Stadion "Karađorđe"

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Cane

Re: Stadion "Karađorđe"

Post by Cane »

Zagovaram odgovornost za javno izgovorene reči :lol: Do samokažnjavanja :mrgreen:

Šalim se malo, ali stvarno ne bih voleo da se ispostavi kako proturam nešto što bi se moglo pokazati kao netačno a pri tome realno ipak nije neka sitnica nego pitanje koje nam svima toliko znači a zaslugom mnogih je dovedeno do apsurda i katastrofe. Nadam se da to u ovom slučaju neće biti tako, pre svega jer znam od koga je potekla ta informacija. Pri tome, ne radi se o nekome iz klupskih nego nekih drugih "struktura" :wink:

Za Jovanoviće stvarno ne bih da pišem nešto što se može ispostaviti i kao trač ili nečije namerno spinovanje da se "zamuti voda". Ne zamerite mi zbog toga.
Ako se kojim slučajem to pojavi negde, ili se stvarno pokaže tačnim obećavam da ću se vratiti na tu temu i prokomentarisati sve što sam načuo.
Hvala na razumevanju :)
CRD FCV

Post by CRD FCV »

У суштини оптимално би било да град врати стадион клубу а да клуб откупи те локале, још боље да прво град откупи локале па онда врати све заједно јер су они направили тај проблем са локалима.
djoks wrote: Tue Jul 02, 2024 1:26 pm Дакле НОВ стадион локација ми није битна капацитет 15-18к
Може Београд? Или Бачка Топола, тамо већ има стадион па да будемо цимери са њима.
hvylarn

Post by hvylarn »

Nadam se da je u našim prostorijama nešto bolja situacija
djoks

Post by djoks »

djoks wrote: Tue Jul 02, 2024 1:26 pm Дакле НОВ стадион локација ми није битна капацитет 15-18к
Може Београд? Или Бачка Топола, тамо већ има стадион па да будемо цимери са њима.
[/quote]

Не то је превише близу може у Уганди
Deep Purple

Post by Deep Purple »

slanobarac wrote: Tue Jul 02, 2024 1:03 pm
Milan wrote: Tue Jul 02, 2024 12:01 pm
Cane wrote: Tue Jul 02, 2024 9:09 am ako se pokaže da je ovo izmišljotina javno se obavezujem ovde da se u tom slučaju izvinim svim forumašima zbog prenošenja neistina i da sam sebi izreknem suspenziju pisanja na tri meseca najmanje! Ako se budem "pravio blesav" neka me slobodno neko podseti na ovo obećanje. A možda ne bi bilo loše da i drugi usvoje takav obrazac ponašanja, bar ponekad :wink:

Ne vidim zbog čega bi ti sebe kažnjavao, kad si ovde lepo napisao kako si do informacija došao i obrazložio zbog čega imaš razlog da poveruješ istim?
+1
To bi se pre odnosilo na drugog forumaša koji "ima informacije iz prve ruke".
Na kog drugog drugog? Budi precizniji.
slanobarac

Post by slanobarac »

Deep Purple wrote: Tue Jul 02, 2024 3:48 pm
slanobarac wrote: Tue Jul 02, 2024 1:03 pm
Milan wrote: Tue Jul 02, 2024 12:01 pm

Ne vidim zbog čega bi ti sebe kažnjavao, kad si ovde lepo napisao kako si do informacija došao i obrazložio zbog čega imaš razlog da poveruješ istim?
+1
To bi se pre odnosilo na drugog forumaša koji "ima informacije iz prve ruke".
Na kog drugog drugog? Budi precizniji.
Onog koji je prvi objavio ovu vest. Vesnik dobrih vesti. Nisi ti, tebe bih citirao da jesi. :cheers:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Marko93

Post by Marko93 »

Od kog kola se utakmice nase namestene lige igraju na Karadjordju?Mislim kako da kazem kad ce biti sredjen stadion jebote ono
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Marko93 wrote: Mon Jul 15, 2024 6:02 pm Od kog kola se utakmice nase namestene lige igraju na Karadjordju?Mislim kako da kazem kad ce biti sredjen stadion jebote ono
На Моцарту или фтбл.србији је писало да ћемо и ТСЦ у 4. колу као домаћини дочекати у Бачкој Тополи, тако да вероватно пре септембра ништа...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Негде је писало да ћемо први део сезоне играти у Бачкој Тополи а остатак на Карађорђу.
Go west

Post by Go west »

Cane wrote: Mon Jul 01, 2024 7:42 pm Da podelim neke skroz sveže podatke do kojih sam došao.
Iz izvora koji mi se do sada pokazao prilično upućenim sam dobio informaciju da se zaista sprema ozbiljna i kompletna rekonstrukcija stadiona. Po istoj priči pravi se potpuno novi projekat koji će sigurno obuhvatiti sve neophodne elemente za dobijanje evro licence, a koji treba da bude gotov najkasnije do kraja godine nakon čega će se znati i kolika će biti vrednost svih tih radova.
Sve tribine će doživeti ozbiljne promene, ceo stadion će izvana dobiti novi izgled i fasadu, a pored ostalog istok će biti kompletno natkriven.

To je ono što sam čuo, pokazaće vreme da li će i biti tako, ali kažem do sada se sve što sam dobijao preko ovog kanala pokazalo vrlo pouzdanim.
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Image
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Saki

Post by Saki »

Ukoliko hibrid bude završen do utakmice 3 kola kvalifikacija, da li će utakmica moći da se igra na Karadjordju ili opet u Bačkoi Topoli?
Na_3_boda

Post by Na_3_boda »

Nece biti zavrseno do treceg kola, tako da igramo u Topoli.
N13

Post by N13 »

I da bude gotovo, ja i dalje tvrdim da nas stadion nece ispunjavati uslove za Evropu... osim ako se uporedo ne rade loze i ulazi.
Nisam siguran na osnovu cega Zbiljic u onom intervjuu tvrdi da cemo moci igrati i grupnu fazu kada se zavrsi teren. Da li samo maze oci ljudima, ili zaista nesto rade?
Ali ako onakvo stanje ostane na ulazima i u lozama, nismo ni blizu toga da UEFA da dozvolu.
Post Reply