Treba ga oterati. Nije on vise toliko mali, njegova licnost je formirana, ciganstina je odvratna koja ne postuje klub za koji igra. Zar treba klub da ga neguje da bi jednog dana kada ode u zvezdu rekao kako je to njegov zivotni san?srkins wrote:posto sam odgledao utakmicu moram da kazem da sto se fudbalskih kvaliteta tice Pankov ima veliki potencijal e sad treba poraditi sa njim na nekim drugim stvarima
Pripreme
- One and only
Re: Pripreme
United of Vojvodina
95 godiste je,jeste jos uvek klinac...treba decka nauciti da postuje klub,ili da postuje ili do kraja ugovora da bude na tribinama bez utakmice i za prvi tim i za omladince pa ce nauciti decko,valjda nije lud da rizikuje karijeru...ako ga oteramo ne vidim da cemo nesto posebno dobiti,a ako ga kaznimo neigranjem u slucaju nepostovanja mislim da bi to dalo primer i ostalima...a ako cemo i iskreno decko jeste problem ali nije ni u prvih 10 nasih problema..daj prvo da oteramo ove koji su veci problem..a koji nisu ni klinci ni naivni...Ovaj se jos moze barem nauciti postovanju
Znas kako - da nam se ne desi opet kao sa Lazom kamikazom, da imamo igraca koji grize protiv crnih a protiv crvenih se vuce po terenu, vraca loptu unazad umesto da je salje u kontru, pusta svog igraca samog u peterac...
Ono, nek' decko navija za koga hoce sve dok tim svoojima utovari po dva gola na utakmici ko brat Abu, i sve je u redu. Ali ko se u melo opekao i u jogurt duva.
Ono, nek' decko navija za koga hoce sve dok tim svoojima utovari po dva gola na utakmici ko brat Abu, i sve je u redu. Ali ko se u melo opekao i u jogurt duva.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- Red Marquis
- Moderator
A ako ga jednog dana, usred sezone pozove krimos Džaja? Kad već nemamo stabilan klub i novce da time vezujemo igrače za nas, onda moramo da se fokusiramo na one igrače koji neće željno čekati na poziv iz Bangladeša.
Io odio Belgrado
http://www.mozzartsport.com/vesti/egzod ... ideo/69207" onclick="window.open(this.href);return false;One and only wrote:Treba ga oterati. Nije on vise toliko mali, njegova licnost je formirana, ciganstina je odvratna koja ne postuje klub za koji igra. Zar treba klub da ga neguje da bi jednog dana kada ode u zvezdu rekao kako je to njegov zivotni san?srkins wrote:posto sam odgledao utakmicu moram da kazem da sto se fudbalskih kvaliteta tice Pankov ima veliki potencijal e sad treba poraditi sa njim na nekim drugim stvarima
Zanima me, hocemo i Lukovica terati? Jer je ocigledno da decko navija za zvezdu...
Mislim da je Pankovu stavljeno do znanja sta ne sme da radi, ako bude posteno radio, ne vidim razlog da ga mi teramo.
Koliko sam ja video Lukovic je ofanzivni vezni imao je preko 15 golova i desetak asistencija u mladjim kategorijama a igrao je i za u19 reprezentaciju 3 puta uz 1 gol. Definitivno mislim da decka ne treba terati vec pustiti da pokaze sta ima uz postovanje s obe strane. Mogao bi cak decko da dovede i imenjaka iz zvezda Luku Jovica posto napadaca mi nismo stvorili vec dugi niz godina..
- One and only
Ne mozes uporedjivati ta dva slucaja.newnowapv wrote:http://www.mozzartsport.com/vesti/egzod ... ideo/69207" onclick="window.open(this.href);return false;One and only wrote:Treba ga oterati. Nije on vise toliko mali, njegova licnost je formirana, ciganstina je odvratna koja ne postuje klub za koji igra. Zar treba klub da ga neguje da bi jednog dana kada ode u zvezdu rekao kako je to njegov zivotni san?srkins wrote:posto sam odgledao utakmicu moram da kazem da sto se fudbalskih kvaliteta tice Pankov ima veliki potencijal e sad treba poraditi sa njim na nekim drugim stvarima
Zanima me, hocemo i Lukovica terati? Jer je ocigledno da decko navija za zvezdu...
