Đumi, da li ste zadovoljni igrom Popovića u vezi?
Moje skromno mišljenje je da je igrač koji ima štofa, a da je proletos bio zapostavljen i da je trebao imati veću minutažu?
Ferencvaroš-Vojvodina 3:2
Kad smo kod Popovica dosta me je iznenadila njegova odlucnost i odvaznost u igri, to kod nasih defanzivaca nisam video jos od Tanasijevica i Habija . Sto se tice Marka kritika nije bila upucena njemu kao coveku vec na osnovu njegovih igara. Ako uspe u ovoj sezoni da da vise od 12 golova pa ako treba sagradicu mu i bioskop!
Polako se menja krvotok ekipe, od uobrzenih fensera polako dobijamo onih 11 lavova koji ce biti spremni da podele batine svakoj ekipi!

Polako se menja krvotok ekipe, od uobrzenih fensera polako dobijamo onih 11 lavova koji ce biti spremni da podele batine svakoj ekipi!
Milan Djuricic
Treba da odigramo revans 21 Jula u N.Sadu.To jos nije definitivno ali verujem da ce se igrati i to je njima generalna probabudababa wrote:Mislim da sam u "Dnevniku" procitao da je revans zakazan za 21. jul u Novom Sadu. Djumi?

Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Milan Djuricic
Protiv Ferenca Popovic je odigrao zaista dobro I poluvreme i samo da nastavi tako.Mislim da nije bio zapostavljen jer je igrao na 8 utakmicaTurija wrote:Đumi, da li ste zadovoljni igrom Popovića u vezi?
Moje skromno mišljenje je da je igrač koji ima štofa, a da je proletos bio zapostavljen i da je trebao imati veću minutažu?

Konacno moj stav o njemu je izrecen time sto nije stavljen na transfer listu.
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .