4. kolo: Cukaricki-Vojvodina 0:2
Na desnom beku imamo mi i Smiljanića i tu ne moramo toliko da brinemo, ali leva strana će biti katastrofa u slučaju povrede Pavlovića. Tu bi opet Tumba morao da izigrava levog beka, e to je propust ovog prelaznog roka. Nestorović ne može da igra na nivou koji zahteva naša super liga i to je više puta dokazano!
- novosadjanin
Onda je desni bek solidno obezbedjen sa Stevanovicem, Smiljanicem, pa i Lazeticem. Dok je levi bek kritican sa nepouzdanim Nestorovicem i Tumbasevicem kome to nije prirodna pozicija i uz to je desnjak. Nije mi jasan Nenadic koji nije hteo da bude rezerva u Vojvodini, a sada je bio rezerva u Metalcu na mecu protiv Spartaka.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Mislim da glavni razlog Nenadićeve odluke da ode nije taj što bi verovatno bio rezerva, nego što za period koji je proveo u Voši (valjda neka 2 meseca priprema i testiranja) nije dobio ni dinara i što mu maltene pred početak prvenstva još uvek nije bio rešen status, tj. nije imao potpisan ugovor! Ovo ne tvrdim 100%, ali nešto u tom smislu je čak i on sam izjavio, čini mi se da je ta izjava bila u Žurnalu.novosadjanin wrote: Nije mi jasan Nenadic koji nije hteo da bude rezerva u Vojvodini, a sada je bio rezerva u Metalcu na mecu protiv Spartaka.
- etxeberria