Transferi
Re: Transferi
Samo da stavim u perspektivu da smo Serija platili 120.000, a Romanića preko 500. Ovi kad dođu na naplatu, neće kamen na kamenu ostati...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
2 одлична трансфера, на оба можемо да зарадимо. Романић се доказао у нашој лиги не знам шта је проблем? Ако смо га платили 500.000€ и ако он одигра сезону-две како треба можемо лагано узети 1.500.000-2.000.000€ за њега. Не ваља кад доводимо не проверене анонимусе за џ, не ваља кад доведемо проверене играче за паре и ај сад ти угоди навијачу Војводине

- Deep Purple
Pa dobro ali i ti ljudi koji su preporučili Sery-a su rekli da Romanić ne sme da se propusti.
Razlika je i ta što je Sery sklonjen u drugi tim, nedelju dana pre dolaska kod nas je vraćen u prvi tim gde je odigrao kod novog trenera dve utakmice ali na našu sreću sve je bilo dogovoreno pa movi trener nije uspeo da ga ostavi. Sa Sery-em se pregovaralo više od mesec dana.
Sa druge strane Romanić igra odlično i igra redovno, normalno je da i on košta u datom trenutku više od igrača koji je skrajnut u drugu tim.
I ma šta god ko rekao nama baza ekipe i trebaju da budu ovakvi domaći igrači plus omladinska škola sa nekoliko stranaca.
I dobro je što sad u domaćem fudbalu osim blizanaca postoje još 3-4 ekipe koje su u stanju da plate i obeštećenje i da daju pristojnu platu, tako se kvalitet zadržava u ligi a opet postoji i neki izbor.
A ne da su igrači primorani da odu masovno u blizance da bi iole zaradili pa onda bivali prosleđeni u jednu od njihovih x filijala.
Što se tiče Romanića nije to mali novac ali tržište doktira vrednost i on jednostavno toliko vredi jer je imao više zainteresovanih klubova za njega koji nisu hteli da čekaju istek ugovora.
Nadam se da će se pokazati u pravom svetlu i opravdati novac.
Nadam se da će uskoro ozvaničiti Čovića, tom dolasku (povratku) se najviše radujem u ovom prelaznom roku.
Zar nam je zaista neophodan sad Čović?
- slanobarac
- Deep Purple
Ne znam da li je sarkazam ili nije ali igrač sa kvalitetima i karakterom Čovića nam je uvek potreban.
Pogotovo što naš klub smatra svojim.
Mislim da cemo se morati osloboditi nekoliko igraca.
Po meni, Covic bi bio daleko bolje resenje od Saponjica.
Inace, ja bih voleo gledati napadacki trio Romanic desno krilo, Dele u sredini, a levo Seri. Uh, kako bi to bio opasan i brz napad, sa izmenom mesta Romanic-Dele.
Izmene Depu i Covic.
Po meni, Covic bi bio daleko bolje resenje od Saponjica.
Inace, ja bih voleo gledati napadacki trio Romanic desno krilo, Dele u sredini, a levo Seri. Uh, kako bi to bio opasan i brz napad, sa izmenom mesta Romanic-Dele.
Izmene Depu i Covic.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
У свему се може наћи нешто лоше,ми смо мајстори за то.Имали смо проблема са шпицем,продаја,повреде,доведемо једног од најбољих у лиги и ми тражимо нешто лоше у томе.Поредити Романића који је у такмичарској форми и играче који излазе из дугих и тешких повреда је неозбиљно.Увек има места за доброг играча,јача конкуренција,јача клупа,можеш да држиш висок ниво целу текму.Наш је проблем тренер који треба неке играче да врати у живот,неке младе да покажу свој таленат и да зна да искористи све наше играче максимално,сви се слажемо да је Лалат далеко од тог нивоа,видели смо његове измене и вођење.
Samo da stavimo u perspektivu da je Barsa Mesija platila Nula a mi Serija 120 000.
Ne ulazim u to da li smo Romanića preplatili ili ne. Ali poređenje ti nema nikakve veze.
Mi na žalost ne znamo koliko bilo koji naš transfer zaista košta. Gde su procenti, klauzule itd. Tako da ne vredi upoređivati na ovaj način.
Sa Serijem smo uboli dzek-pot, i teško da ćemo tako nešto uskoro ponoviti.
Come on you Reds!
Koliko vidim Romanić još nije potpisao. Ne vidim čemu komentarisati nešto što se još nije ni desilo.
Zbilja još uvek šeta planiranih 10 km za danas, kad završi potpisuje se s Romanićem.

Da me neko ne shvati ozbiljno, nemam pojma da li će i kad biti potpisa ugovora.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
https://www.zurnal.rs/sr/clanak/204591/ ... rveno-beleKako je MaxBet Sport prvi najavio, Lazar Romanić je postao novi fudbaler Vojvodine! Kako je potvrđeno našoj redakciji, doskorašnji fudbaler Železničara potpisao je sa Vošom ugovor na tri i po godine u vrednosti od 500.000 evra i 20 odsto od sledeće prodaje.
I Jovanović je isto potvrdio.
Čitam komentare koji verovatno nemaju veze sa vezom, ali kada bi se desilo da ode Poletanović, a dodje Kanute ja ne bih imao ništa protiv. Poletanović je od dolaska Lalatovića totalno potonuo, a volju za igrom od povratka nije pokazao ni jednom.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čudno je da Kanute još nije pronašao klub. Po meni je igrao sasvim pristojno u Partizanu, nama bi itekako legao kao zadnji vezni koji se traži. Za Šćekića je izmislio fudbal.