Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Post by Turija »

slanina wrote:Sramotno je to sto je taj deran rodjen ovde u Novom Sadu i daje takve izjave i da je veliki navijac Partizana. :oops:
,,Nemoj da se uzbuđavaš" - kako kaže Šojić.Da je došao kod nas, bio bi veliki navijač Voše :roll:
Ovo meni samo govori koliko su blizanci danas jadni, odnosno koliko nam daju veliku šansu, koju mi opet, nažalost, ako se adekvatno ne pojačamo, nećemo znati da iskoristimo ( iako nam se ,,nude" na tacni).Takve prilike ranija naša rukovodstva nisu imala - inače bi imali barem 6-7 Titula u svom posedu, od svih (bivših) Jugoslavija.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Qr0nJa

Post by Qr0nJa »

Da li mi konacno iskoriscavamo nas skauting ili je ovo opet prodavanje magle??

Peruanac i Kolumbijac u Vojvodini?
Nekadašnji fudbaler i trener Vojvodine Ivica Brzić preporučio je Novosađanima dvojicu južnoameričkih fudbalera.

Sport piše da je Brzić, koji živi u glavnom gradu Perua, Limi, predsedniku novosadskog kluba Ratku Butoroviću predložio mlade reprezentativce Perua, odnosno Kolumbije, Danijela Sančesa i Kristijana Nazarita.

Danijel Alonso Sančes Albuhar, rođen 2. maja 1990, je mladi reprezentativac Perua, svojevremeno učesnik SP za igrače mlađe od 17 godina. Vezni fudbaler ponikao je u najvećem klubu Perua, Sporting Kristalu, prošle sezone odigrao 20 utakmica i imao po jedan gol i asistenciju. U sezoni 2008/2009 ima 24 nastupa i četiri gola, a odigrao je i jedan meč Kopa Libertadores.

Kristijan Nazarit Truke, momak koji igra za Independijente iz Santa Fea, napadač je rođen 13. avgusta 1990. godine. Ponikao je u ekipi Amerike iz Kalija, došao u Santa Fe u januaru 2008. godine, a u kolumbijskom Kopa Mustnag odigrao je ove sezone 10 utakmica, postigao dva gola uz jednu asistenciju. Mladi je reprezentativac svoje zemlje.

U dresu Vojvodine već nastupaju trojica Afrikanaca, Džozef Kizito iz Ugande, Naemeka Ađuru iz Nigerije i mladi napadač iz Gane Sadik Adams koji je u decembru stigao u Novi Sad.

Stranci su i Gruzijac Kucišvili, Brazilac Pleč, Rumun Stojka, Makedonac Grozdanoski, Crnogorci Lakić, Tumbasević i Stjepanović.
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Ja bih radije ulagao u perspektivne fudbalere sa ovog podneblja. Od 10 juznoamerikanaca obicno 9 bude lose ili jako lose.
Nevernik

Post by Nevernik »

Da li neko iz nase uprave zna da se ogranicava broj stranaca u ekipi?

Ili imamo neke veze u MUP-u koje ce omoguciti da svi ovi likovi ekspresno postanu ponosni vlasnici srpskih pasosa.
car jovan

Post by car jovan »

С обзиром да је наша лига слабија и од колумбијске и перуанске,а они играју у њиховим најбољим клубовима и имају у ногама утакмице Либертадорес купа,могућност да дођу у Вошу је јако мала.А можда дођу заједно са оним камерунцем,који још није нашао пут до Србије.Само да не буду и они завејани успут.
Koral

Post by Koral »

Image
Cristian Nazarith Truque

datum rodjenja: 13.8,1990. Cali, Colombia.
visina: 186 cm.
dosadasnja karijera: America de Cali, Independiente Santa fe
reprezentacija do 17 godina: 12 utakmica 9 golova.
http://www.youtube.com/watch?v=R-xLWBWQ ... re=related[/quote]

Baš se ovaj pominje. Dejane jer si vidovit, ili si znao da nam on dolazi? :shock:
gerrard

Post by gerrard »

Jeste da prvi put cujem za ovu dvojicu,ali mislim da bi bilo sjajno da ih dovedemo...To su mladi igraci kojima bi Vosa bila odskocna daska za neki veci evropski klub,ljudi koji nisu obezbedili sebi lagodan zivot pa da mogu da dodju rekreativno da trckaraju po karadjordju i da ih boli i za vosu i za rezultate.Izgarali bi na terenu i davali 150% svojih mogucnosti,pa onda ako bog da za 2-3 godine ih uvalimo nekom za jedno 5-6 milki...ufff 8)
Ponos Novog Sada
shecky

