Transferi
Re: Transferi
Po meni najbitniji štoper u ekipi. Budalaština uprave...
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
-
Neka mu je sa srecom. Ima 31 godinu, sigurno je dobio pare, kakve mi mozemo samo da sanjamo da mu damo. Kako coveka od 31 godine spreciti da zaradi poslednji veci novac u karijeri. Treba biti realan.
Odradio je kod nas maksimalno svaku utakmicu, posebno ove sezone, gde je cesto bio bolji deo stoperskog tandema.
Odradio je kod nas maksimalno svaku utakmicu, posebno ove sezone, gde je cesto bio bolji deo stoperskog tandema.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Ako je Crni dobio dobru licnu ponudu i mi jos naknadu: uredu je - iako cemo neko vreme ,,santati" na toj poziciji.
Ocekujem da ce vratiti Drobnjaka sa pozajmice.
Ocekujem da ce vratiti Drobnjaka sa pozajmice.
Last edited by Turija on Tue Dec 31, 2024 10:35 am, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Moj anomozitet prema Crnomarkoviću nije nepoznat. Faliti mi neće, iako ruku na srce, utisak se popravljao kako je vreme odmicalo. Neka mu je sa srećom.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Ja sam zadovoljan kako je igrao kod nas....sto kaze neko i treba ga uvaziti dajuci mu papire za bolji ugovor, u 32 godini je.
Srecno u daljoj karijeri.
Srecno u daljoj karijeri.
- gospodinFKV
Lepo je kad neko realno sagledava stvari.gospodinFKV wrote: ↑Tue Dec 31, 2024 11:25 amZa srpske uslove dobiti 350 hiljada za igraca u 32. godini je ravno milionskom transferu.
Iskreno, malo je dosadilo kada se gotovo po pravilu za nekoga koga dovodimo u startu kaže da je nikakav a onda kad istog tog prodajemo da je otišao za smešne pare. U ovom konkretnom slučaju je to 100% primer toga.
U svakom slučaju Crnom hvala za odnos koji je pokazao prema FKV, neka ponese od nas samo lepe uspomene i srećno u Kini!
Crni je postajao sve bolji i bitniji šraf u ekipi kako je vreme odmicalo, i zaista mu hvala na požrtvovanosti. Srećno i sve najbolje! 

Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
- Mare_Liman
Мени лично дражи и од Сеје и Сиченџеа, од кад је дошао сваку утакмицу је одиграо максимално, туко се, борбен, чврст, како је дао ону лопту Милосављевићу против цигана прошле сезоне, а утакмица против Марибора чиста 10ка, оно је нестварно било, нек му је са срећом, заслужио је
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Znam ali to će imati smisla jedino ako imamo alternativu za njega spremnu. Videlo se letos na primeru Alekse i Mihe, da se ipak treba malo razmisliti pre prodaje.gospodinFKV wrote: ↑Tue Dec 31, 2024 11:25 amZa srpske uslove dobiti 350 hiljada za igraca u 32. godini je ravno milionskom transferu.
Come on you Reds!
- Uvek sa tobom
+1
ПС прочитао сам да је Витас тражи клуб

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- Grbavica.021*
https://meridiansport.rs/fudbal/marko-p ... la-krakov/
Zanimljivo, Poletanović se nije mnogo naigrao kod Velikog Deteta, a i kad je bio na terenu nije bio ni senka od onih partija pod Bandovićem i Krtolicom.
Zanimljivo, Poletanović se nije mnogo naigrao kod Velikog Deteta, a i kad je bio na terenu nije bio ni senka od onih partija pod Bandovićem i Krtolicom.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine