Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
VošaNS

Re: Transferi

Post by VošaNS »

Rabba wrote: Sun Nov 24, 2024 2:53 pm
VošaNS wrote: Sun Nov 24, 2024 1:45 pm Ako to znači da će skloniti Medojevića iz startnih 11 neka odmah pakuje kofere i krene za Kruševac jer mu je to sledeća stanica svakako.
Šta ti je nesrećni Napredak zgrešio?
Ipak su mu se tamo deca rodila i spasio ih je ispadanja iz lige kako sam kaže, nek se vrati tamo. Je*o vas Lalatović.Uprava napolje!
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
VošaNS

Post by VošaNS »

Nemanja Čović je na radaru Novodađana, inicijalni kontakt je uspostavljen te bi ofanzivac zavisno od raspleta mogao da bude prva lasta u zimskom prelaznom roku Vojvodine.

https://meridiansport.rs/fudbal/vojvodi ... ju-covica/
slanobarac

Post by slanobarac »

VošaNS wrote: Sun Nov 24, 2024 3:46 pm Nemanja Čović je na radaru Novodađana, inicijalni kontakt je uspostavljen te bi ofanzivac zavisno od raspleta mogao da bude prva lasta u zimskom prelaznom roku Vojvodine.

https://meridiansport.rs/fudbal/vojvodi ... ju-covica/
Evo da se odmah izjasnim da sam protiv dolaska Čovića. Ništa to dobro neće doneti klubu. Jedino njemu, da se vrati u svoj grad i završi karijeru. Prodaš mlade špiceve a dovodiš prosečnog igrača na zalasku karijere
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Turija

Post by Turija »

@ slanobarac, slozio bih se sa tobom.
Covic nije Meda, ni blizu toga. Cak mislim da nije nesto ni emotivno vezan za Vosu, a u godinama je kada ne moze doneti novu energiju. Necemo nista dobiti, osim nesto bolju skok igru.
Nijedan igrac kojeg Lalatovic zeli, ne bi doneli boljitak Vosi, osim trenutne nade da ce se dobiti malo na cvrstini na sredini terena. Nama to ne treba, jer imamo Medojevica, Njegosa i Poletanovica. Vosi treba prodornost i efikasnost i zelja mladosti ( za sada je pokazuje samo Kokanovic).
Osim Serija, mi nemamo prodornog igraca. Nemamo ni realizatora. Ja mislim da bi to mogao biti i Depu, kad bi dobio pravu sansu i dovoljno minuta na terenu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
VošaNS

Post by VošaNS »

Samo ne Depu, čovek je potpuno izgubljen u vremenu i prostoru Oni promašaji protiv Lučana su bili za izučavanje, a juče sprečava čist gol Njegoša. Pravi napadači bi se snašli u takvim situacijama. Depu=0
denialalner

Post by denialalner »

gospodinFKV wrote: Sun Nov 24, 2024 12:41 pm Uzivajte u bravurama Ljubomirca i Petra Bojica. :dance2:
Bojic je bio jako dobar u prvom mandatu....
sad je igrac rotacije u Lucanima,i u poznim godinama....

Vukajlovic je bio odlican danas protiv Partizana....

Bespotrebno gomilanje stranaca,
pogotovo bekovi stranci,
Bilo ko iz Super lige,moze igrati sta igra Baros,a tek Butean

Bjekovica vratiti...nek bude makar u rotaciji....
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

denialalner wrote: Sun Nov 24, 2024 11:05 pm Bojic je bio jako dobar u prvom mandatu....
sad je igrac rotacije u Lucanima,i u poznim godinama....
Nećemo sada preterivati... Od sjaja do očaja, pompezno doveden kao bivša zvezda Čukaričkog... Iz Lučana. Ista priča kao Bandović. Da, nije to bilo loše, ali je bilo samo lokalno pristojno. Na nivou na kojem nama treba, ni blizu. Sepsi, Kolubara i rezerve Lučana nekako ukazuju na baš to. Dodatno, 33 godine baš i nisu pozne godine, pogotovo za prednjeg veznog. Trebalo bi da je preležao sve dečje bolesti i da sad pleni odlukama. Ovaj pleni rotacijom u Lučanima. Uz veoma dužno poštovanje Lučanima. Ako nekoga dovode iz Lučana, treba da vrate Tumbasevića, da on i Meda šamaraju igrače po terenu. Doslovno šamaraju. Naše.
denialalner wrote: Sun Nov 24, 2024 11:05 pm Vukajlovic je bio odlican danas protiv Partizana....
Vukajlović nije dovoljno dobro rešenje. Usudio bih se da kažem da je Antić bolje rešenje od Vukajlovića, ali već Antića niko neće, sa razlogom.
denialalner wrote: Sun Nov 24, 2024 11:05 pm Bespotrebno gomilanje stranaca,
pogotovo bekovi stranci,
Bilo ko iz Super lige,moze igrati sta igra Baros,a tek Butean
Uh, a tek tu što se ne slažem... Da li si pogledao kvalitet bekova u superligi? Baros je trenutno prvi, možda drugi levi bek lige. Za klasu iznad Vukajlovića. Da cigani imaju Barosa, taj bi bio na pragu reprezentacije a ne državljanstva. Baros završava proces adaptacije i sa pravim trenerom bi dominirao ovom smešnom ligom. Za Buteana se slažem da nema doprinos. Mada, Butean komunicira sa igračima, čak i na srpskom par reči, na terenu. Piši, Lukas odlazi, Butean ostaje. Pazi šta ti kažem. Imam i teoriju da je Lalatović, pored toga što je debil koji priča samo srpski i ponosan je što ne zna ni jedan drugi jezik, i pritajeni rasista i da šikanira Crnce. Al ne bih sad o tome.
denialalner wrote: Sun Nov 24, 2024 11:05 pm Bjekovica vratiti...nek bude makar u rotaciji....
Nije se smelo dogoditi da puste Bjekovića. Ističe mu ugovor na kraju sezone, bilo je priča da je napustio klub, ne trenira, tako da se ne zna koji mu je stvaran status. Potpuno podržavam povratak Bjekovića.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