Post by shecky »

Ne znam ljudi ali meni se ovo ni malo ne svidja...te ce Mrdja da ode pa Tadic pa Alekisc pa Mario pa Kiza pa Vlatko pa Susnjar a nije ni igrao u principu..ovi juznoamerkanci ce biti dovedeni od strane www.fkvojvodina.com ...
Doso neki iz Rudara pa aj da ga vidimo na delu pa da pricamo ali pojacanje je neko sa imenom a ne anonimus.
Jedini + je Adams ali i njega jos moramo da vidimo.
Dakle neki odnos dosad je recimo 90% lose za sad.
Ako nam ode vise od 3 igraca iz prve postave necemo biti ni treci na kraju,i dzaba onda uigravanje ekipe kad ce na leto otici jos 3 iz sadasnje prve postave tako da sledece godine u ovo vreme necemo imati ni jednog od sadasnjih igraca.
Jako ozbiljno i planski nema sta...
ogi
Administrator

Post by ogi »

U danasnjem online izdanju Dnevnika, Pantelic odgovara na pitanje u vezi juznoamerikanaca...
Спомиње се и долазак неких играча из Перуа и Колумбије?
- Те информације не потичу из клуба. Нисам упознат да било ко из тих земаља треба да дође у Војводину.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

ogi wrote:U danasnjem online izdanju Dnevnika, Pantelic odgovara na pitanje u vezi juznoamerikanaca...
- Те информације не потичу из клуба. Нисам упознат да било ко из тих земаља треба да дође у Војводину.
Opet novinari ceprkaJu po forumu evo jedna ''bombasticna'' vest za njih
Image

Cristiano Ronaldo (rodjen 5 februara 1985) zapoceo karijeru u Andorinhu,zatim presao u Nacional,zatim 1997 prelazi u Sporting Clube de Portugal,a zatim kao 18-godisnjak za cifru od 12.24 miliona prelazi u Man. Junajted,vise puta nagradjivan za igraca sveta evrope itd.,zatim prelazi u Real Madrid za neke sitne novce...E sad prica se da je ne zadovaljan u Realu mozda zato sto ga je docekalo samo 80,000 gledalaca na njegovoj prezentaciji ili zbog mizerne plate,u narednom periodu cemo videti da li ce C Ronaldo promeniti sredinu...
Ljudi sta da vam kazem MORAO SAM :D
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

Директора Фудбалског клуба Војводина Миодрага Пантелића затекли смо јуче у поподневном одмору у кругу породице. На питање “шта има ново”,

Пантелић је поновио оно што је учињено у смирај 2009. године.
- Душан Несторовић из пљеваског Рудара стигао је последњег дана минуле године. Уз Садика Адамска из Атлетико Мадрида то су за сада двојица новајлија – рекао је Пантелић.
Ваша жеља био је и Александар Давидов који се скрасио у Партизану?
- Први сам разговарао с Давидовим и није имао ништа против да обуче црвено-бели дрес Војводине. Ипак, о његовој судбини одлучио је први човек Хајдука Никола Џомба. Када је то саопштио и нашем председнику, знали смо да је прича завршена – вели Пантелић.
Откуд Ђорђе Шушњар у АЗ Алкмару?
- На препоруку некадашњег директора Војводине и нашег дугогодишњег пријатеља Драгана Самарџића који има добре пословне контакте у Холандији, где је дуго живео, млади Шушњар отиша је у тренинг камп овог клуба. Видећемо какав ће утисак оставити и шта ће по том питању рећи Холанђани. Шушњара очекујемо у суботу када Војводина званично почиње припреме – истиче директор Новосађана.
На младима ће бити акценат и ове зиме.
- Шансу ће добити Стевановић, Митошевић, Катаи, Шушњар и Бабић. Видећемо како ће се снаћи и хоће ли успети да се наметну тренеру Бранку Бабићу. Од њих све зависи – напомиње наш саговорник.
Хоће ли ова зима донети Воши неки бум-трансфер?
- Реално, најближи у овом часу је Данијел Алексић. За њега су заинтересовани Руси. Очекујемо делегацију из Москве ових дана. Понуду су послали, али тек треба да уследе детаљнији преговори – наговештава Пантелић.
Алексићу се, изгледа, не иде у Русију?
- Не сумњам да би му било лепше у Шпанији. Али, и ја сам био играч, знам добро шта ми се све врзмало по глави, али једно су жеље, а друго је реалност. Ипак, много је позитивних примера да је нашим играчима Русија била одскочна даска за највеће европске клубове. Зар примери Видића, Ивановића, Коромана, Красића...то не потврђују – питањем узвраћа директор Војводине.
А Мрђа и Тадић?
- За сада углавном о интересовањима за њих двојицу читамо из новина. Конкретних понуда још нема.
Рекли сте да званичне трансфер листе неће бити. Део штампе у више наврата најавио је растанак с Лакићем, Ловрићем, Стјепановићем, Максимовићем и Гвозденовићем?
- Сви они су играчи под уговором и очекујемо их на прозивци 9. јануара. У сваком случају, ако за некога стигне конкретна понуда, нећемо му правити сметњу – јасан је Миодраг Пантелић.
С. Савић

