Stadion "Karađorđe"
Re: Stadion "Karađorđe"
Previše zaostajemo.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
VOŠA SE USKORO VRAĆA NA „KARAĐORĐE“: Evo kada će teren biti spreman!
https://hotsport.rs/2024/08/14/vosa-se- ... i-spreman/
https://hotsport.rs/2024/08/14/vosa-se- ... i-spreman/
Stojim u mestu gubim vreme
Izgleda da se jedino kod nas rade grejaci.
Na ostalim stadionima koji dobijaju hibrid, bice bez grejaca.
Besmislica. Za 2 sezone ce ti tereni propasti skroz i vracamo se na staro.
Zato Cukaricki nije radio teren. Nudjen im je hibrid bez grejaca... grejace bi morali sami da plate. Oni odbili da postavljaju hibrid bez grejaca.
Izgleda da smo samo mi odlucili da platimo grejace, sto je dobar potez.
Na ostalim stadionima koji dobijaju hibrid, bice bez grejaca.
Besmislica. Za 2 sezone ce ti tereni propasti skroz i vracamo se na staro.
Zato Cukaricki nije radio teren. Nudjen im je hibrid bez grejaca... grejace bi morali sami da plate. Oni odbili da postavljaju hibrid bez grejaca.
Izgleda da smo samo mi odlucili da platimo grejace, sto je dobar potez.
- Red Marquis
- Moderator
Ali ako ikad krene rekonstrukcija stadiona (nadam se nikad kuc kuc) razjebaće travu 1/1.
Pre nekog pao s Marsa komentara - a što si protiv radova na stadionu...nek vidi na šta liče Zaječar u polumraku, Loznica sa uništenim terenom i ove sve svinjarije oko hibrida za jednokratnu upotrebu.
Pre nekog pao s Marsa komentara - a što si protiv radova na stadionu...nek vidi na šta liče Zaječar u polumraku, Loznica sa uništenim terenom i ove sve svinjarije oko hibrida za jednokratnu upotrebu.
Io odio Belgrado
- churguzijanac
Da ne bude zabune borba protiv kopanja litijuma u suštini nije politička borba, ali pošto je pičkousti nameće, onda se to pretvorilo u političku borbu.Cane wrote: ↑Sat Aug 03, 2024 9:51 pm Samo da ne bude zabune, ne pada mi na pamet da opravdavam bilo kakve političke i slične parole na našem severu. I za njih bi trebalo da važi isto što i za sve ostale, manite se politike na stadionu, ni jedna nam ništa dobro nije donela, niti će. Takođe, ničijim zastavama osim klupskih tu nije mesto, takođe i državnim onda kada igramo međunarodne utakmice, u domaćem prvenstvu mi i one deluju besmisleno.
- Uvek sa tobom
Нама на истоку је баш комфорно на оним столицама, ја чак некад бахато ставим ноге на столицу испред.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- Red Marquis
- Moderator
Na istoku nije stolica problem, problem je nizak nivo betonskog reda.
A u Kragujevcu klasično napredno, krenuli da rade najmanje potrebno, zamenu stolica.
A u Kragujevcu klasično napredno, krenuli da rade najmanje potrebno, zamenu stolica.
Io odio Belgrado
- gospodinFKV
Bilo koja kozmeticka promena na srpskim stadionima je ravna stavljanju flastera na prostrelnu ranu.
Sve tacno.Red Marquis wrote: ↑Mon Aug 19, 2024 1:34 pm Na istoku nije stolica problem, problem je nizak nivo betonskog reda.
I jos i da nas Istok moze i da se sam urusi.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
U Srbiji postoje dve vrste promena:gospodinFKV wrote: ↑Mon Aug 19, 2024 1:58 pm Bilo koja kozmeticka promena na srpskim stadionima je ravna stavljanju flastera na prostrelnu ranu.
1. kozmetičke
2. na gore
- Red Marquis
- Moderator
Ako ćemo samo one na gore, stadion Vojvodine u ovom veku :
skidanje reflektora
skraćivanje zapadne tribine zarad atletskog takmičenja
semafor feleričan od prve nedelje upotrebe
pravljenje rugla zvanog južna tribina koja je bila prethodnica i simbol doba koja će zahvatiti celu državu - tribina koja kao nova nije imala upotrebnu dozvolu godinama zbog loše statike
Kozmetičkih je bilo koliko hoćeš, u pozitivne bih samo stavio dve, sijalice u wc-u istoka (dok traju nek traju) i skidanje Batinog murala sa juga.
skidanje reflektora
skraćivanje zapadne tribine zarad atletskog takmičenja
semafor feleričan od prve nedelje upotrebe
pravljenje rugla zvanog južna tribina koja je bila prethodnica i simbol doba koja će zahvatiti celu državu - tribina koja kao nova nije imala upotrebnu dozvolu godinama zbog loše statike
Kozmetičkih je bilo koliko hoćeš, u pozitivne bih samo stavio dve, sijalice u wc-u istoka (dok traju nek traju) i skidanje Batinog murala sa juga.
Io odio Belgrado
Komentator upravo rece da postoji nezvanicna informacija da odma posle zamene podloge mozda pocne i rekonstrukcija celog stadiona?
