Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Rabba
Moderator

Re: Transferi

Post by Rabba »

Strašno je što mi pokušavamo da pravimo iskorak sa igračima u poznim igračkim godinama. Čović 34 u junu, Ljubomirac u aprilu 35, Bojić 33, Vukadinović u Decembru 32. Vukajlović dođe kao mladić sa svojih 29. Ne samo to, strašno je što su nam u ligi faktor igrači koji su svoje karijere gradili po Malti(Bevis, spominjani Ljubomirac). Ne samo to, zamisli da jednog majstora fudbala, kakav je Seri, menjaš sa jednim 35ogodišnjakom iz Lučana. Pa i Čović, on jeste ozbiljan igrač za našu ligu, ali da li Čović može da nas povuče u Evropi, gde želimo da napravimo iskorak?

Ipak, jedna stvar se mora upravi priznati, zaista rade na povratku naših igrača, Za Čovića ne treba trošiti reči, Bojić i Vukadinović učestvovali u osvajanju kupa, Vukajlović naše dete koje nikad nije dobilo šansu kod nas, eto jedino Ljubomirac se ne uklapa, ali mora se nešto i trenerskom magu ostaviti na izbor!
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Rabba

Meni je u redu da u timu imaš iskusnije igrače tipa Meda i Čović ali da to budu maks dva do tri igrača. Ova ostala imena svakako ne bih komentarisao jer nema šta tu da se kaže.

Plakaćemo za Bandovićem jer smo nesposobni.

Okej mi je i da Vukadinović bude 17-18 rešenje sa klupe ako se to radi planski ali ovo ništa nije planski, već se samo požar širi, cela sezona je haotična i za to niko drugi nije kriv do ljudi koji upravljanu strukturama kluba.

Lalatović nije kriv, krivi su oni koji su ga izabrali kao rešenje.

Lalatović samo ovako ume i zna, ja njega ne krivim uopšte, svi smo mi dobro upoznati ko je on i šta je on a njegov povratak se slavio među ljudima kojima je Vojvodina ako ne voljen klub onda makar simpatizerski ili kako god to već nazvali jer ja ne znam pravu reč.

Jedino me u svemu ovome raduje povratak @Slanobarac.

Imamo RK sekciju koja radi maestralan posao verujem da se ti ljudi bez znanja o fudbalu prebace da bi bolje vodili Fudbalsku sekciju od ovih kojima je to primarno zanimanje od malih nogu.

Red je i da se @Voja vrati i otkuca kopira neki duži upis jer verujem da je negde nešto napisao, nije u redu da se smo mi ovde patimo :)

EDIT:

Meni je još uvek neverovatno da se Depu ne istrpi tri meča u kontinuitetu od starta jer ja itekako mislim da je on kvalitetan fudbaler i da mu treba samo dati šansu pogotovo u ovoj situaciji.

Dele je krilo a ne napadač, kao napadač može da uskoči kada nije zavidna rezultatska situacija.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Deep Purple wrote: Thu Nov 21, 2024 2:05 pm Meni je u redu da u timu imaš iskusnije igrače tipa Meda i Čović ali da to budu maks dva do tri igrača. Ova ostala imena svakako ne bih komentarisao jer nema šta tu da se kaže.
Normalno je da imaš iskusne igrače. Nenormalno je da Serija menjaš Ljubomircem. Dodatno, nije da u sadašnjem timu nemamo iskusnih. Meda je tu(gde i treba da bude), poletanović, Uroš Nikolić i savićević su(nadam se, uzalud, još kratko) tu, Vukanović je tu, nazad od 30+ imaš Crnomarkovića i Đorđevića, nije da nam fali 30+ igrača. Ali ovo je sve prdenje u prazno. Znamo sve o lalatoviću, mi sad kao tu nešto debatujemo. On je čovek o-ruk motivacije, bez kvaliteta, bez fleksibilnosti, samim tim bez mogućnosti da stvori nekoga. Jedino mali cigani kad dođu u klub mogu da se lože na lalatovića. Što treba očekivati, da zajmimo iz zvezde bar 2-3 igrača.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Rakovac

Post by Rakovac »