gospodinFKV wrote: Mon Oct 07, 2024 5:13 pm
Karlsson wrote: Mon Oct 07, 2024 2:01 pm Teško da će lalatović imati tu dovoljno prostora da dovodi svoje kombinacije i ''proverene'' domaće igrače.
On ne ide nigde gde ne moze da igra svoj superligaski namazani mediokritet fudbal. To je naucio izletima u inostranstvo, a svoju ''cenu'' dodatno utemeljio ovim nizom sa Lucanima. Cisto sumnjam da ce mu neko stati na put kada su ziheraska pojacanja u pitanju, a ako uzmemo u obzir glasine da MJ-a niko nista nije pitao, to je vec jedna sjajna kombinacija za prvi naredni interni sukob.

Radikalnijih rezova ne verujem da ce biti na zimu. Vise ocekujem odlazak Serija i Buteana na zimu, eventualno i Barosa, pa onda Delea, Depua i Sicenjea na leto. Nema veze, igrace Nikolic i Djordjevic. :juggle:
Obecano - ispunjeno. Mislim da sam imao jos jedan slican upis, ali i ovaj je dovoljan.
Bojic je bio solidan u prvom mandatu. Dvocifren broj golova u drugoj sezoni, jer je cesto igrao spica. U prvoj fin broj asistencija. Tada je, doduse, bio na zalasku svojih dvadesetih.

Sta da vam kazem...u istom smo s*anju. I mi koji smo znali sta ce da se desi, i vi koji ste se nadali.
Ono sta ce se desiti od zime je to da ce da dovede par svojih ''vedeta'' i magicno ce proigrati fudbal u superligaskim okvirima. Mozda i izborimo Evropu, a ako ne - svakako ce imati izgovor. Dogodine cemo mozda na foru izbaciti neki tim slicnih kvaliteta, ali ce nas bilo koji protivnik poput Ajaksa oduvati, jer nacin na koji on igra protiv takvih ekipa ti apsolutno daje 0% sanse da ih prodjes.
Milan

Post by Milan »

Nije da imamo neku snagu, ali bi trebalo po svaku cenu vršiti pritisak da se on i oni koji su ga doveli što pre najure. Poseta na prošloj utakmici najbolje osliava stanje među Slaninarima...
POŠTO OBRAZ ???!!!
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Po čemu se Bjeković razlikuje od lalatovih želja? Ja sam baš verovao u tog momka u početku karijere, ali kod njega ni traga napretka. Po meni je sramotno da se baviš sportom i onako izgledaš.
fkvtelep89

Post by fkvtelep89 »

Rabba wrote: Mon Nov 25, 2024 12:29 am
denialalner wrote: Sun Nov 24, 2024 11:05 pm Bjekovica vratiti...nek bude makar u rotaciji....
Nije se smelo dogoditi da puste Bjekovića. Ističe mu ugovor na kraju sezone, bilo je priča da je napustio klub, ne trenira, tako da se ne zna koji mu je stvaran status. Potpuno podržavam povratak Bjekovića.
Poznajem Bjeka već duže vreme, čovek je pravi slaninar. Teško ga je pogodilo ukidanje ugovora, ja sam da se vrati :dance2:
VošaNS

Post by VošaNS »

Savo ne računa na Antića. Sad će Lalat da zagrize za njega...
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

VošaNS wrote: Wed Nov 27, 2024 1:32 pm Savo ne računa na Antića. Sad će Lalat da zagrize za njega...
Svakog prelaznog roka se pribojavam, neki budu gotovo pristojni, neki budu potpuno skandalozni. Ovaj prelazni rok će da ugasi forum do nivoa da će Rakovac sam sa sobom da piše. Ako su istinite priče o tome ko gde treba da ode i ko treba da dođe, neće biti potrebe obnavljati hosting.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Turija

Post by Turija »

https://www.maxbetsport.rs/da-li-vojvod ... le-563095/

Potpisao bih ovu analizu Darka Noveskog.
Vojvodini treba ,,glava" u napadu, da poveze sve strane terena.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Dinamo Zagreb prati Dele-a. Zanimljiv im je profil kao igrač.

Prate ga njihovi skauti posle četiri gola protiv Pazara.
Post Reply