Stadion "Karađorđe"

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Cane

Re: Stadion "Karađorđe"

Post by Cane »

slanobarac wrote: Sat Aug 03, 2024 8:12 am
Savcic Luka wrote: Fri Aug 02, 2024 11:08 pm Obzirom na posetu protiv Ajaxa možemo igrati i na Kabelovom, čemu trošak.
A po pitanju rekonstrukcije sam pisao u temi uprava.
Ne možete stadion na istom mestu posmatrati jednodimenzionalno.
Mnogo faktora je uticalo na posetu protiv Ajaksa. Vrati se na forum par dana ranije i pročitaj kako je uprava to odradila. Nema forumaša koji nije popizdeo na konfuziju sa kartama a sve zbog alavosti i neorganizovanosti uprave. Kada se tu uvede red biće više ljudi. Trenutno, kako stvari stoje, imamo tim ali nemamo klub.
Tačno je da u klubu još uvek ima dosta nesnalaženja, neorganizovanosti i različitih propusta koji su nekada manje a nekada više vidljivi.
S druge strane treba biti pošten pa reći da je upravo taj i takav klub (sa svim tim propustima) stvorio ovaj tim za koji se valjda svi slažemo da je bolji i perspektivniji od mnogih iz prethodnih godina.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Treba i reći da Ajax svojim navijačima nije obezbedio prevoz i oni su iz Beograda išli rentiranim kolima ka Topoli, treba napomenuti da su oni plaćali pune cene ulaznica nisu ih dobijali nakon prijava na instagram stranici ili šopu, treba napomenuti da su i njihovi sezonci plaćali ulaznice za meč protiv nas kod kuće dok su ih kod nas sezonci dobijali besplatno.
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Neorganizovanost i nesnalaženje mogu oprostiti. Prva ovakva utakmica posle dugo godina.
Postavljanje prioriteta ne mogu i ne želim. Nisam niti ću biti ovde da opravdavam kompromise, partijske, sponzorske. Šta više, mene to udaljava od Voše, koliko god da možda donosi rezultat. Ali zato će s druge strane privući veći broj ljudi. Tako da, matematika je jasna stvar.

Ja vidim da se Firma više iscimala oko organizacije i gostovanja i podele karata za Topolu. Naravno, oni su front, neko to plaća, ali momci su se debelo iscimali i ja grupi skidam kapu za gostovanje.
Što se tiče Rio Tinta imate proteste, pa idite. Imali smo izbore, ko je izašao-izašao. Šta se koji moj proziva Firma da li će se oglasiti sad ili ne. Ne treba da se oglašavaju. Prvi ne želim da bilo koja navijačka grupa iznosi političke stavove, pa čak ni one sa kojima se slažem. Jebli ih svi politički transparenti koje su ikad razvili. U Srbiji to nikad nije izašlo na dobro. Oni navijaju za FKV.

@slanobarac
Nema šta da se vraćam. Tu sam, pratim. Ali ima i do Novosadjana, to vrlo dobro znam, a verujem i ti. Ima svega. Tri drugara i dalje ne žele da prate fudbal iako sam ih iscimao da dodju na par utakmica prošle godine. Razlozi su razni, nekom politički, neki još ne mogu da oproste šurovanje sa ciganima i ne veruje da je danas drugačije. Ima i, što bi rekao moj klinac “glory hunter-a” navijača rezultata.

@Deep
Aj se ne poredimo po finansijskim mogućnostima sa Holandjanima, Nemcima i ostatkom Evrope. Kao ni sa zdravljem u sportu koji je bitan faktor da se taj put potegne. Ne kontam šta je poenta. I ja sam se samoorganizovao, jel treba da nabijam nekome na nos?!
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Deep Purple wrote: Sat Aug 03, 2024 8:59 am treba napomenuti da su i njihovi sezonci plaćali ulaznice za meč protiv nas kod kuće dok su ih kod nas sezonci dobijali besplatno.
Треба напоменути да Ајакс своје утакмице игра у Амстердаму, а не у Ротердаму.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Savcic Luka

Ne nabija niko nikome na nos ali ima ljudi koji sve da im klub igra ispred dvorišta ili na balkonu opet ga ne bi pogledali.

Onda smeta što je Maxbet sponzor, ja sam prvi pobornik toga da se sve igre na sreću ugase odnosno zabrane i prvi nisam ponosan na to da su nam sponzori sa te tačke gledišta ali je to izgleda jedna od vodećih privrednih grana kod nas koje posluju tako da im nije problem da neki novac prebace i klubovima na našu žalost ali ne smeta to smeta jer rukovodi kompanijom ili na kojoj je već poziciji neko ko navija za partizan.

Pa da nema tih sponzora i novca kako će i klub organizovati navijačima organizovan prevoz, ulaznice i ostalo, od nečega mora da se živi i to je jednostavno tako.

@Uvek sa tobom

Ne bi ništa drugačije bilo pa sve i da na Karađorđu igramo.
Milan

Post by Milan »

Savcic Luka wrote: Sat Aug 03, 2024 9:12 am Prvi ne želim da bilo koja navijačka grupa iznosi političke stavove, pa čak ni one sa kojima se slažem.