Uz dužno poštovanje, ne verujem da je ovo lista želja Lalatovića . A ako jeste, evo ja koji verovali ili ne cenim Lalatovića kao trenera, menjam mišljenje o njemu. Stvarno ovo mi deluje čisto kao zlobno podmetanje.
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Rakovac wrote: Thu Nov 21, 2024 5:19 pm Uz dužno poštovanje, ne verujem da je ovo lista želja Lalatovića . A ako jeste, evo ja koji verovali ili ne cenim Lalatovića kao trenera, menjam mišljenje o njemu. Stvarno ovo mi deluje čisto kao zlobno podmetanje.
Verovao ili ne, to je tako, a videće se već u januaru da li sam u pravu. Uostalom, ljudi se jedva sporazumevaju na treningu (Seri, Baros, Butean, Lalatović), to je bar lako proveriti :D Koliko god da je Seri ozbiljno dobar igrač, ne uklapa se u sistem igre koji forsira sadašnji trener, ako gledate utakmice malo detaljnije možete i da vidite za kog igrača ima najviše loših gestikulacija na klupi. S druge strane, Vukajlović i Čović se savršeno uklapaju u sistem igre, ali naravno ne i u strategiju kluba.
Milan

Post by Milan »

Hmmmm, kada bi trebalo da biram izmedju Serija i Lalatovića, za koga bih li se odlučio? Jbt, u rekordnom roku će razbucati sve što je iole valjalo u klubu.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

https://www.transfermarkt.com/nikola-vu ... ler/469726

Јел се мисли на овог Вукајловића, реците ми да се шалите, па тај не зна где бије :mrgreen:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Uvek sa tobom wrote: Thu Nov 21, 2024 5:57 pm https://www.transfermarkt.com/nikola-vu ... ler/469726

Јел се мисли на овог Вукајловића, реците ми да се шалите, па тај не зна где бије :mrgreen:
Taj, ali verujte mi da je u domaćim fudbalskim krugovima dosta cenjen i visoko kotiran kao domaći levi bek. Ne jer je Bog zna kakav igrač, nego jer nema puno domaćih, a boljih od njega :mrgreen:
djoks

Post by djoks »

Ништа не ваља у овом клубу, преплаћени странци, играчи се међусобно не разумеју, мењање тренера као на траци. Сери ако иде не сме бити мање од 4 милиона (ако је ивановић за 3)
Karlsson

Post by Karlsson »

Radoye wrote: Thu Nov 21, 2024 12:38 am Trazili ste gledajte.
Ko je tražio?
Turija

Post by Turija »

Karlsson wrote: Thu Nov 21, 2024 9:34 pm
Radoye wrote: Thu Nov 21, 2024 12:38 am Trazili ste gledajte.
Ko je tražio?
Neki u Klubu i njegovi fanovi na mozzartovom portalu i poneko ovde.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Deep Purple wrote: Thu Nov 21, 2024 1:41 pm Sery bi svakako otišao jer ima ozbiljnih ponuda i ne treba čoveka zadržavati jer je on najmanje dva nivoa iznad nas.

Neka gradi karijeru jer zaslužuje bolje svakako, mi smo svakako cirkus.
Само да се испостави да су понуде иностране. Да не буде да ми Серија више немамо, а он остане у Србији...
ssnigd

Post by ssnigd »

S obzirom na to da se crni "podizu", ne bih sumnjao uopste, da postoji nekakva glava u nasem klubu, koji tamo razmatra da ga pusti...
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

ssnigd wrote: Fri Nov 22, 2024 12:30 pm S obzirom na to da se crni "podizu", ne bih sumnjao uopste, da postoji nekakva glava u nasem klubu, koji tamo razmatra da ga pusti...
Nemaju oni novca da ga priušte.
ssnigd

Post by ssnigd »

Deep Purple wrote: Fri Nov 22, 2024 1:49 pm
ssnigd wrote: Fri Nov 22, 2024 12:30 pm S obzirom na to da se crni "podizu", ne bih sumnjao uopste, da postoji nekakva glava u nasem klubu, koji tamo razmatra da ga pusti...
Nemaju oni novca da ga priušte.
Apsolutno se ne bih kladio na to da nemaju novca. Uletece tamo neko sa kintom.

Mene vise brine nasa uprava. Da li imamo ljude koji su spremni da prodaju najboljeg i najatraktivnijeg igraca kojeg imamo crvenom ili crnom blizancu? Retoricko je naravno.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Post Reply