Prema zvanicnom sajtu Bilbija , na srecu, nije teze povredjen i bice spreman za sredu, bas kao i Vulicevic i Nestorovic.Lala sa zapada wrote:Ljudi, kakva je situacija sa povredjenim igracima?
20. kolo: Vojvodina-Partizan 1:2
Svaka cast vama koji idete na mec i koji jos uvek imate motiva da gledate 11 degena kako ih boli k***c i za vas i za Vojvodinu...kako ce posle tekme koju pucamo 100%%%.. ,ici negde na kaficu uz osmeh a ti ces da kidas zivce u narednih 10 dana zbog jos jednog brukanja.
Sad sam jos besniji nego u subotu!
Ja ne idem nema sanse em ne mogu em necu!
Nek im tate i mame idu pa nek njih jebu u razum!
- Lala sa zapada
Shecky, druze, ja te razumem, ali mi ti ne delujes kao covek koji ce u sredu u 15 h upaliti tv, odvesti devojku/zenu u setnju ili otici sa drugarom na pivo.shecky wrote:Svaka cast vama koji idete na mec i koji jos uvek imate motiva da gledate 11 degena kako ih boli k***c i za vas i za Vojvodinu...kako ce posle tekme koju pucamo 100%%%.. ,ici negde na kaficu uz osmeh a ti ces da kidas zivce u narednih 10 dana zbog jos jednog brukanja.
Ti ces u sredu u 15 h misliti na Vosu.
Zasto onda ne bi dosao na stadion kako bi makar malo neutralisali sve primitivce koji ce nam opet krociti na stadion?

Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
Vojvodinu ne cine tih 11 degena koje boli k***c za nas, niti ih cine degeni iz uprave kojih takodje boli k***c za nas, Vojvodinu cine ljudi koji je vole, zato ce svaki covek koji ima taj osecaj u srcu u sredu biti na Karadjordju i izneti svoj stav!shecky wrote:Svaka cast vama koji idete na mec i koji jos uvek imate motiva da gledate 11 degena kako ih boli k***c i za vas i za Vojvodinu...kako ce posle tekme koju pucamo 100%%%.. ,ici negde na kaficu uz osmeh a ti ces da kidas zivce u narednih 10 dana zbog jos jednog brukanja.
Zaista ne znam sta zelis da postignes ovakvim pisanjem!
Onda navijaj za titine blizance i uzivaj!
Jedna je crvena a druga je bela....
Buraz znaci ako nisam nas onda sam njihov..hm zvuci mi poznato iz nekih ne tako davnih vremena..
Lalo necu ici 100% ,jer ni 1dno od navedenih necu raditi nego cu raditi prekovremeno nazalost.
Mozda bi tih 11 degena trebalo da se ugleda da vide sta je odanost ..odanost prema obavezi a ne prema firmi za koju me boli....iako bih rado bio na stadionu ali tek onda kad te iste necu morati zvati degenima.
A cisto samo da se zna.. tek kad nasi degeni osete strah! kad god izadju na teren ..ee onda mozemo nesto ocekivati.
Kad kazem strah ne mislim na strah od protivnika nego od nas koji navijamo za Vojvodinu.
Lalo necu ici 100% ,jer ni 1dno od navedenih necu raditi nego cu raditi prekovremeno nazalost.
Mozda bi tih 11 degena trebalo da se ugleda da vide sta je odanost ..odanost prema obavezi a ne prema firmi za koju me boli....iako bih rado bio na stadionu ali tek onda kad te iste necu morati zvati degenima.
A cisto samo da se zna.. tek kad nasi degeni osete strah! kad god izadju na teren ..ee onda mozemo nesto ocekivati.
Kad kazem strah ne mislim na strah od protivnika nego od nas koji navijamo za Vojvodinu.
A to ces im pokazati tako sto neces otici na stadion?shecky wrote:Buraz znaci ako nisam nas onda sam njihov..hm zvuci mi poznato iz nekih ne tako davnih vremena..
Jedna je crvena a druga je bela....
Buraz, možda nije najbolji, ali je jedan od mogućih (efikasnih) načina?buraz wrote:A to ces im pokazati tako sto neces otici na stadion?shecky wrote:Buraz znaci ako nisam nas onda sam njihov..hm zvuci mi poznato iz nekih ne tako davnih vremena..
Zašto misliti da je bezuslovni dolazak, jedini najbolji (kad njega primenjujemo stalno, a ništa ne pomaže)?Zašto svi navijači Vojvodine moraju isto misliti i isto činiti (sve podržavati i aplaudirati)?
Podrška se mora i treba zaslužiti.Ako, recimo, ne budem na utakmici, to ne znači da na njoj ne navijam za Vošu.Svako ima svoj stav i ,,prag izdržljivosti" ako se ne vide pomaci na terenu (a objektivno, oni se još uvek ne vide jasno).
No, videćemo sigurno bolje prekosutra.Ima vremena i da pristojno napunimo naš Stadion (tek je počelo proleće).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Meni je uvek bila cudna recenica koja se nekoliko godina unazad kod mnogih ponavlja,nesto tipa: "Boli me qrac za igrace,upravu.... ja na stadion dolazim zbog Vojvodine".Sad se setih mog komse,koji vozi BMW negde mozda 70. godiste,i kad ga pitaju sta vozis on s ponosom kaze BMW,kad ga pitaju "sto sinu ne das auto",on kaze:"jbg,da je puntic ili yugic,al ipak je to BMW".I tako,taj BMW,sav zakrpljen,flekama secenim od lima nekog bureta,i dalje ima svog vatrenog obozavaoca,koji ga i dalje vozi (u nasem slucaju dolazi na stadion),al BMW sve vise i vise zaostaje na autoputu cak i za jugicima i punticima... i pitanje je dana... ko razume,shvatice 

