Сви на Рад, да их ка%амо као Спалета данас

Potpuno se slažem.Stexman wrote:Slozio bih se sa konstatacijom da ne moze biti golman junak kod rezultata 4:1, ali bih dodao da je Rockov za mene utisak dana. Odavno nisam video golmana na nasim terenima a samim tim i na nasem golu koji je uhvatio zive lopte iz slobodnog udarca.
To se u zadnje vreme ne vidja ni u kvalitetnijim ligama, dal kao posledica novog nekog stila ili neceg drugog. Samo se nadam da ce Rockov ostati na golu i i narednim mecevima.
U svakom slucaju treba mu dati sansu, kad vec Peric nije na golu i nadam se da smo pricu sa Kordicem zavrsili. Ko njega vrati na gol posle ovakve partije Rockova radi protiv Vojvodine, nema drugom objasnjenja.
Izdvajati bilo koga kao junaka u timskoj igri je pomalo ne fer prema bilo kome od 11 igraca. Desi se da neko odskoci i zablista ali on sam sigurno ne bi mogao da odigra utakmicu.
Znam da malo skrećemo sa teme, ali pomenuti slogan bi se u logici posmatrao na sledeći način, ako je neko Novosađanin, sledi da treba da navija za Vojvodinu. To jest, ovo ne isključuje ljude koji nisu iz Novog Sada. Implikacija je netačna samo kada je leva strana tačna a desna netačna, pa bi u slučaju Budi Novosađanin, navijaj za Vojvodinu, implikacija bila netačna samo za pojedince iz Novog Sada koji su navijači blizanaca i slično, koji i jesu ciljana grupa ovim sloganom. Malo sam se zaneo u ovome, ali mora neko da brani i sloganTurija wrote: Potpuno se slažem.
PS
Međutim, ne slažem sa parolom navedenom u dva posta iznad,,Budi Novosađanin, navijaj za Vojvodinu,, jer je sebična i ograničavajuca, da bi bila marketinška parola.Sta sa onima koji nisu Novosađani, a našli su neki specifikum zašto im se Vojvodina dopada(la)?
Da li su oni dobrodošli na stadion?
Osnivači sigurno nisu mislili samo na Novi Sad, inače bi klub nazvali ,,FK Novi Sad,,.Treba, kao poziv navijačima, da piše bez onog Budi Novosađanin, već samo ,,Navijaj za Vojvodinu,,.Biće produktivnije - manje reči, a više navijača.
Да, управо сам и ја то помислио. Нисам могао очима да верујем - он је за мене и далеко више од утиска дана. Тај дечко је својим бравурама донео шмек европског фудбала овде, због чега ваља масовно отићи на Карађорђе и видети то чудо уживо. Чак и ако киксира, а хоће сигурно, треба га истрпети.Stexman wrote:ali bih dodao da je Rockov za mene utisak dana. Odavno nisam video golmana na nasim terenima a samim tim i na nasem golu koji je uhvatio zive lopte iz slobodnog udarca