Mozda je Cane bio u pravu
Ako to bude tacno, celu sezonu cemo u Topolu.
Mozda je Cane bio u pravu

Ako to bude tacno, celu sezonu cemo u Topolu.
- Uvek sa tobom
https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti ... garaze.html
Вест није везана директно за стадион, него се спомиње прављење подземне гараже испод платоа Спенса. Знам да су неки спомињали паркинг као проблем за Европу.
Вест није везана директно за стадион, него се спомиње прављење подземне гараже испод платоа Спенса. Знам да су неки спомињали паркинг као проблем за Европу.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Čuo sam i ja ovo juče, ali prema mom prosuđivanju i informacijama to nikako ne može biti tačno.
Kao što sam onomad i napisao čeka se da do kraja godine bude gotov projekat i logično je da se tek nakon toga može pristupiti rešavanju svih neophodnih formalnosti, počev od ishodovanja građevinske dozvole i drugih odobrenja, izbora izvođača itd. Tek nakon toga bi se, u idealnim okolnostima i ukoliko nigde ne bude "zapinjalo" moglo početi s radovima, a jasno je da ceo ovaj proces do otpočinjanja radova ni uz pomoć trikova ne može biti obavljen u roku koji je pomenut na Areni.
Suštinski, ja u međuvremenu nemam nikakvih novih informacija u vezi sa stadionom, nego čisto na osnovu tog pređašnjeg zaključujem da je prosto nemoguće i neizvodljivo pre početka naredne godine raditi bilo šta na stadionu. Pri tome ne bih imao ništa protiv da me neko demantuje i da se ispostavi kako je ovaj komentatorski mudrac u pravu, ali prosto sumnjam da je to i teoretski moguće.
Znači čekamo projekat i nakon toga bi sve naše nedoumice morale biti jasnije, a mene lično taj projekat najviše i zanima pa da se vidi hoće li to zaista biti ozbiljnija rekonstrukcija ili samo neko mazanje očiju.
To što projekat nije već do sada izrađen daje neku nadu da se ipak predviđaju nešto opsežniji radovi a ne samo obično šminkanje, ali dok ne bude predstavljen nije ozbiljno tvrditi bilo šta.
Sustinski si u pravu, i verovatno ce tako i biti.Cane wrote: ↑Tue Aug 20, 2024 5:35 pmČuo sam i ja ovo juče, ali prema mom prosuđivanju i informacijama to nikako ne može biti tačno.
Kao što sam onomad i napisao čeka se da do kraja godine bude gotov projekat i logično je da se tek nakon toga može pristupiti rešavanju svih neophodnih formalnosti, počev od ishodovanja građevinske dozvole i drugih odobrenja, izbora izvođača itd. Tek nakon toga bi se, u idealnim okolnostima i ukoliko nigde ne bude "zapinjalo" moglo početi s radovima, a jasno je da ceo ovaj proces do otpočinjanja radova ni uz pomoć trikova ne može biti obavljen u roku koji je pomenut na Areni.
Suštinski, ja u međuvremenu nemam nikakvih novih informacija u vezi sa stadionom, nego čisto na osnovu tog pređašnjeg zaključujem da je prosto nemoguće i neizvodljivo pre početka naredne godine raditi bilo šta na stadionu. Pri tome ne bih imao ništa protiv da me neko demantuje i da se ispostavi kako je ovaj komentatorski mudrac u pravu, ali prosto sumnjam da je to i teoretski moguće.
Znači čekamo projekat i nakon toga bi sve naše nedoumice morale biti jasnije, a mene lično taj projekat najviše i zanima pa da se vidi hoće li to zaista biti ozbiljnija rekonstrukcija ili samo neko mazanje očiju.
To što projekat nije već do sada izrađen daje neku nadu da se ipak predviđaju nešto opsežniji radovi a ne samo obično šminkanje, ali dok ne bude predstavljen nije ozbiljno tvrditi bilo šta.
Ali u teoriji moguce je poceti radove. Ne gradnje, vec primpreme. Npr ako vec znaju da ce po projektu raditi skroz novu istocnu tribinu, oni mogu vec sad da ruse trenutnu istocnu, pa da cekaju projekat nove i onda da grade. Za to ne treba gradjevinska dozvola (valjda?), vec odobrenje radova, sto je jednostavnije. Cak i kod gradjevinske dozvole, postoji nesto sto se zove privremena gradjevinska dozvola.
Dao sam banalan primer, ne ocekujem da ce skroz rusiti istok, iako je zreo za rusenje

Ja kad sam kupovao stan u izgradnji, investitor je 7-8 meseci pre same gradjevinske dozvole uveliko poceo pripremne radove, pripremanje terena, kopanje rupe za temelje, itd.
E sad nije isto privatni i drzavni projekat, tako da iskreno ne ocekujem bas odma da pocne sve. Ali bih voleo da si u pravu sto se tice radova (i izdvojenog novca za te radove... jer za taj novac moze zaista mnogo da se uradi). Ta tvoja poruka vezana za stadion me je najvise obradovala ove godine sto se tice naseg kluba