OK Vojvodina

Nije fudbal, ali i oni nose ime Vojvodina!
borrissey

Re: OK Vojvodina

Post by borrissey »

fare wrote:Danas se igra prva utakmica finala plej-ofa a prenosa ni od korova.
Da, ne smemo zaboraviti naše odbojkaše koji su danas počeli finalnu seriju sa zvezdom. Nažalost, serija je loše počela, izgubili smo glat 3:0, http://www.wienerliga.org/index.php?mod ... 2002&pol=1" onclick="window.open(this.href);return false;. Nipošto se ne smemo predavati, niti demoralisati. Tako je počela i polufinalna serija (poraz 3:0), pa smo je na kraju dobili. Naši su umorni i verujem da su u startu i otpisali ovaj meč. Sledeća utakmica (četvrtak) je ključna. Ako ih tad deknemo, kao što smo partizan, mislim da imamo velike šanse za titulu.
srkins

Post by srkins »

Bravo za odbojkase...3:0 za 1:1 u pobedama
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Bravo!

U nedelju fudbal u 18h, odbojka u 19h :?
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

SD Vojvodina bi mogla da se počne i ponašati kao SD. U dve nedelje dva preklapanja :x

Bravo za odbojkaše!
Io odio Belgrado
budababa

Post by budababa »

Svaka čast odbojkašima, prijatno iznenađenje! Nažalost, poklopilo se tako da se naredne dve utakmice kod kuće odigravaju kada i utakmice fudbalskog kluba (četvrti meč baš u četvrtak, kada se zbog Uskrsa igra i meč protiv Slobode u Užicu). Nadam se da postoji neka šansa za kompromis kako bi se ispoštovale dosadašnje odlične igre odbojkaša u mečevima za titulu.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
lalans

Nedelja 19h odbojka 3.utakmica finale: VOJVODINA -crvena zve

Post by lalans »

Ljudi,navijacu,jel ne volete upravu fkv? Nemojte na fudbal, PROTEST!
Nedelja 19h odbojka 3.utakmica finale: VOJVODINA -crvena zvezda
dodjte ovde!!!
RAZMISLITE O PREDLOGU
Passion

Re: Nedelja 19h odbojka 3.utakmica finale: VOJVODINA -crvena

Post by Passion »

Не знам да ли то протест треба да представља бојкот фудбалске утакмице. Ако да, бојкот је одраз немоћи навијача. Што мислим да је за нас прерано. Фудбал, па правац одбојка!
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
borrissey

Post by borrissey »

Naši odbojkaši su sinoć pokazali ono što sam ja naslućivao celu sezonu, a to je da imaju muda do poda! :cheers: Ekipa ima ogroman potencijal. Potajno sam se nadao pobedi, ali da sva tri tesna seta prelome u svoju korist, to nisam mogao da pretpostavim. Ponovo smo odigrali sjajan meč, praktično bez ozbiljnijeg učinka Luburića (7 poena). Radić i Katić maestralni, Veljko konačno na svom nivou... Samo borbeno!!!
borrissey

Post by borrissey »

Užasna utakmica večeras. Nebrojeno mnogo pogrešnih prijema, što je naravno rezultovalo u neorganizovanim napadima. Čak i kada je prijem bio dobar, jako su lako čitali Petkovićeve lopte. Generalno, mislim da su nas taktički nadmudrili.
Daljac

Post by Daljac »

Нисам одбојкашки зналац, али делим исти утисак. Сами смо себе победили небројеним својим грешкама и исфорсираним решењима у нападу насталим као поседица истих... Петковић као најстарији и капитен често узрок грешака, уз поклоњених барем по 10 поена сервис грешкама и несналажењем по терну приликом њиховог сервиса... При резултату 1:1 у сетовима, нудила нам се у више наврата шанса за прикључак, одлепљивање, победу, и увек смо је својим грешкама испуштали... Отишао сам из дворане на време да се запутим у Даљ још вечерас, али и да не присутвујем пировању играча црвеног близанца и сигурно половине у дворани присутне публике :roll: :twisted: :evil: :roll:
Turija

Post by Turija »

Mislim da je u odbojci glavni problem stručni rad u Klubu, a za to je odgovorna Uprava.
Godinama nismo napravili igrača, a ni stvorili tim.Da može i sa malo (ili gotovo bez novaca) očiti dokaz je trenutni kvalitet Vošinih fudbalskih Omladinaca, poniklih na Vujadinu.Trenutno su momci, i naš tim, najbolja fudbalska selekcija u državi.
Kada je za vreme Vislavskog, Klub pravio okosnicu iz svojih redova i dovodio sa strane ono što im je nedostajalo, bili smo 10 godina nedostižni u našoj Ligi, pa čak igrali i značajnu ulogu u Evropi.Ne verujem da je i tada bilo nešto puno više novaca u klupskoj blagajni, nego sada, ali su treneri pravili razliku.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
borrissey

Post by borrissey »

Daljac wrote: Отишао сам из дворане на време да се запутим у Даљ још вечерас, али и да не присутвујем пировању играча црвеног близанца и сигурно половине у дворани присутне публике :roll: :twisted: :evil: :roll:
Sve čestitke momcima na borbi, izgleda da se nije moglo više. Bili smo desetkovani povredama i u polufinalnoj i finalnoj seriji, na kraju sinoć Radić nije igrao zbog povrede leđa. Nakon 1:1 u pobedama delovalo je da smo mogli više, ali i ovako skidam kapu, pogotovo mladim igračima (Katiću i Luburiću) i Radiću na zalaganju i borbi. Neki drugi stariji igrači, da ih ne prozivam javno, mogli su (i morali) više da pokažu.

