Ne jedi se matori, Vukčević se sprema solistički koncert da odradi ispred Firme.
Super Liga - sezona 2024/25
Re: Super Liga - sezona 2022/23
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Ko da ih pobedi? Nakantace nas kao sto nikada nisuDeep Purple wrote: ↑Wed Jul 26, 2023 10:56 pmKada bi ih sad u nedelju samo pobedili, neka postimo narednih deset godina, mala je cena.Dragojlo wrote: ↑Wed Jul 26, 2023 10:53 pm Iz nekog glupog razloga sam na Mozzartu otvorio snimak radovanja onih bašibozuka pred svojim severom večeras - kad tamo u prvom redu njihov novopridošli igrač sa brojem 70 na dresu, koji skače i peva njihove pesme kao da ga je Borjan napravio!!!!I to sve u zagrljaju sa Dr Ćomijem!!! Biću jako prost i rizikovaću banovanje, al zabole me!!! -
J**ALA VAS "NAŠA DECA" i "NAŠI KLINCI"!!!!
![]()
![]()
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Нешто сам поприлично убеђен да смо ми њему дали неку функцију, ваљда због оних као преговора са Мајнцом или шта ли. Можда сам опет у заблуди.
Ta utakmica se mora odloziti, bez obzira na sutrasnji rezultat.
To nam pravo niko ne moze osporiti, osim samog rukovodstva FKV.
To nam pravo niko ne moze osporiti, osim samog rukovodstva FKV.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- novosadjanin
Jel moguce da niko nije za odlaganje utakmice? Mene stadion vise nece videti ukoliko izadjemo u nedelju na teren. Ne interesuje mi ni Apoel, ni partizan, ni Kongoanac, ni Belorus. Necu da budem deo lakrdije gde filijala razigrava mezimicu pred ligu sampiona
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
persona non grata-Uros Kabic.Dragojlo wrote: ↑Wed Jul 26, 2023 10:53 pm Iz nekog glupog razloga sam na Mozzartu otvorio snimak radovanja onih bašibozuka pred svojim severom večeras - kad tamo u prvom redu njihov novopridošli igrač sa brojem 70 na dresu, koji skače i peva njihove pesme kao da ga je Borjan napravio!!!!I to sve u zagrljaju sa Dr Ćomijem!!! Biću jako prost i rizikovaću banovanje, al zabole me!!! -
J**ALA VAS "NAŠA DECA" i "NAŠI KLINCI"!!!!
![]()
![]()
ne treba vise trositi reci na njega on je sad cigansko dete.
Ako može malo da se smanji generalizacija sa našom decom. Ta naša deca koja su nas izdala imaju svoja imena i prezimena i nema ih baš tako puno. I ne, nisu svi isti. Naše dete je i Dušan Tadić najbolji srpski fudbaler u ovom milenijumu.
- churguzijanac
Ovo će biti naša najteža godina još od vremena ispadanja u niži savezni rang.
novosadjanin wrote: ↑Wed Jul 26, 2023 11:12 pm Jel moguce da niko nije za odlaganje utakmice? Mene stadion vise nece videti ukoliko izadjemo u nedelju na teren. Ne interesuje mi ni Apoel, ni partizan, ni Kongoanac, ni Belorus. Necu da budem deo lakrdije gde filijala razigrava mezimicu pred ligu sampiona

Igramo na Kipru danas na 40°. Dosta igraca povredjeno. Sledece nedelje imamo revans sa istim timom, a hocemo jos tako osakaceni da odemo na ciganski vasar i da popijemo sest komada?!?! Hajmo malo mozga da uprava i sportski sektor ukljuce.
Gojko Kacar wrote:
Tako je!novosadjanin wrote: ↑Wed Jul 26, 2023 11:12 pm Jel moguce da niko nije za odlaganje utakmice? Mene stadion vise nece videti ukoliko izadjemo u nedelju na teren. Ne interesuje mi ni Apoel, ni partizan, ni Kongoanac, ni Belorus. Necu da budem deo lakrdije gde filijala razigrava mezimicu pred ligu sampiona
Neka odigraju jos jednu prijateljsku sa Fiorentinom. Samo neka ponude dobru cifru ( a, novaca imaju neograniceno), eto njih ponovo. Fiorentina je italijanska Vojvodina. Senka nekadasnjeg kluba.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- novosadjanin
Re: Super Liga - sezona 2023/24
Varijanta a, igramo:
Cigani napaljeni, odmorniji od nas, 30k+ poseta. Mi umorni od puta, skracena rotacija, pa mi danas igramo bez izmene u ofanzivnom delu?! Rezultatska katastrofa. Apoel za to vreme odmara. Gubimo i ispadamo od Apoela.
Varijanta b, odlazemo:
Odmorni docekujemo Apoel, posibamo se pa sta bude. Sa ciganima igramo u oktobru-novembru. Mozda ih neko nalupa u Evropi pre toga. Euforija splasla. 3k umesto 30k. Nama stigla pojacanja. Imamo sanse za pozitivan rezultat.
Cigani napaljeni, odmorniji od nas, 30k+ poseta. Mi umorni od puta, skracena rotacija, pa mi danas igramo bez izmene u ofanzivnom delu?! Rezultatska katastrofa. Apoel za to vreme odmara. Gubimo i ispadamo od Apoela.
Varijanta b, odlazemo:
Odmorni docekujemo Apoel, posibamo se pa sta bude. Sa ciganima igramo u oktobru-novembru. Mozda ih neko nalupa u Evropi pre toga. Euforija splasla. 3k umesto 30k. Nama stigla pojacanja. Imamo sanse za pozitivan rezultat.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
- gospodinFKV
Je*eni su ti dupli standardi.
Crveni kad odlazu, mi skacemo za vrat, sta se koji moj odlaze, pocela sezona tek.
S druge strane, nama se ni ne nudi odlaganje. Boze koliko mrzim srpski fudbal.
Crveni kad odlazu, mi skacemo za vrat, sta se koji moj odlaze, pocela sezona tek.
Ljudi jos nije konacno da li liga startuje za vikend ili se opet odlaze. Ceka se danasnja odlika iz CAS.
Ne verujem da se moze odloziti nesto sto se jos ne zna ni kada se igra.
Ne verujem da se moze odloziti nesto sto se jos ne zna ni kada se igra.
Nije isto i nisu sad dupli standardi, vec je definisano Pravilnikom da se moze odloziti jedna utakmica bez saglasnosti ostalih i protivnika.gospodinFKV wrote: ↑Thu Jul 27, 2023 10:12 am Je*eni su ti dupli standardi.
Zasto, sad, ne bi iskoristli svoje pravo sasvim legitimno i to jos na vlastitu stetu da propustimo?
Izašao spisak igrača na sajtu superlige, jedina razlika u odnosu na evropski spisak je da nema Puškića(3. golmana)
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!