiti samo u slucaju ponude od 6m+, bukvalno je pola tima.
Druga stvar je ako postoji izlazna klauzula, a i u tom slucaju vidim mnogo bolje klubove zainteresovane za njega.
Sa Serijem se stvari resavaju razgovorom i objasnjenjem o njegovoj ulozi u timu i klubu.
Ako mu se to ne dopada i zeli vise, onda OK, prodati ga za odgovarajuce novce i to je to.
Ako mu se to ne dopada i zeli vise, onda OK, prodati ga za odgovarajuce novce i to je to.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- gospodinFKV
Ima. Saudijska Arabija.
Ako je nesto bilo evidentno na Evropskom, to je, a za Serija bi verovatno bila melem. Em novci za njega, em novci za nas, em moze da nastavi da lomi kicmu saudijskim bekovima.
Ovo, naravno, pricam ako ce se decko stvarno prodati na zimu ili leto. Tako neki Al Raed, Al Taawoun, koji nemaju zvucna imena.
У претходна два мандата, Лалатовић није у екипи имао оволики број странаца, али каже да је то доказ колико је Војводина напредовала и да му то неће бити проблем.
– Војводина је сада најорганизованија, од како сам ја био тренер. Овако моћни страни играчи не могу да сметају, већ је част имати их. У прошлости сам имао једног до двојицу играча, али то се показало као мој добар избор. Сигурно да сам и грешио око неких играча, ја своје грешке признајем, али и да сам радио и добар посао са домаћим играчима показују моји резултати. Један од тога је и да имам највише победа у историји Војводине, што не значи да сам и најбољи, јер је клуб имао толико великих трофеја. Али, од четири трофеја у историји, један сам освојио ја, али заслуге припадају увек играчима. У плану ми је да ускоро оборим рекорд и да после девет утакмица будем и тренер са највише утакмице на клупи Војводине. Страни играчи ми сигурно неће сметати, али само они који заслуже ће играти, без обзира на име и презиме. Војводина је изнад свих нас и сви играчи морају да схвате колико је тежак овај грб и зато на свакој утакмици морају да дају не 100, већ 200%. Пут до другог места и трофеја ове сезоне је тежак, али ако им је стало у истој мери као нама и ако будемо изгарали на свакој утакмици, резултати ће доћи – рекао је Лалатовић.