4. kolo: Cukaricki-Vojvodina 0:2

Mec ce se zavrsiti:

Pobedom Cuke
3
7%
Remijem
2
4%
Slavljem Vojvodine
41
89%

Total votes: 46

Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Boske moze da igra desnog beka, iako mu to nije primarna pozicija, ali zbog izuzetne borbenost, odlicnog skoka moze da se adaptira i na to mesto, dok Katai recimo nikako ne moze da igra levog beka!
Mare

Post by Mare »

Na desnom beku imamo mi i Smiljanića i tu ne moramo toliko da brinemo, ali leva strana će biti katastrofa u slučaju povrede Pavlovića. Tu bi opet Tumba morao da izigrava levog beka, e to je propust ovog prelaznog roka. Nestorović ne može da igra na nivou koji zahteva naša super liga i to je više puta dokazano!
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Onda je desni bek solidno obezbedjen sa Stevanovicem, Smiljanicem, pa i Lazeticem. Dok je levi bek kritican sa nepouzdanim Nestorovicem i Tumbasevicem kome to nije prirodna pozicija i uz to je desnjak. Nije mi jasan Nenadic koji nije hteo da bude rezerva u Vojvodini, a sada je bio rezerva u Metalcu na mecu protiv Spartaka.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Mare

Post by Mare »

novosadjanin wrote: Nije mi jasan Nenadic koji nije hteo da bude rezerva u Vojvodini, a sada je bio rezerva u Metalcu na mecu protiv Spartaka.
Mislim da glavni razlog Nenadićeve odluke da ode nije taj što bi verovatno bio rezerva, nego što za period koji je proveo u Voši (valjda neka 2 meseca priprema i testiranja) nije dobio ni dinara i što mu maltene pred početak prvenstva još uvek nije bio rešen status, tj. nije imao potpisan ugovor! Ovo ne tvrdim 100%, ali nešto u tom smislu je čak i on sam izjavio, čini mi se da je ta izjava bila u Žurnalu.
etxeberria

Post by etxeberria »

Ja mislim da Lazetic i Smiljanic mogu da odigraju i tog levog beka po potrebi, pokazalo se da ipak Pavlovic nije onoliko dobar koliko se govorilo za njega. Uz duzno postovanje u Javoru se ni ne mozes iskazati drugacije nego kao defanzivni igrac.
sam svoj najveci neprijatelj
Kamenica

Post by Kamenica »

Nismo lose igrali, ali zadnja linija nam i dalje skripi. Mora to bolje.
Dokle god je sirok Dunav,
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...

Dokle god na toj planeti,
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
Locked