Што се календара тиче... Свака част, капа доле

Svaka častbudababa wrote:Tipično slaninarski, sa mesec dana zakašnjenja, stižu i kalendari u produkciji ekipe sa fkv.com. Kalendari su A4 formata, 12+1 stranica, a kroz 12 meseci su obuhvaćeni najvažniji igrači, funkcioneri i događaji u istoriji kluba. Prodaja kalendara biće organizovana u već nekoliko puta pominjanoj kafani na ovom forumu, kod Fleka, u subotu od 17 do 19 časova. Cena kalendara je 250 din/kom. Na cenu nema popusta od 8,33% jer je jedan mesec već istekao.
Nismo predvideli ovu opciju, najbolje je da vidiš da neko ko živi u NS dođe kod Fleka i uzme kalendar za tebe. Uostalom, štampano je 200 komada, ne verujem da će baš biti tolika navala i verovatno će nešto i ostati za neku drugu priliku.vojvodina jedna jedina wrote:Ја не живим у Новом Саду и нећу моћи лично да дођем до календара,тако да ме занима да ли може један да се издвоји и пошаље ми поштом на моју адресу,а ја ћу стандардно извршти уплату на наведени рачун пошиљаоца,уз наравно трошкове превоза?
Posalji mi na PM podatke i ja cu ti poslati...vojvodina jedna jedina wrote:Ја не живим у Новом Саду и нећу моћи лично да дођем до календара,тако да ме занима да ли може један да се издвоји и пошаље ми поштом на моју адресу,а ја ћу стандардно извршти уплату на наведени рачун пошиљаоца,уз наравно трошкове превоза?
Video sam ovaj snimak i ranije, ali nisam želeo da ga komentarišem, da ne rušili svoje najpoznatije igrače.Minja wrote:Sva sreca pa je ovaj video ugledao svetlost dana.
Utakmica u Glazgovu protiv Seltika, i veliki Panta. Kakve si ti golove primao...
http://www.youtube.com/watch?v=KClZhY9WTAg" onclick="window.open(this.href);return false;