Mislim da je Pankovu stavljeno do znanja sta ne sme da radi, ako bude posteno radio, ne vidim razlog da ga mi teramo.
Pankov je odrastao u FK Vojvodina, igra za nju, a istovremeno se na svom profilu dici kako je navijac najomrazenijeg rivala kluba za koji nastupa. Mislis da ga to sto je obrisao te slike i sto se uplasio cini boljim covekom nego sto je bio do pre koju nedelju? Pa taj ce prvom prilikom da pljune po klubu koji ga je stvorio. Koliko puta treba da se opecemo pa da krenemo da teramo ljude koji ne postoju klub koji ih hrani? Kada cemo mi poceti da postujemo sami sebe?
United of Vojvodina
Сасвим је једно када неко игра за клуб који не навија, а понаша се као професионалац, и својим односом према дресу, саиграчима и клубу временом изазове и повратну реакцију навијача, који га заволе као свога, што он и постане. Најсвежији пример: Абубакар сигурно није одрастао уз приче о Пери Никезићу и Ласлу Леринцу, па смо га заволели као да је од малена тренирао само у ФЦ Вујадин Бошков, а и он је нас напослетку доживео (нас, целокупну црвен-белу породицу, а не појединце из управе клуба) као свој други дом и свој прави клуб.
Друга је ствар када се неко коме је наш клуб први пута дао штуцне, шорц и дрес и ко се фудбалски описменио и дорастао до првог тима у клубу који је синоним његовог родног града јавно декларише не као симпатизер, него као ватрени навијач и део целе ултра приче црвеног тумора са Топчидера. Моју подршку нема, јер се само примирио, и покуљаће из њега то затомљено циганство, кад-тад. Молим Бога да грешим, али ни на који начин, ни једним својим гестом, Радован Панков ми не улива наду да ће у Војводини играти срцем, а не само за плату. Данас је на потпису уговора Фирмин шал који му је дат у руке с презиром и три прста држао, и не може ме нико слагати да то није тако, а већ то ми је довољно индикативно. Далеко му лепа кућа (иако је на Подбари).
Поносан сам што моји пријатељи са трибине и ја већ годинама сваког новог играча дочекујемо, ма одакле дошао, са жељом да оно наше, посебно, сланинарско, већ при првом истрчавању на терен Карађорђа осети и као своје и да постане део нас. Свесно смо се огрешили о Брану Илића, који је доказао да је велики човек и фудбалер, упркос свему; много нас погрешило је и у питању Андрије Калуђеровића (који се понео по свом одласку из нашег клуба много више као човек и од коцкарског пропалитета што је до недавно дужио дрес са бројем 6, и од момка из Рашке кога смо као брата волели и у кога смо се клели), али за Радована Панкова мислим да не грешимо. Иако је од малих ногу у нашем клубу, сам се постарао да у првом тиму буде persona non grata. Уколико се иоле и икако освести, признаћу своју грешку, али, до тада, звиждаћу му при сваком контакту са лоптом као да је на терен Карађорђа дошао у опреми пореских дужника насталих вољом комунистичких превратника из 1945.
Друга је ствар када се неко коме је наш клуб први пута дао штуцне, шорц и дрес и ко се фудбалски описменио и дорастао до првог тима у клубу који је синоним његовог родног града јавно декларише не као симпатизер, него као ватрени навијач и део целе ултра приче црвеног тумора са Топчидера. Моју подршку нема, јер се само примирио, и покуљаће из њега то затомљено циганство, кад-тад. Молим Бога да грешим, али ни на који начин, ни једним својим гестом, Радован Панков ми не улива наду да ће у Војводини играти срцем, а не само за плату. Данас је на потпису уговора Фирмин шал који му је дат у руке с презиром и три прста држао, и не може ме нико слагати да то није тако, а већ то ми је довољно индикативно. Далеко му лепа кућа (иако је на Подбари).
Поносан сам што моји пријатељи са трибине и ја већ годинама сваког новог играча дочекујемо, ма одакле дошао, са жељом да оно наше, посебно, сланинарско, већ при првом истрчавању на терен Карађорђа осети и као своје и да постане део нас. Свесно смо се огрешили о Брану Илића, који је доказао да је велики човек и фудбалер, упркос свему; много нас погрешило је и у питању Андрије Калуђеровића (који се понео по свом одласку из нашег клуба много више као човек и од коцкарског пропалитета што је до недавно дужио дрес са бројем 6, и од момка из Рашке кога смо као брата волели и у кога смо се клели), али за Радована Панкова мислим да не грешимо. Иако је од малих ногу у нашем клубу, сам се постарао да у првом тиму буде persona non grata. Уколико се иоле и икако освести, признаћу своју грешку, али, до тада, звиждаћу му при сваком контакту са лоптом као да је на терен Карађорђа дошао у опреми пореских дужника насталих вољом комунистичких превратника из 1945.
Svaka cast na tekstu Daljac, pogodjena sustina.
+1
+1
...to mladost spiri u dahu kao secer u prahu sa bundevare...
Ne grešiš, a ja potpisujem ceo post! Garantujem da ciganče vać sada živi za dan kada će nam u prugastom dresu zabiti gol i pokazati k.ur.činu. Kao što je i Smiljanić svojevremeno pričao...Daljac wrote:Сасвим је једно када неко игра за клуб који не навија, а понаша се као професионалац, и својим односом према дресу, саиграчима и клубу временом изазове и повратну реакцију навијача, који га заволе као свога, што он и постане. Најсвежији пример: Абубакар сигурно није одрастао уз приче о Пери Никезићу и Ласлу Леринцу, па смо га заволели као да је од малена тренирао само у ФЦ Вујадин Бошков, а и он је нас напослетку доживео (нас, целокупну црвен-белу породицу, а не појединце из управе клуба) као свој други дом и свој прави клуб.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Sustina, svi znamo sta nam je ciniti, cekamo prvi mec!
Decko dobrodosao na gostovanje ti nisi nas!

One and only wrote: Treba ga oterati. Nije on vise toliko mali, njegova licnost je formirana, ciganstina je odvratna koja ne postuje klub za koji igra. Zar treba klub da ga neguje da bi jednog dana kada ode u zvezdu rekao kako je to njegov zivotni san?
.http://www.mozzartsport.com/vesti/egzod ... ideo/69207
Mislim da je Pankovu stavljeno do znanja sta ne sme da radi, ako bude posteno radio, ne vidim razlog da ga mi teramo
Apsolutno tako.Ne mogu se upoređivati ta dva slučaja.Normalno je da dečko koji dolazi iz zvezdine škole je njen navijač i ako se bude ponašao profesionalno ima apsolutnu podršku.Drugo, čim je otišao iz zvezde njegovo oduševljenje tim klubom je splaslo, a možda se i potpuno ugasilo, dok za ovog našeg kvarnjaka je obrnuto; što duže igra u Voši samo raste motiv.Treće, trulu jabuku treba što pre izbaciti iz gajbe jer kvari ostale zdrave.,,One and only"
Ne mozes uporedjivati ta dva slucaja.
Pankov je odrastao u FK Vojvodina, igra za nju, a istovremeno se na svom profilu dici kako je navijac najomrazenijeg rivala kluba za koji nastupa. Mislis da ga to sto je obrisao te slike i sto se uplasio cini boljim covekom nego sto je bio do pre koju nedelju? Pa taj ce prvom prilikom da pljune po klubu koji ga je stvorio. Koliko puta treba da se opecemo pa da krenemo da teramo ljude koji ne postoju klub koji ih hrani? Kada cemo mi poceti da postujemo sami sebe
Tako da, kako napisa playmaker:
,,playmaker"
Sustina, svi znamo sta nam je ciniti, cekamo prvi mec!
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ko fali?Na spisku putnika u Tursku trenutno se nalazi 20 igrača i 3 golmana ali on nije konačan jer su moguće dopune igračkog kadra. Za sada, sigurni putnici su : Srđan Žakula, Milan Jovanić, Emil Rockov, Nemanja Radoja, Radovan Pankov, Mirko Ivanić, Milko Novaković, Nino Pekarić, Enver Alivodić, Nebojša Kosović, Lazar Veselinović, Stojan Vranješ, Mijat Gaćinović, Uroš Nenadović, Bojan Nastić, Milan Spremo, Marko Poletanović, Stefan Nikolić, Janko Tumbasević, Igor Đurić, Georgije Ilić, Nikola Popara i Srđan Babić.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Na ovom spisku nema ni Milinkovića.