11. kolo: Vojvodina-Cukaricki 0:0

mihailov

Post by mihailov »

Menise cini da Sarac polako ulazi u formu i da trenutno mozda i zasluzuje status prvotimca...mada tu je i Kizito koji jos nije pronasao pravu igru.Jeste vi sigurni da su gore nabrojeni igraci uopste u timu?Aleksic je u menadzeru na pozajmici :lol:
Napred Voso!
Turija

Post by Turija »

Da li su to pozajmice postale tajna?
Koliko ja znam (ono što je objavljeno) na pozajmici u Čelarevu je Voja Ubiparip.Smiljanić je odbio.Za ostale se ništa nije govorilo.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
mihailov

Post by mihailov »

Turija wrote:Da li su to pozajmice postale tajna?
Koliko ja znam (ono što je objavljeno) na pozajmici u Čelarevu je Voja Ubiparip.Smiljanić je odbio.Za ostale se ništa nije govorilo.
Pa meni buni izjava Brzica pre neki mec da smo u timu imali 16 igraca i da je to predstavljalo problem.Mozda se jednostavno ne racuna na njih?!Logicno,ako nemas dovoljno igraca na klupi ubacujes nove?!
Napred Voso!
limanfkv

Post by limanfkv »

Interesuje me kada dolazi Pantelic i da li uopste dolazi ?
Steta sto se Smiljanicu ne daju uopste sanse.Decko ima ogroman potencijal.
Sto se tice Tadica, nisam ga gledao protiv Cuke nazalost,ali vidim da i vas brine njegova slaba forma.Slazem se sa Turijom da Apatinci treba da dobiju sansu i veoma mi je zao sto se Kizitu ne daje vise slobode da ide napred ili da igra u vezi po strani.Mislim da bi mu to najvise odgovaralo,posebno u ovim vremenskim uslovima koji slede...
I kada Sepuja moze da igra? Mada bi mogao i Korac da dobije sansu na ponekoj utakmici kada Despota nece,zar ne? Mislim da i od njega moze biti stogod.
Turija

Post by Turija »

limanfkv wrote:Interesuje me kada dolazi Pantelic i da li uopste dolazi ?
.
13 novembra, reče Red Firm, poslovično dobro informisan.
Ali, reče i Prijatelj da ima ponudu za novi ugovor u Kini.Tako da je sve veliko :?:
Pre 10-ak dana je viđen u Novom Sadu, ali dokle će biti, ne zna se.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Locked