Što se tiče citata Daljca, užasan je zaista osećaj gledati kako pola sale navija protiv nas na rođenom Spensu. Ne želim ni u koga da upirem prstom, ali jel tako teško dovući dupe do Spensa, makar kada se tvoj tim bori za titulu? Ako je neko zaslužio podršku Slaninara, onda su to odbojkaši, zbog svih radosti koje su nam priredili tokom istorije. Ovo je sinoć bilo baš tužno...

Edit: da odgovorim odmah Turiji. Iako se slažem sa većim delom onoga što si napisao, nije sasvim tačno da nismo napravili igrača godinama. Primeri: Podraščanin, Jovović, Ivović, sad će biti Katić i Luburić. Daleko je to manje nego ranije, ali opet se pojavi poneko. Problem uprave je što igrače pušta prerano, a glavni razlog, kao i svuda pretpsotavljam da je teška finansijska situacija i da igrači idu tamo gde će imati veća primanja.
Turija

Post by Turija »

Slažem se da smo izbacili par talenatovanih igrača (bez pratnje ekipe, barem toliko da mogu da se istaknu i ostvare neki rezultatski trag) ali su se oni jako, jako sporo razvijali u našem timu (istina i zbog nedostatka kvalitetnog dizača), međutim, prvenstveno zbog struke i Uprave koja je to trpela.Čim su otišli kod pravih trenera, postali su i pravi igrači, za vrlo kratko vreme adaptacije.Tako će biti i sa Katićem, Luburićem, Radićem...Neće napraviti ništa u Voši (pod ovakvom strukom).
Čim nema igre i rezultata (dok se ekipa bori sa osnovnim odbojkaškim elementima - servisom i prijemom), nema odbojke, a nema ni publike (pa nam je SPENS pun ološa, kojima je jedino važno da su u njega došli zvezda i partizan).Ta bolest ovog otuđenog grada se leči samo dobrim rezultatima Vojvodine.
Ne može odbojka da se igra na htenje i zalaganje (a naravno, ni bez njega), kao fudbal, u kome to može da se nadoknadi, recimo i grubljom igrom i čestim faulovima.Međutim, vidimo i u fudbalu, čim su na teren izašli momci koji znaju da uštopuju, dodaju i kontrolišu loptu, odmah je to druga ekipa. Tako i u odbojci.
Kad budemo servirali (a ne samo prebacivali loptu preko mreže ili udarali posred mreže), kad ne budu lomili dizača sa prijemom i kad se bude znalo postaviti na terenu, u skladu sa situacijom, biće ponovo pun SPENS, a ,,domaći" cigančići i grobarčići će biti u nekom ćošku mirni i neprimetni.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Junior

Post by Junior »

Nije ni bilo za očekivati da pobedimo, objektivno gledano. Bez Radića, koji je razneo partizane, i sa povređenim Luburićem ovo je trenutni maksimum.

Jedna stvar mi ipak nije jasna, kako jedna profesionalna ekipa dozvoli sebi toliko oscilacija u igri?! Razumem i da je mlad tim, pritisak, sve je to jasno, ali da osvojiš prvi set, a u sledećem uzmeš jedva 14 poena, neozbiljno. Stručni štab, na čelu sa Kozićem koji mi ne uliva preterano poverenje, očigledno nije pripremio ekipu kako treba na psihološkom planu.

Što se Petkovića tiče, malo je reći da sam razočaran. Previše nepreciznih lopti za igrača koji poseduje toliko iskustva, forsiranje tempa koji očigledno prolazi samo ako je Radić u igri, servis greške kada se lomi rezultat itd...
the Gari

Post by the Gari »

Turija wrote:Čim su otišli kod pravih trenera, postali su i pravi igrači, za vrlo kratko vreme adaptacije.
Ovo jeste (osim nedostatka para) glavni problem odbojkaškog kluba. On je postao vrhunski u trenutku kad je odlučio da angažuje vrhunske trenere. U prvom redu Lešeka iz Poljske, pa onda Zorana Gajića. Vojvodina nije imala vrhunskog trenera još od odlaska Miška Kijca, što je već punih petnaest godina. Svi ostali su bili vrlo dobri igrači (ja sam, recimo, uvek cenio Kozića koji nije bio ekstra klasa ali je inteligencijom nadoknađivao to što nije fizički superioran, nema servis itd.) ali niko od njih zapravo nije pravi trener. Bez ovog elementa ozbiljan klub ne može da funkcioniše.
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply