OK Vojvodina

Nije fudbal, ali i oni nose ime Vojvodina!
fare

Re: OK Vojvodina

Post by fare »

Pobeda Vose nad garavima od 3:2 i vodjstvo u seriji od 2:1 imamo mec loptu u nedelju za finale plej ofa :D .
Schteph_F89

Post by Schteph_F89 »

Na trenutke smo stvarno rastavili crne. A u nekim trenucima smo se bespotrebno opustili ali sreca pa je proslo dobro po nas. Inace mutavi rts je prenosio utakmicu ali je prekinuo pred pocetak odlucujuceg seta zbog rukometa...jos kad sam cuo strajnica :argue:
Junior

Post by Junior »

Šteta što se poklapaju termini fudbala i odbojke u nedelju... Dobra igra danas, možemo do finala :cheers:
the Gari

Post by the Gari »

Odbojkaši su izgubili 1:3. Ko nije bio u prilici da gleda, evo ga kratak izveštaj: http://www.zurnal.rs/2014/03/30/partiza ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Inače, kad smo već kod vesti iz odbojke, Pariz je osvojio Kup CEV, za najboljeg igrača final-foura proglašen je Marko Ivović. Čestitke :cheers:

Plus još jedna vest za one koji slabije prate, naš Slobodan Boškan je novi selektor reprezentacije Crne Gore.
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Turija

Post by Turija »

the Gari wrote:Odbojkaši su izgubili 1:3. Ko nije bio u prilici da gleda, evo ga kratak izveštaj: http://www.zurnal.rs/2014/03/30/partiza ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Inače, kad smo već kod vesti iz odbojke, Pariz je osvojio Kup CEV, za najboljeg igrača final-foura proglašen je Marko Ivović. Čestitke :cheers:

Plus još jedna vest za one koji slabije prate, naš Slobodan Boškan je novi selektor reprezentacije Crne Gore.
Šteta, sad će biti mnogo teže u finale.
Čestitke Marku, tek sada pokazuje svoje igračke vrednosti u punom sjaju.
Nikako mi nije jasno zašto Boškan nije dobio šansu u svojoj Vojvodini, ali dobro, možda nije bilo obostrane volje i uslova za takvu saradnju?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
borrissey

Post by borrissey »

the Gari wrote:Odbojkaši su izgubili 1:3. Ko nije bio u prilici da gleda, evo ga kratak izveštaj: http://www.zurnal.rs/2014/03/30/partiza ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ja sam odgledao ceo meč i mogu samo da konstatujem da smo odigrali užasnu utakmicu od početka do kraja. Ni bleda senka tima od poslednjih par izdanja. Maltene ceo meč smo odigrali nesigurno, nedostajalo je borbenosti i energičnosti. Osim toga, prijem je bio katastrofalan veći deo meča, blok mnogo slabiji nego što mi znamo. Ipak, mislim da je nedostatak koncentracije (malo i sreće) u nekim ključnim poenima prelomilo meč. Nismo dobili nijedan jedini duži poen, kada je lopta nekoliko puta prelazila sa jedne na drugu stranu mreže. Od pojedinaca nikog ne bih posebno izdvajao, osim tehničara koji mislim da su bili lošiji od ostalih.

Ostaje nada da ćemo peti meč u seriji odigrati onako kako smo odigrali drugi i treći. Samo borbeno!
mihailov

Post by mihailov »

Koliko vidim, vodimo 1:0 u setovima...drugi set je u toku-9:5 za nas!
Napred Voso!
One and only

Post by One and only »

POBEDAAAAA!!!!

3-2 na kraju :D
United of Vojvodina
Ultra slanina

Post by Ultra slanina »

Воша добила 3:2, водили 0:2, и у 5. сету губили 9:6 и добили на крају. Браво !!!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Marko Nikolić rešio meč u našu korist!
Nek bude tako i za vikend :mrgreen:
Io odio Belgrado
borrissey

Post by borrissey »

Utakmica za infarkt, ovo je trebalo psihički izdržati. Bravo momci!!! :cheers: :cheers: :cheers:
fare

Post by fare »

Svaka cast, dobra uvertira da i fudbaleri oderu crnu boraniju :D . I u odbojci smo bili totalni autsajderi pa ........ :cheers: .
Oasis

Post by Oasis »

Svaka cast momci!

Radic ubedljivo najbolji nas nas igrac, svi su ostali dobro igrali osim korektora naseg. Neka u finalu proradi i on i osvajamo :cheers:

I deluje mi da Kozic mnogo bolje vodi ekipu od proslog trenera i da je autoritet.
borrissey

Post by borrissey »

Oasis wrote:Radic ubedljivo najbolji nas nas igrac, svi su ostali dobro igrali osim korektora naseg. Neka u finalu proradi i on i osvajamo :cheers:

I deluje mi da Kozic mnogo bolje vodi ekipu od proslog trenera i da je autoritet.
Sve se slažem. Radić je u ovoj seriji pokazao klasu, večeras je nanizao 19 poena što je vanserijski rezultat za srednjeg blokera. Rekao bih da je ubedljivo najbolji srednjak u ligi. Luburić (korektor) je ušao povređen u seriju i nedovoljno oporavljen je igrao. Šteta što finalna serija počinje već u nedelju, nisam siguran koliko će tim imati vremena da se oporavi do tada. Sa potpuno oporavljenim Luburićem, mislim da imamo šanse za titulu, jer nam je forma u usponu (ako izuzmemo prethodnu utakmicu koju smo odigrali loše).
fare

Post by fare »

Danas se igra prva utakmica finala plej-ofa a prenosa ni od korova.
Post Reply