Pitajte Đumija
Milan Djuricic
Sto se tice Franciskovica on mi je licno rekao da nema nameru da se vraca u Vojvodinu ili bilo koji klub u zemlji.Kod Belica je vec drugcija situacija.Ako dobije novac koji mu se duguje a nenadje klub u inostranstvu verovatno ce ostati u klubu 

Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
PRIJATELJ
Treneru,kad bi znao sve ne bi bio portir.Ali mozda sam bas tada bio u blizini jer su radikali trazili portira u starom ZIGu a njihovim novim prostorijama pa sam bio zainteresovan za posao i trazio neku vezu da mene prime.Upss,mislim da je trener u pravu za Belog.Iako se prica da je pregovarao sa Celarevom mislim da ce mo ga videti zagrljenog sa vodjama navijaca kako dolazi na trening Vojvodine.Za Jovanovica se pricalo da ide u Poljsku,pa u Rusiju,daj boze da ode.Mislim da bi to bilo najbolje i za njega i za nas.Sta ce nam ne zadovoljan igrac.Pozdrav.
Prijatelju,jel zaista Beli pregovarao sa CSKom?Zanimljivo je da sam na utakmice sa Proleterom video i Radjenovica iz Zeleznika
I jos jedno pitanje: zasto non-stop potenciras nezadovoljstvo Marka Jovanovica?Te,izbacen iz stana,te nezadovoljan,te... pa ako ijedan igrac mora da cuti,to je Marko.Vosa mu je dala sansi koliko nijedan igrac u njenoj istoriji nije imao!!! I sad ti jos kazes da je nezadovoljan,SRAMOTA!!!!
Voleo bih da Marko dodje malo na forum,da vidi koliko su navijaci zadovoljni snjim!!!!!
Ajd uzdravlje

I jos jedno pitanje: zasto non-stop potenciras nezadovoljstvo Marka Jovanovica?Te,izbacen iz stana,te nezadovoljan,te... pa ako ijedan igrac mora da cuti,to je Marko.Vosa mu je dala sansi koliko nijedan igrac u njenoj istoriji nije imao!!! I sad ti jos kazes da je nezadovoljan,SRAMOTA!!!!
Voleo bih da Marko dodje malo na forum,da vidi koliko su navijaci zadovoljni snjim!!!!!
Ajd uzdravlje

Re: PRIJATELJ
PRIJATELJ wrote:Treneru,kad bi znao sve ne bi bio portir.Ali mozda sam bas tada bio u blizini jer su radikali trazili portira u starom ZIGu a njihovim novim prostorijama pa sam bio zainteresovan za posao i trazio neku vezu da mene prime..

PRIJATELJ
Evo i mene.Uh sto ne volim trecu smenu nedeljom.Vojo,za Belog se tako prica a sto se Jovanovica tice,dal on ima pravo ili ne on je nezadovoljan.Daj boze da ode,valjda ce i klub dobiti nesto para da zivnemo malo.Neznam dokle se stiglo u pregovorima sa Rusima oko pozajmice sa kapitenom.Treneru sta ti kazes.Pozdrav.
Re: PRIJATELJ
Nesto se kuva ali neznam nista konkretno.PRIJATELJ wrote:Evo i mene.Uh sto ne volim trecu smenu nedeljom.Vojo,za Belog se tako prica a sto se Jovanovica tice,dal on ima pravo ili ne on je nezadovoljan.Daj boze da ode,valjda ce i klub dobiti nesto para da zivnemo malo.Neznam dokle se stiglo u pregovorima sa Rusima oko pozajmice sa kapitenom.Treneru sta ti kazes.Pozdrav.

Milan Djuricic
Naravno da nam nece biti lako ali u tome i jeste draz fudbala.
-
Nije. Meni nikad nije bila draz da brinem za opstanak u ligi. Ja volim da gledam finale lige sampiona, pa onda baraz za opstanak u premiership ligi, kup kralja itd. To je draz. Za Vojvodinu bi bila draz gledati je u Evropi, ravnopravne utakmice sa ciganima i grobarima, pa onda prijateljsku turneju po Spaniji...Naravno da nam nece biti lako ali u tome i jeste draz fudbala.
Kada u ligi ima 16 klubova a ispada 7 onda je od prvog kola veoma tesko ali i zanimljivoBrane wrote:Nije. Meni nikad nije bila draz da brinem za opstanak u ligi. Ja volim da gledam finale lige sampiona, pa onda baraz za opstanak u premiership ligi, kup kralja itd. To je draz. Za Vojvodinu bi bila draz gledati je u Evropi, ravnopravne utakmice sa ciganima i grobarima, pa onda prijateljsku turneju po Spaniji...Naravno da nam nece biti lako ali u tome i jeste draz fudbala.

Cuo sam da su bili neki menadzeri i nudili nekog igraca ali neznam kogaStara Garda wrote:Jel tacno da su danas na Veterniku bili menadzeri Backović i Čadjenović koji zastupaju interese mladog Bojana Čančara?
Mozemo li to ocekivati jos jedno pojacanje?

Ja mislim da je golman Jovic koji brani za reprezentaciju na evropsko ispod 19 ,odlican golman.Imao je par odlicnih odbrana protiv Njemacke.Kod dva primljena gola nije mogao nista, a i pored toga je brani odlicno i dobio pohvalu svedskog komentatora.Posto cesto pricitam "Greska golmana" ,trebalo bi ovom momku pruzit sansu kad se vrati sa medaljom.Sta misli Djumi o njemu ?