Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
borrissey

Re: Pripreme

Post by borrissey »

Slušajući gosn Sosu, mogući su odlasci i Sergeja (neko reče da je već prodat), Vranješa, Alivodića, dok Vukčevića i Lekovića nije ni pomenuo... Ne može ih čovek kriviti, što reče jedan moj drug, da nisam kupio sezonsku, i ja bih verovatno otišao u polusezoni... :greenbutt:
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Nisam cist, pa reko jel pustaju da se gleda ta prijateljska u nedelju?
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

borrissey wrote:Slušajući gosn Sosu, mogući su odlasci i Sergeja (neko reče da je već prodat), Vranješa, Alivodića, dok Vukčevića i Lekovića nije ni pomenuo... Ne može ih čovek kriviti, što reče jedan moj drug, da nisam kupio sezonsku, i ja bih verovatno otišao u polusezoni... :greenbutt:
Sa snimka mi se čini da će grobarčić popara zauzimati mesto nekom našem klincu to je jasno ko dan... Ili se definitivno planira odlazak Milinković-Savića...
Nenadović je zamena za Gaćinovića... ili Envera... A sad najfascinantnija stvar. Ni jedan od ovih likova nije klasični špic! Stojanović je po Sosinim rečima zamena za Vranješa... Što znači da bi Ivanić opet mogao biti sklonjen...

A inače glavni utisak je da je trener dobio papir koji treba da pročita... Probao je to da zamaskira sa par floskula tipa kao što je ona o prvoj tekmi... Morao čovek nešto da smisli u letu...

Celokupan utisak?

Jadno da ne može biti jadnije...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Stefke

Post by Stefke »

Ево је цела конференција... Значи куп, значи клинци, значи управа напоље :!:

[video]http://www.youtube.com/watch?v=aouK_s1NliE[/video]
У свом кварту ти си херој,
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
Turija

Post by Turija »

Mislim da je stanje u Klubu neizdrživo i neodrživo za trenere, igrače, i navijače.
A u takvom stanju nema ni ,,r" od nekog rada ni ,,a" od neke ambicije. Pitanje je samo dana kome će prvom ,,pući film" i ko će prvi ,,dići sidro".
Atmosfera (i ambijent) je kao da su svi oni dovedeni na prunudni rad, pa da svi jedva čekaju da se završi ono što mora da se odradi u radno vreme ( za neku platicu i eventualno dalju sportsku karijeru).
Izlaz iz situacije ne vidim, osim pucanja Kluba po svim šavovima i totalnog raspada.
Energija u Gradu i Pokrajini ne postoji ni za mnogo bitnije stvari, a ne za jedan fudbalski klub, pa makar on bio simbol i Institucija ovog grada i čitave Vojvodine.Nažalost, realno stanje je danas takvo.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Dejan

Post by Dejan »

Novosti wrote: Vojvodina traži napadača
S.Bajić | 12. januar 2014. 20:25 |

Rezultati su bolji nego letos, a izdvojio bih one iznad proseka koje su ostvarili Nemanja Radoja, Bojan Nastić, Radovan Pankov, Sergej Milinković Savić, Stojan Vranješ, kaže kondicioni trener “lala”

FUDBALERI Vojvodine su i u pauzi radili. Da izabranici trenera Branka Babića imaju profesionalan odnos, potvrdili su testovi na Institutu za medicinu sporta. Po rečima Aleksandra Jankovića, kondicionog trenera Vojvodine, većina rezultata je iznad proseka.

- Rezultati su bolji nego letos, a izdvojio bih one iznad proseka koje su ostvarili Nemanja Radoja, Bojan Nastić, Radovan Pankov, Sergej Milinković Savić, Stojan Vranješ - kaže Janković.

Fudbaleri Vojvodine su u nedelju odradili jedan trenig, a od ponedeljka nastavljaju sa duplim programom, sve do 25. januara kada kreću u Tursku na dve nedelje. Pre toga imaće kontrolni meč sa ekipom ČSK iz Čelareva, koji će stručnom štabu poslužiti da sastavi spisak putnika.

Trener Babić ne krije da su njegovom timu potrebna i pojačanja na pojedinim pozicijama u timu.

- Špic je prioritet - poručio je Babić.
Friend

Post by Friend »

http://mondo.rs/a651832/Sport/Fudbal/VO ... avicu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
lazarr

Post by lazarr »

Ova opomena Sergeju mi liči na dobro smišljenu zaveru.
Sada će da ga dobro napljuju kao neradnika i igrača koji kvari atmosferu u ekipi i kao takvog odmah prodaju.
Treba naći izgovor za prodaju a ovo im je najbolji alibi....
srkins

Post by srkins »

Jedna mogucnost jeste da se sada pokusava Sergej prikazati kao neradnik da bi lakse progutali prodaju ali ima i drugih mogucnosti kao recimo to da je decko poleteo rano ne bi bilo prvi put da se to desava fudbalerima u Srbiji...
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Sta je da je, ko ce ga znati, ali ovi su nas do sada vec toliko puta slagali da im vise niko nista ne veruje ni kad istinu govore. Tako da im je svejedno, najbolje bi bilo da cute i nista ne izjavljuju.

Ustvari, najbolje bi bilo da se odmah pokupe iz kluba, svi!!! :deal:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Čim se to javno iznosi, biće da je onaj scenario oko prodaje verovatniji.
A ako je klinac poleteo, to trener treba da saopšti u 4 oka, a ne da se kritikuje preko novina . Pedagoški, nema šta.
Io odio Belgrado
borrissey

Post by borrissey »

Red Marquis wrote:Čim se to javno iznosi, biće da je onaj scenario oko prodaje verovatniji.
A ako je klinac poleteo, to trener treba da saopšti u 4 oka, a ne da se kritikuje preko novina . Pedagoški, nema šta.
Apsolutno. Kritika SVAKAKO, ali u 4 oka, pogotovo jer mali nije učinio nikakav veliki prestup. Ovo je strašno i pokazuje da je gosn Sosa ili a) loš trener i pedagog ili b) lep materijal za oblikovanje. Moguće i jedno i drugo. Jbt, pa zašto i dokle ovakve stvari!
djape_ns

Post by djape_ns »

Zato je Sosa i dobio posao u Vosi, jer mu nije problem da uzme papir i pred kamerama pravi teren za prodaju igraca. Zao mi je sto ce nam ogaditi i Kosana na taj nacin, a lepo je radio svoj posao. Kapa dole.
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
fare

Post by fare »

Kakav je bio rezultat ? mada to je trenutno manje vazno .
lazarr

Post by lazarr »

fare wrote:Kakav je bio rezultat ? mada to je trenutno manje vazno .
1:0
Post Reply