Pripreme
Re: Pripreme
Na današnjem meču, pored svega ostalog, u oči nam je upao jedan debilitet ekstra klase: fudbaleri ČSKa sa brojem 9 (100%)i brojem 3 (čini mi se), koji su igrali u drugom poluvremenu (izvršena je hokejaška izmena celokupnog tima, osim golmana, pre toga) upravo pred nama koji smo sedeli sa desne strane našeg gola, imali su na svojim dresovima, umesto grba kluba za koji nastupaju, koji je štitastog oblika, okrugli čmaroliki grb beogradskog crnog blizanca sa crvenom petokrakom u sredini. Prvo nismo veovali da je to slučaj, ali kasnije smo se svi uverili da je upravo to u pitanju. Preko ili umesto grba kluba iz svog sela za koji igraju, stavili su grb kluba za koji su ih prevarili da navijaju. Takvo odsustvo mozga, ja nikada ni na jednom terenu profesionalnog ili poluprofesionalnog ranga video nisam...
Специјалци за пријатељску?
Ово је страшно...
[video]http://www.youtube.com/watch?v=JCfQLeW5UmA[/video]
И Лазо оплео по Управи!

[video]http://www.youtube.com/watch?v=JCfQLeW5UmA[/video]
И Лазо оплео по Управи!
Bravo magovi iz uprave. Dovesti zandarmeriju na prijateljsku,pretresi pri ulasku,tako se to radi. Nego ko ce da plati to sve, klub ili vi volonteri.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Laza je rekao samo Istinu.podbara wrote: И Лазо оплео по Управи!
Drugo je to što mi nismo navikli da čujemo (ili pročitamo) Istinu u medijima, koja bi morala biti osnovni postulat javnog informisanja.
Što je bilo prisutno jako obezbeđenje, po meni, je OK (i dobro je), jer se vidi dokle je Klub doveden.
Nikada se u tradiciji Kluba problemi nisu rešavali motkama.Uvek je bilo bar minimum morala i kulture da se oni (raz)reše na civilizovan način.Ne verujem da bi ijedno rukovodstvo FK Vojvodine sebi dozvolilo takvu blamažu da ih policija štiti od svojih navijača.Ali eto, desilo se; i to na Stogodišnjicu.Kakav obraz treba imati i ne podneti ostavke?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Upravo smo bili i na kraju centralnog dnevnika RTSa, što je zaista redak petak, i pri tome je izveštaj bio sasvim na mestu.
Nismo navikli ili ne zelimo? Da li sam ti jednom prilikom rekao "da cu najtuzniji biti ako ispadnemo budale koje su se palile na izgovore (beogradsko novinsko smece,novinarska patka,izmisljotina novinara navijaca blizanaca,povecanje tiraza) oko natpisa u novinama,a svi pomenuti igraci i trener ipak zavrse u Partizanu"? Bilo je to pre nego sto je i trener otisao,a posle njegove objave da ugovor ima do 2015.godine. Mislim da se novinarstvo mnogo popravilo zadnjih godina,da se daju (procentualno-mnogo) proverene i tacne informacije,cak mnogo pre nego sto im je vreme,Turija wrote: Laza je rekao samo Istinu.
Drugo je to što mi nismo navikli da čujemo (ili pročitamo) Istinu u medijima, koja bi morala biti osnovni postulat javnog informisanja.
E sad,druga je stvar ko kako dozivljava procitanu informaciju,s koliko ostrascenosti je prihvata,da li ume da je cita izmedju redova isl.