- novosadjanin
Turija pojasni mi sledece: u potpisu ti stoji ,,АLI BEZ OBZIRA NA SVE ,,VOJVODINU" NEĆU IZNEVERITI, MAKAR DOSPELA I U PODSAVEZ" -Miroslav-Mika-Antić, a ovde iznad si napisao da ako ne vidis pomak na terenu da neces doci na utakmicu?!
Zar neces izneveriti Vošu ako ne dodjes na ovu, za nas specificnu, utakmicu (ne igramo sa BSK-om!) ? Ne treba da dodjes zbog igraca ili uprave ili ne znam koga, treba da dodjes zbog neceg sto je iznad svega, zbog nase Voše cije ime i obraz moramo u sredu odbraniti!

Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Pre prošle, pre ove kao i pre svake utakmice u NS sa partizanom i zvezdom uvek pišem sličan post ovom, a to je da, bez obzira na rezultate, bez obzira na tabelu i bodove,upravo kada igramo protiv njih, treba da branimo svoju teritoriju ugroženu domaćeizdajničkom žgadijom.
Pa ljudi, išli smo i kada ih po deset godina nismo pobeđivali, pa šta?
Pa ljudi, išli smo i kada ih po deset godina nismo pobeđivali, pa šta?
Ja stavrno ne znam gde je nastao problem?
Pa gledam Hertu ispadaju ljudi iz lige a stadion pun cele sezone!
Navijao sam i pratio nase i kada je bilo gore a kamoli sada kad Beogradjani nisu bili tuzniji i pored nase "lose" igre...
Pa gledam Hertu ispadaju ljudi iz lige a stadion pun cele sezone!
Navijao sam i pratio nase i kada je bilo gore a kamoli sada kad Beogradjani nisu bili tuzniji i pored nase "lose" igre...
Last edited by igoork on Tue Mar 23, 2010 12:30 am, edited 1 time in total.
Samo sto ta ista Herta odvali sampiona zemlje sa 5:1 u gostima.Pa Vosa kad bi pobedila 5:1 na Marakani,na obicnoj utakmici posle bi odmah doslo 3000 gledalaca vise.igoork wrote:Pa gledam Hertu ispadaju ljudi iz lige a statiod pun cele sezone!
I samo da se zna,ne zagovaram ja ovde ni odlazak na stadione ni bojkot.Nek svak cini sta mu je volja!!!

To je zadnja utakmica pre toga nisu vola mogli da ubodu,a cele sezone je stadion pun.Voja wrote:Samo sto ta ista Herta odvali sampiona zemlje sa 5:1 u gostima.Pa Vosa kad bi pobedila 5:1 na Marakani,na obicnoj utakmici posle bi odmah doslo 3000 gledalaca vise.igoork wrote:Pa gledam Hertu ispadaju ljudi iz lige a statiod pun cele sezone!
I samo da se zna,ne zagovaram ja ovde ni odlazak na stadione ni bojkot.Nek svak cini sta mu je volja!!!

Nije ni bitno naveo sam ih kao primer. Uvek cu ici na derbi pa makar bili i zadnji u ligi,kad nam liga bude jaca bicu prisutan i na manjm utakmicama uvek.
Ove sezone sam vecinu propratio jer je fudbal nas barem kod kuce uvek "zanimljiv". Ako nista bude golova.

Ako ima nesto da se poruci upravi tu su transparenti a da ostanem kuci i pljujem po forumu mi je malo otrcano.
Pogotovo ako uzmemo u obzir da svi "volimo" vojvodinu,jer kao sto isticemo stalo nam je do nje.