Na osnovu ovog intervjua,vidimo da je stanje u klubu sve gore i gore.Prodacemo momka koji je odigrao pola sata za prvi tim,ali smo zato doveli megazvezdu Nestorovica iz Rudara.Aleksica zelimo da uguramo posto-poto,ali posto ga niko nece za te novce koje trazimo,proradila je CG veza preko grofa Bozovica.Rdja i Tadic se naravno samoreklamiraju preko novina,a naravno niti se ko interesuje niti je kakva ponuda stigla u klub-otice tek kad im istekne ugovor,niko nije lud da da neke pare za obestecenje.Na transfer listi je 7-8 igraca,ali posto te mozemo prodati samo na kilu kanibalima iz Afrike,oni se takodje ocekuju na prozivci,tako da cemo jos uzivati u njihovim bravurama.Privatizacijo,gde si?
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Jedino u sta verujem:

Dosli:

Saddick Adams (Atletico Madrid B)
Dusan Nestorovic (Rudar Pljevlja)

Otisli:

Djordje Susnjar (AZ Alkmaar, dvonedeljna proba)

Ostalo me nista ni ne tangira.

Peruanci, Kolumbijci...Kakvi bakraci...Dok ne vidim, ko sa Adamsom, dres u ruke, broj i ime na ledjima, nista od toga
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
car jovan

Post by car jovan »

Rabba wrote:Jedino u sta verujem:

Dosli:

Saddick Adams (Atletico Madrid B)
Dusan Nestorovic (Rudar Pljevlja)

Otisli:

Djordje Susnjar (AZ Alkmaar, dvonedeljna proba)

Ostalo me nista ni ne tangira.

Peruanci, Kolumbijci...Kakvi bakraci...Dok ne vidim, ko sa Adamsom, dres u ruke, broj i ime na ledjima, nista od toga
Е управо то.Стварно ми није јасно што се неки превише цимају,кад буду и званично у Воши,онда ћемо да причамо.Исто важи и за оне који наводно треба да оду.Једино што је сигурно је то да сад имамо два играча више на платном списку.Ови су негде 68 по реду.
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Da li smo mi normalni, prodajemo dete koje je odigralo pola sata za prvi tim, a slovi za ogroman potencijal?! Otkud ova prica, kako su to tako uspesno uspeli da sakriju od javnosti do sada, ja prvi put sad to cujem! Malo je reci da sam sokiran!
Siva Eminencijo aj reci nesto vise o Susnjaru tj o njegovom odlasku!

edit:
Slucaj me nekako neodoljivo podseca na Sulejmanija, da nije on (Susnjar) mozda na svoju ruku otisao, tj iskoristio to sto jos nema profesionalni ugovor sa Vosom?!
Last edited by Grba_NS on Mon Jan 04, 2010 3:09 pm, edited 1 time in total.
Krle

Post by Krle »

Grba_NS wrote:Da li smo mi normalni, prodajemo dete koje je odigralo pola sata za prvi tim, a slovi za ogroman potencijal?! Otkud ova prica, kako su to tako uspesno uspeli da sakriju od javnosti do sada, ja prvi put sad to cujem! Malo je reci da sam sokiran!
Siva Eminencijo aj reci nesto vise o Susnjaru tj o njegovom odlasku!
Ako ga prodaju to bi bilo svarno kratkovido. Neka prodaju vedete od kojih mi se dize kosa na glavi, a ne buducnost kluba! Samo problem je u tome sto niko nece da kupi ovaj sportski skart, koji nece da trci, telefonira na treninzima, manekenise se, a mi pucamo od luzera. Ovo je... mislim stvarno... taman kad pomislis da ne mogu da povuku losije poteze, oni nas iznenade. Ruke dalje od Susnjara!
Post Reply