37. kolo: VOJVODINA - Mladost 1:0 (1:0)
- Deep Purple
Re: 37. kolo: VOJVODINA - Mladost, subota 19h
Arena Sport 4 mi ceo meč prekidala, ništa nisam uspeo da pogledam… Kakvi smo bili?
Realan rezultat 4:0 ili čak 5:0.Deep Purple wrote: ↑Sat May 25, 2024 8:55 pm Arena Sport 4 mi ceo meč prekidala, ništa nisam uspeo da pogledam… Kakvi smo bili?
Svašta ispromašivali.
Umesto da ih petardiramo kao Napredak mi strepimo oće li neka frljoka da završi u našem golu. Dali danas gledamo zadnji put Zuku, Radula i Mihaila u Vošinom dresu ja mislim da Zuku da pošto ga je uvelo par minuta do kraja sigurnost da dobije ovacije od publike koje je i zaslužio. Kembel je danas definitivno pokazao da nije zalutao u Vošu.
Očaj živi, tantalove muke 90 minuta na terenu, a još gore za gledati.Deep Purple wrote: ↑Sat May 25, 2024 8:55 pm Arena Sport 4 mi ceo meč prekidala, ništa nisam uspeo da pogledam… Kakvi smo bili?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- churguzijanac
Koliko nama treba da damo gol.
Protiv nas svaki golman izgleda kao golmančina.A da su golmačine ne bi branili u našoj ligi.Sa razlogom smo četvrti i sa razlogom smo bez kupa.
Mora kvalitetan prelazni rok da se uradi.

Protiv nas svaki golman izgleda kao golmančina.A da su golmačine ne bi branili u našoj ligi.Sa razlogom smo četvrti i sa razlogom smo bez kupa.
Mora kvalitetan prelazni rok da se uradi.
Прво полувреме одлично, друго очај живи, отаљавање посла због резултата из Хумске. Али опет смо пропустили брдо шанси, срећа па ови нису имали жеље да крену у напад, бојао сам се да ће нам увалити неку фрљоку пред крај. Све у свему требали смо ово решити са 3:0 минимум.Deep Purple wrote: ↑Sat May 25, 2024 8:55 pm Arena Sport 4 mi ceo meč prekidala, ništa nisam uspeo da pogledam… Kakvi smo bili?
Стаменковић је бранио немогуће, а после и онај дечко што га је заменио одбранио зицер Радуловићу.
Kako smo zavrsili prvi deo prvenstva cetvrto mesto je super, gledacemo minimum cetiri utakmice u Evropi. Sto se same utakmice tice igrali smo je oprezno i u grcu, ali smo zasluzili tu pobedu... Sada odmor dva meseca, nadamo se svi dobrom prelaznom roku...
Kad igramo sa Čelzijem? 

- Mare_Liman
Један је Зука капитен ! Штета пропуштених прилика, опет јако слаба посета, могло је боље, сјајна утакмица, свака част голману Лучана заслужио је онакав аплауз кад је излазио, од борбе за плеј-аут и плеј-оф до четвртог места и финала купа, каква сезона... Од Батакових 5-0 и 0-2 и потпуне немоћи до 2-3 на ЈНА, 0-0 са циганима на Карађорђу и у финалу купа 2-1, лепа сезона, лепо да се одради прелазни рок и па да пошибамо у топ 3!
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Mare_Liman
Који Челзи? Ја бих Јунајтед или Тотенхем, Рому или Лацио, о Челзију размишљамо само ако (не дај Боже) изгубимо у квалфиикацијама за Лигу Европе

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
!
ДЕЈАН ЗУКИЋ!
Европо пази се ВОША ЋЕ ДА ТЕ ГАЗИ!
Ajax, Braga, Molde, Hapoel ber Ševa, Šerif, Genk, Rijeka, Trabzon, Rapid(Beč)... Protivnici potencijalni
Шта се могло приметити:
1. Мали Лане игра без костобрана;
2. Север скандира Ратку Младићу, Кораћ отишао директ у свлачионицу на крају меча.
1. Мали Лане игра без костобрана;
2. Север скандира Ратку Младићу, Кораћ отишао директ у свлачионицу на крају меча.