fare wrote:nego sta je Djuricem ? sto nije igrao ?
Pa neka odmori čovek, odigrao je sve prošle utakmice, odlična je stvar što imamo tri dobra štopera, samo neka se rotiraju. A tek kad krenu kartoni...
Izmalerisao sam nam s onom pričom o obaveznih 12 bodova u prve četiri utakmice na Karađorđu.

Rekao sam pre ove utakmice da ne očekujem dobru igru, niti mi je to bitno, ali da treba uzeti tri boda pa makar uz najraspaliju igru. Umesto toga ništa od tri boda, a igra je bila može se reći solidna, mada mora to bolje. Definitivno treba rešiti taj problem s guranjem Abua na krilo, ne ide to više. Moreira opet vrlo dobar, ima taj dribling i okret kojim otresa protivnika, odličan pas, još samo malo da ga ostali isprate i biće odlično. Svetski je proigrao Škuletića kod crvenog kartona. Nastić dobar za početak, istina stegnut, još malo da nabije hrabrosti i samopouzdanja i biće odličan. Smederevo brutalna bunkerčina, poput Javora iz najslavnijih Ćurčićevih dana. Apsolutno bez ikakve ambicije da se napadne naš gol, u poslednjih deset minuta imali su tri prilike za odlične kontre koje su završili šutiranjem sa 30 metara nebu pod oblake, vraćanjem lopte unazad i meni najjača ona kad kreću u kontru tri na dva, lik ima slobodnog igrača koji bi izbio sam ispred Supića da je dobio loptu, ovaj ga vidi i umesto da mu doda on se okrenuo i otišao do aut linije i ogradio se leđima, ukrao koju sekundu i izgubio loptu.

Jokić je opušteno veći deo utakmice blejao u šesnaestercu Smedereva jer u svom nije imao nikakvu potrebu da bude.
Ništa, da bismo se vratili na sad početnu računicu potrebno je da se ovaj kiks anulira pobedama u Subotici ili na Karaburmi.