Не бих се сложио, пре бих реко да и ћорава кока неко зрно убоде...Јесте погодили су за те трансфере у партизан али сети се само колико је "драматичних прелазака" објављено који везе са везом нису имали? Па само Абуа су селили 20 пута...пишу глупости већином као и увек
Gledano sa strane, mislim da je danas urađena velika stvar. A da li će sutra ujutru u klubu nešto biti drugačije? Neće. Ali ne treba da budemo naivni i da mislimo da će se cela ta ogromna inercija hohštaplerluka zacementiranim na javnim funkcijama u klubu tako lako otići samo zato što su videli da nisu baš zdravo jako popularni. Nisam pametan da kažem šta je sledeći potez, ali ga mora biti. Danas je napravljena mala prednost i ona se mora iskoristi.
Ovo sve što govorim - a većina vas zna da nisam u gradu/zemlji da prisustvujem samom događaju - zasnivam na jednostavnoj činjenici da je današnji protest postao - tema. A to nije čest slučaj. Svoj stav temeljim na tome da me je iskustvo naučilo da se sva vlast i dominacija u Srbiji ostvaruuju isključivo pomoću dve poluge moći, a to su: 1) policija sa pripadajućim službama, i 2) beogradski mediji u dobroj meri kontrolisani od ološa iz tačke jedan. Obe ove "strukture" bile su itekako zainteresovane za ono što se danas odigralo na FC "Vujadin Boškov" i to nije mala stvar. Interesovanje ovih mehanizama vlasti, po mojoj intrerpretaciji, govori da oni sve ovo vide kao jedan ozbiljan socijalni bunt (ili barem nešto što ima potencijal da to postane) za razliku od onoga kako nas inače ocenjuju, kao razmažene Novosađane kojiima nije baš legao nedeljni ručak pa su onda, eto, malo namćorkasti prema Voši. Nadam se da ne grešim.
Ovo sve što govorim - a većina vas zna da nisam u gradu/zemlji da prisustvujem samom događaju - zasnivam na jednostavnoj činjenici da je današnji protest postao - tema. A to nije čest slučaj. Svoj stav temeljim na tome da me je iskustvo naučilo da se sva vlast i dominacija u Srbiji ostvaruuju isključivo pomoću dve poluge moći, a to su: 1) policija sa pripadajućim službama, i 2) beogradski mediji u dobroj meri kontrolisani od ološa iz tačke jedan. Obe ove "strukture" bile su itekako zainteresovane za ono što se danas odigralo na FC "Vujadin Boškov" i to nije mala stvar. Interesovanje ovih mehanizama vlasti, po mojoj intrerpretaciji, govori da oni sve ovo vide kao jedan ozbiljan socijalni bunt (ili barem nešto što ima potencijal da to postane) za razliku od onoga kako nas inače ocenjuju, kao razmažene Novosađane kojiima nije baš legao nedeljni ručak pa su onda, eto, malo namćorkasti prema Voši. Nadam se da ne grešim.
- Red Marquis
- Moderator
Novinarstvo je unazađeno, kao i sve ostale branše. Net portali pogotovo. Pa čak i do pre 5 godina je bilo nezamislivo da naslov teksta glasi Pera Petrović prešao/potpisao a onda u tekstu vidiš da je neko samo zainteresovan za istog. Evo konkretan primer, prošle nedelje Monako kupi Lacine Traorea iz Anžija, koji je odmah prešao u West Ham na pozajmicu. Tako je glasila vest na jednom našem sajtu i posle su to svi preneli. Nema tu najverovatnije, klubovi se dogovorili, još samo igrač...ne, nema kod naših "novinara" nedoumica. A on će ovih dana zapravo preći u Everton.Voja wrote:Mislim da se novinarstvo mnogo popravilo zadnjih godina,da se daju (procentualno-mnogo) proverene i tacne informacije,cak mnogo pre nego sto im je vreme,
E sad,druga je stvar ko kako dozivljava procitanu informaciju,s koliko ostrascenosti je prihvata,da li ume da je cita izmedju redova isl.
A tek kad su potencijalni prelasci u pitanju...pa tu je svinjarija kao nikad...
Io odio Belgrado
Ne znam,po meni je danas neka eskluzivna vest (u svim zivotnim temama) u nasim novinama mnogo pouzdanija nego pre par godina.Red Marquis wrote: A tek kad su potencijalni prelasci u pitanju...pa tu je svinjarija kao nikad...
Pre se desavalo: danas objavis senzaciju,napumpas tiraz,sutra demant i sve ok. Danas kada objave senzaciju i eskluzivu,obicno sutra umesto demanta osvane foto dokaz,o tome ja. Koliko je recimo svima nestvarno bilo kada su se prosle sezone pojavili natpisi "I Partizan se interesuje za Laneta"!?Posle je i sam Lane dokazao da vest nije izmisljena. A portale i te kratke copy/paste vesti i ne smatram novinarstvom,realno. Uostalom i nebitno je sad.Vracajmo se na temu (pripreme) da ne zeznemo topic

Ne znam za drugo poluvreme, ali u prvom se nismo proslavili sa igrom...
POŠTO OBRAZ ???!!!
- Schteph_F89
Drugo za nijansu bolje iliti manje lose zbog cinjenice da smo imali dve stopostotne sanse. Jednu Stojanovic nije iskoristio 1 na 1 za koju se sam izborio, a drugu Spremo, promasivsi gol sa 5 metara. Korneri lose izvodjeni, zalaganje nista posebno, osim Envera koji se trudio kao da je prevenstvena u pitanju i mislim Popare (ako je on br. 14). Upravo Enverovim izlaskom (mislim neka povreda) igra sve ocajnija. Prva je utakmica, nista bolje nisam ni ocekivao. I da, lep gol Bogdana Tepića ko god on bioMilan wrote:Ne znam za drugo poluvreme, ali u prvom se nismo proslavili sa igrom...

Bogdan Tepic(19.1.1995. 190 cm visok) dosao iz CSK Celareva.
Колико сам чуо игра у неким репрезентативним селекцијама,значи да вреди чим је дошао до репрезентативца у дресу ЧСК-а
posto sam odgledao utakmicu moram da kazem da sto se fudbalskih kvaliteta tice Pankov ima veliki potencijal e sad treba poraditi sa njim na nekim drugim stvarima