Pitajte Đumija

Pitajte igrače i trenere FK Vojvodina
Locked
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Sto se tice Franciskovica on mi je licno rekao da nema nameru da se vraca u Vojvodinu ili bilo koji klub u zemlji.Kod Belica je vec drugcija situacija.Ako dobije novac koji mu se duguje a nenadje klub u inostranstvu verovatno ce ostati u klubu :!:
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
PRIJATELJ

PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Treneru,kad bi znao sve ne bi bio portir.Ali mozda sam bas tada bio u blizini jer su radikali trazili portira u starom ZIGu a njihovim novim prostorijama pa sam bio zainteresovan za posao i trazio neku vezu da mene prime.Upss,mislim da je trener u pravu za Belog.Iako se prica da je pregovarao sa Celarevom mislim da ce mo ga videti zagrljenog sa vodjama navijaca kako dolazi na trening Vojvodine.Za Jovanovica se pricalo da ide u Poljsku,pa u Rusiju,daj boze da ode.Mislim da bi to bilo najbolje i za njega i za nas.Sta ce nam ne zadovoljan igrac.Pozdrav.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Prijatelju,jel zaista Beli pregovarao sa CSKom?Zanimljivo je da sam na utakmice sa Proleterom video i Radjenovica iz Zeleznika :wink:
I jos jedno pitanje: zasto non-stop potenciras nezadovoljstvo Marka Jovanovica?Te,izbacen iz stana,te nezadovoljan,te... pa ako ijedan igrac mora da cuti,to je Marko.Vosa mu je dala sansi koliko nijedan igrac u njenoj istoriji nije imao!!! I sad ti jos kazes da je nezadovoljan,SRAMOTA!!!!
Voleo bih da Marko dodje malo na forum,da vidi koliko su navijaci zadovoljni snjim!!!!!
Ajd uzdravlje 8)
Image
Djumi

Re: PRIJATELJ

Post by Djumi »

PRIJATELJ wrote:Treneru,kad bi znao sve ne bi bio portir.Ali mozda sam bas tada bio u blizini jer su radikali trazili portira u starom ZIGu a njihovim novim prostorijama pa sam bio zainteresovan za posao i trazio neku vezu da mene prime..
Image stvarno to je naporan posao trebao si da predjes :!:
PRIJATELJ

PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Evo i mene.Uh sto ne volim trecu smenu nedeljom.Vojo,za Belog se tako prica a sto se Jovanovica tice,dal on ima pravo ili ne on je nezadovoljan.Daj boze da ode,valjda ce i klub dobiti nesto para da zivnemo malo.Neznam dokle se stiglo u pregovorima sa Rusima oko pozajmice sa kapitenom.Treneru sta ti kazes.Pozdrav.
Djumi

Re: PRIJATELJ

Post by Djumi »

PRIJATELJ wrote:Evo i mene.Uh sto ne volim trecu smenu nedeljom.Vojo,za Belog se tako prica a sto se Jovanovica tice,dal on ima pravo ili ne on je nezadovoljan.Daj boze da ode,valjda ce i klub dobiti nesto para da zivnemo malo.Neznam dokle se stiglo u pregovorima sa Rusima oko pozajmice sa kapitenom.Treneru sta ti kazes.Pozdrav.
Nesto se kuva ali neznam nista konkretno.
Image
??

Post by ?? »

sto jes,jes! Vosa sa ovim timom ima da bije zescu bitku za prvih 9 mesta.na ivici je opstanka!
Zvezda,Par,Ofk,Vozdovac,Kula,Sartid,Zemun su ispred Vojvodine. dakle,bice tu puno muka za sve vas.Rad,BD,Cacak...ne moze se praviti tim za I ligu sa omladincima,tj.ne igra se I liga sa istim
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Naravno da nam nece biti lako ali u tome i jeste draz fudbala.
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Jel tacno da su danas na Veterniku bili menadzeri Backović i Čadjenović koji zastupaju interese mladog Bojana Čančara?
Mozemo li to ocekivati jos jedno pojacanje? :roll:
Brane

Post by Brane »

Nije. Meni nikad nije bila draz da brinem za opstanak u ligi. Ja volim da gledam finale lige sampiona, pa onda baraz za opstanak u premiership ligi, kup kralja itd. To je draz. Za Vojvodinu bi bila draz gledati je u Evropi, ravnopravne utakmice sa ciganima i grobarima, pa onda prijateljsku turneju po Spaniji...
Djumi

Post by Djumi »

Brane wrote:
Nije. Meni nikad nije bila draz da brinem za opstanak u ligi. Ja volim da gledam finale lige sampiona, pa onda baraz za opstanak u premiership ligi, kup kralja itd. To je draz. Za Vojvodinu bi bila draz gledati je u Evropi, ravnopravne utakmice sa ciganima i grobarima, pa onda prijateljsku turneju po Spaniji...
Kada u ligi ima 16 klubova a ispada 7 onda je od prvog kola veoma tesko ali i zanimljivo :!:
Djumi

Post by Djumi »

Stara Garda wrote:Jel tacno da su danas na Veterniku bili menadzeri Backović i Čadjenović koji zastupaju interese mladog Bojana Čančara?
Mozemo li to ocekivati jos jedno pojacanje? :roll:
Cuo sam da su bili neki menadzeri i nudili nekog igraca ali neznam koga :!:
Image
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Djumi,jos ne spavas? Jedan je sat :wink: :lol:
Image
ogi
Administrator

Post by ogi »

Treneru sta je sa Malinovicem, zasto nije igrao protiv Zelje?
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Voki82

Post by Voki82 »

Ja mislim da je golman Jovic koji brani za reprezentaciju na evropsko ispod 19 ,odlican golman.Imao je par odlicnih odbrana protiv Njemacke.Kod dva primljena gola nije mogao nista, a i pored toga je brani odlicno i dobio pohvalu svedskog komentatora.Posto cesto pricitam "Greska golmana" ,trebalo bi ovom momku pruzit sansu kad se vrati sa medaljom.Sta misli Djumi o njemu ?
Locked