Rio Tinto nije političko već zdravorazumsko pitanje opstanka ove zemlje.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

@Deep
Pričati o igrama na sreću i koliko je to loše jadnako je Don Kihotovskoj borbi. Da to je Srbija u koju nas vodi naša politika. U najvećim krizama i najgorim vremenima kocka i prostitucija su uvek bili na dobitku. Tako da ja o tome da polemišem neću.

O poseti sam rekao da ima i do nas, Novosadjana.

Da, kao navijaču FKV mi smeta da čovek koji se deklariše kako se deklariše bude bitan faktor, a zlatni sponzor jeste. Da, smetalo bi mi da je u upravi čovek koji se deklariše kao navijač blizanaca ili nekog drugog kluba. Ako nekome ne smeta meni ok. Predsednik Mercedesa neće voziti BMW.
Last edited by Savcic Luka on Sat Aug 03, 2024 10:38 am, edited 2 times in total.
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Milan wrote: Sat Aug 03, 2024 10:30 am
Savcic Luka wrote: Sat Aug 03, 2024 9:12 am Prvi ne želim da bilo koja navijačka grupa iznosi političke stavove, pa čak ni one sa kojima se slažem.

Rio Tinto nije političko već zdravorazumsko pitanje opstanka ove zemlje.
Slažem se 100%.
Ne slažem se da je navijačko.
Uz svo dužno poštovanje naše grupe, nije na njima da nam to nameću. Trenutno postoje druga mesta na kojima se ta borba vodi. Meni malo pun da mi navijači ruše i postavljaju bilo šta.
Cane

Post by Cane »

Sa iskustvom nekoga ko od 1990 i skupa u Dvorskoj bašti u Karlovcima (upućeni će znati na šta mislim) ima nebrojeno mnogo "staža" na svim mogućim opozicionim protestima u NS, BG i šire, kažem da nikakvoj politici ne bi trebalo biti mesta na tribinama.
To ništa pozitivno neće doneti FKV, a na ovom mestu me isključivo to zanima. Kao građanin napolju mogu da zastupam ono u šta verujem ali na tribinama mi ne pada na pamet i naše tribine ne treba da budu bilo čiji politički poligon.
To posebno kažem kao neko ko nije nikada u životu pripadao SPS-SRS-SNS opciji, nego naprotiv, te lično poznajem dobar broj ljudi koji su godinama aktivni u suprotnim opcijama. Neki od njih su pre recimo 15-20 godina bili u mogućnosti da pomognu FKV ali im nije padalo na pamet i otprilike bolela ih je neka stvar za sve osim za sebe i ja im to ne mogu zaboraviti i baš zato nikad neću podržati da naše tribine budu u njihovoj funkciji. Želim im svaku sreću ali neka se za svoje interese bore na drugom mestu a ne našem stadionu.
Što se tiče litijuma i protesta, eto u sredu ćemo imati skup na trgu i tamo je pravo mesto da se iznesu stavovi o tome a na tribinama je FKV jedina "politika" koja me zanima.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Kada Firma, kao i sve ostale grupe u Srbiji prestanu da imaju političke natpise kao i pesme, maltene svaki vikend, onda možemo da kažemo da je je u redu da ovo nije njihova borba.
Dok je ovako kako je onda to samo znači da je situacija ista kao i kod cigana. Ono što im služba aminuje da je okej, bilo to Kosovo, parade, crkva ovo ono, može, a ovde smo odjednom apolitični. Izgleda i mi imamo sad svoj generalštab.

Licemerno, i to ni pas sa maslom neće progutati.
Io odio Belgrado
slanobarac

Post by slanobarac »

Cane wrote: Sat Aug 03, 2024 11:16 am Što se tiče litijuma i protesta, eto u sredu ćemo imati skup na trgu i tamo je pravo mesto da se iznesu stavovi o tome a na tribinama je FKV jedina "politika" koja me zanima.
Ja očekujem da klub bude prisutan tamo u vidu novog člana uprave koji će sa svojim igračima bejzbola dati doprinos skupu.
I da te samo podsetim pošto se pozivaš na 90. a se na severu vijorila i ligina zastava. Ja pisao o tome kao nečemu što mi se ne sviđa a ne sećam se drugih. O Kosovu, Ratku Mladiću i dr. neću ni da pričam. C'est la vie......
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Cane

Post by Cane »

Samo da ne bude zabune, ne pada mi na pamet da opravdavam bilo kakve političke i slične parole na našem severu. I za njih bi trebalo da važi isto što i za sve ostale, manite se politike na stadionu, ni jedna nam ništa dobro nije donela, niti će. Takođe, ničijim zastavama osim klupskih tu nije mesto, takođe i državnim onda kada igramo međunarodne utakmice, u domaćem prvenstvu mi i one deluju besmisleno.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Овај стадион Напретка је Алианс арена за наш.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
N13

Post by N13 »

Na drugom forumu iskopah slike od danas.
Po ovome mi ne deluje da ce skoro biti gotovo.

Image Image
hvylarn

Post by hvylarn »

Sledeća faza je postavljanje trave. Drenaža i osnovna podloga je odrađena kako se meni čini.
Post Reply