Zadovoljan sam učinjenim napretkom u izgledu i toku konferencije, kao i odgovorima trenera.To što je Vignjević prebacio veću odgovornost i na igrače, po meni je uredu.Ipak su oni ti od kojih najviše zavisi i treba da nose breme adekvatne odgovornosti.
Fakat je da nisu samo 2 imena krivci za primljene golove u Borči, ali je fakat i da jesu najviše (i ne prvi put), ne zato što su bili poslednji u lancu grešaka, već što su trebali mnogo bolje da reaguju.Reagovali su fudbalski neodgovorno.Javno ukazivanje na to njima treba da bude pouka, a ne osuda.Verujem da će sve ovo pozitivno uticati na buduće igre njih dvojice i svih ostalih naših igrača (a veoma dobro je i to što Vignjević nije spomenuo imena, mada mi koji pomno pratimo Vošu, znamo o kome je reč. Međutim 99% sportske javnosti ne zna i tako treba da ostane.
Sutra borbeno i pametno do što ubedljivije pobede.Mislim da nam ona jako treba, kako OFK ne bi mislio da ima realnu šansu na vetrovitoj Karaburmi (tradicionalno nama neugodnoj - ali ovaj put to moramo odlučno preseći).