Transferi
Re: Transferi
Čović slobodan Lalatoviću ispunjava ti uslov 30 +, mada ja bi ga doveo gori od trenutnih nije.
-
Nadam se da ce se izbeci dovodjenje
reprezantativaca BIH i CrneGore
mozda dve reprezentacije u najgoroj formi ove godine .....
Resiti se vec na zimu svih Crnogoraca u klubu,
i prosecnog desnog beka Buteana....
mozda dve reprezentacije u najgoroj formi ove godine .....
Resiti se vec na zimu svih Crnogoraca u klubu,
i prosecnog desnog beka Buteana....
Mozda njih Lalatovic i izbegne, ali precrtane u blizancima nece. Pogotovo iz crvenog, tipa npr. Lazar Nikolic, Radulovic.denialalner wrote: ↑Sat Nov 16, 2024 11:07 pm Nadam se da ce se izbeci dovodjenje
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
Turija wrote: ↑Sat Nov 16, 2024 11:17 pmMozda njih Lalatovic i izbegne, ali precrtane u blizancima nece. Pogotovo iz crvenog, tipa npr. Lazar Nikolic, Radulovic.denialalner wrote: ↑Sat Nov 16, 2024 11:07 pm Nadam se da ce se izbeci dovodjenje
Knezevic(OFK) je strasan igrac,
steta sto nije dosao,
bio je jako blizu
Verovatno sad misli na Stjepanovica i Sljivica,
koji bi itekako bili pojacanje i sigurni bonusi....
kad vec ne zele nasu decu da guraju
(koja su izuzetna,
alli NIKOGA(upravu i trenere)
to ne interesuje

Ali svakako neka se izbegnu Crnogorci i Bosanci
ono je nivo Lihtenstajna

-
Lalatoviceva lista zelja za zimu:
Vukajlovic Napredak
Petar Bojic Lucani
Nemanja Covic slobodan igrac
Uros Ljubomirac Lucani
Uprava sto se trenera tice dobila zeleno svetlo da proda Serija. Nisu bas u klubu odusevljeni ovim imenima, ali dovesce bar jednog kako stvari stoje, najrealnije Vukajlovica i Covica.
Vukajlovic Napredak
Petar Bojic Lucani
Uros Ljubomirac Lucani
Uprava sto se trenera tice dobila zeleno svetlo da proda Serija. Nisu bas u klubu odusevljeni ovim imenima, ali dovesce bar jednog kako stvari stoje, najrealnije Vukajlovica i Covica.
Bože sačuvaj.ElMaestro13 wrote: ↑Wed Nov 20, 2024 6:46 pm Lalatoviceva lista zelja za zimu:
Vukajlovic Napredak
Petar Bojic Lucani
Uros Ljubomirac Lucani
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Pojacanja su, sto bi rekao Cvarkov, sto god.
Zar je neko ocekivao drugacije?
Prodaje najkorisnijeg igraca i dovodi krs veterane, osim Covica ( a, ne znamo ni on kakav je sada?).
Bas strucan potez i perspektivno obecavajuci.
Zar je neko ocekivao drugacije?
Prodaje najkorisnijeg igraca i dovodi krs veterane, osim Covica ( a, ne znamo ni on kakav je sada?).
Bas strucan potez i perspektivno obecavajuci.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Mare_Liman

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Hahahah, potpuno neočekivano od narkomana.
Zar ste stvarno mislili da će narkoman propustiti priliku da se ugradi? Što samo Maradona da se bogati? Staviće još koju ikonu i njemu mirna savest
Čudno nema Andrića na spisku
Zar ste stvarno mislili da će narkoman propustiti priliku da se ugradi? Što samo Maradona da se bogati? Staviće još koju ikonu i njemu mirna savest

Čudno nema Andrića na spisku

Užasna pojačanja. Jebeni otpad od igrača. Prodajte najkorisnijeg igrača i dovedite šleper penzosa da pokupuju još koju nekretninu pred večna lovišta.
- slanobarac
Evo kreće spinovanje da nam ograde najboljeg igrača. Već viđeno. Bistro.ElMaestro13 wrote: ↑Wed Nov 20, 2024 6:46 pm Lalatoviceva lista zelja za zimu:
Vukajlovic Napredak
Petar Bojic Lucani
Uros Ljubomirac Lucani
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Dajte još Mrkaića, Andrića, Gemovića i po kojeg penzionera iz Lučana ili nekog osrednjeg kluba iz naše lige. Sve je veći cirkus sve je manje smešno
Stojim u mestu gubim vreme
- Deep Purple
Od svih njih podržavam samo povratak Čovića jer je za našu ligu ozbiljan igrač. Pisao sam već da je njegov povratak izvestan.
Moguće je i da se Vukadinović iz Gat-a vrati.
Sve ostalo ne bih komentarisao jer nema svrhe trošiti reči.
Sery bi svakako otišao jer ima ozbiljnih ponuda i ne treba čoveka zadržavati jer je on najmanje dva nivoa iznad nas.
Neka gradi karijeru jer zaslužuje bolje svakako, mi smo svakako cirkus.
Moguće je i da se Vukadinović iz Gat-a vrati.
Sve ostalo ne bih komentarisao jer nema svrhe trošiti reči.
Sery bi svakako otišao jer ima ozbiljnih ponuda i ne treba čoveka zadržavati jer je on najmanje dva nivoa iznad nas.
Neka gradi karijeru jer zaslužuje bolje svakako, mi smo svakako cirkus.