100 godina kluba
Re: 100 godina kluba
kakva promocija dresa -.-
Тото, сада си ме изненадио... Да ли је могуће да припадаш навијачком корпусу, а да не знаш ко је МацаToto Riina wrote:Da li je rec o sestri skupstinara iz redova navijaca?PZS wrote:Nije nego se oseti Macin uticaj u marketinguHelm wrote:Ovo prvi put pocinje da lici na poluozbiljan klub kada se radi o sezonskim, samo previse je sitno spram svega sto se izdesavalo u prethodnom periodu.

Јесте да има дужу косу, али није женско
Vojvodino znaj, da tebe volim ja i dok sam živ, ja bodriću te moja jedina...
- Toto Riina
Na brzinu sam procitao ime i pomislio na navijacku sestru 
Da li je retro dres preuzet od Stare Garde sa Firminog turnira?
Definitivno jako upadljiva reklama.

Da li je retro dres preuzet od Stare Garde sa Firminog turnira?
Definitivno jako upadljiva reklama.
- ragazzi di Neoplanta
Ja sam manje više tako i zamišljao retro dres, tako da mi se u suštini svidja... e sad, ako planiraju u ovakvim da igraju, pa da razumem što je sponzor napred, ali u slučaju da je samo za prodaju navijačima, moglo je stvarno i bez te reklame...
"Kontam da 99% mase sa ovog foruma stoji pola sata ispred rafa sa hlebom, ne znajuci koji da izabere."
To nije retro dres, to je sranje! Retro dres treba da bude retro, sto znaci da bude isti kao neki iz neke godine, recimo te 1914 ili koje god. Ovo je dres od sintetike sa pertlom kod kragne koji na sebi ima reklamu preko 50% prednje strane.
Znaci: niti je materijal retro, niti je dizajn retro (osim one zvezde). Ja ne mogu da verujem na sta to lici!!
Znaci: niti je materijal retro, niti je dizajn retro (osim one zvezde). Ja ne mogu da verujem na sta to lici!!

- KoKanidja

Мајко мила на шта ово личи.
КАКВЕ ГЛАВЕЕЕЕЕЕЕ, КАКВЕ СТЕ ВИ ГЛАВЕ, ТРЕБА ВАС НОН СТОП СЛИКАТИ !!!!!!
Ко је вама пацовима дао да било шта радите у Клубу, а камоли осмишљате дрес за стогодишњицу.
ЈАО БОЖЕ ГДЕ ГЛЕДАШ КАД ОВО НЕ ВИДИШ !!!!

Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Очигледно да је поента ''ретро'' дреса ФОТО-ОКО. Па да су моју бабу конрактирали лепше и боље би урадила. МАРШ БАГРО ВИШЕ!!!
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Ovolika reklama baca i plavu zvezdu u drugi plan. Neukusno. Pošto je retro dres u pitanju, napred ne treba da ide reklama uopšte, jer je nije bilo ni 1914. godine. Eventualno sitno na rukavu, da se ispoštuje štamparija koja je radila. Vidim ja da će morati navijači i ovo da uzmu u svoje ruke.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Bas tako!budababa wrote:Ovolika reklama baca i plavu zvezdu u drugi plan. Neukusno. Pošto je retro dres u pitanju, napred ne treba da ide reklama uopšte, jer je nije bilo ni 1914. godine. Eventualno sitno na rukavu, da se ispoštuje štamparija koja je radila. Vidim ja da će morati navijači i ovo da uzmu u svoje ruke.
A o manekenu i njegovim drugarima ne vredi trositi reci.. Da su osnivaci pre 100 godina samo znali kakve ce ih barabe predstavljati u klubu

Stefke wrote:Не знам где да ставим ово уопште.... Нове сезонске![]()
http://www.fkvojvodina.rs/2014/02/nove- ... -ulaznice/" onclick="window.open(this.href);return false;
Neka svako ko ima nameru, da ode na Veternik, da zameni sezonsku propusnicu se prvo dobro raspita da li je to u stvarnosti i moguce. Imam informaciju da vracaju sve koji su se ovih dana odlucili da promenu par buseva i urade to, uz obrazlozenje da im jos nisu zamene stigle iz Beograda.
Potpuni haos!
Управо ми се то десило пре непуних сат времена....Camel wrote:Stefke wrote:Не знам где да ставим ово уопште.... Нове сезонске![]()
http://www.fkvojvodina.rs/2014/02/nove- ... -ulaznice/" onclick="window.open(this.href);return false;
Neka svako ko ima nameru, da ode na Veternik, da zameni sezonsku propusnicu se prvo dobro raspita da li je to u stvarnosti i moguce. Imam informaciju da vracaju sve koji su se ovih dana odlucili da promenu par buseva i urade to, uz obrazlozenje da im jos nisu zamene stigle iz Beograda.
Potpuni haos!
У свом кварту ти си херој,
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
- Neizlecivi
100 GODINA KLUBA – JOŠ :
7 dana 11 sati 57 minuta...
7 dana 11 sati 57 minuta...

Agilna uprava brzo je reagovala kako se ne bi osetilo odsustvo nase miljenice Nuse Senk i ekspresno pronaslo ispostavice se adekvatnu zamenu u vidu novog manekena. Eh, da su evropski velikani imali ovakvog protagonistu kada su oni slavili svoje stogodisnjeice... Ako ova fotka ne prejebe bakljadu Torcide za njihovih 100 godina, onda stvarno ne znam!
Sto se tice samog dresa, kao sto je vec receno, ova reklama je apsolutna krsina... Sam dres bez te reklame i ne deluje toliko lose (mislim da je i onaj zlatni logo sa strane previse), ali ovako... Retro dres, dakle bez reklame, pre izvesnog vremena postavio je Goran Jesic (koliko sam razumeo clan radne grupe za proslavu, sta li je) na svom privatnom Twitter profilu.
Evo ga link: https://twitter.com/gjesic/status/43446 ... 12/photo/1" onclick="window.open(this.href);return false;
EDIT: Mogli smo isprobati i kako Bori Drljaci stoji retro dres.
Jer kad Vojvodina propada, ona propada sa stilom!
Sto se tice samog dresa, kao sto je vec receno, ova reklama je apsolutna krsina... Sam dres bez te reklame i ne deluje toliko lose (mislim da je i onaj zlatni logo sa strane previse), ali ovako... Retro dres, dakle bez reklame, pre izvesnog vremena postavio je Goran Jesic (koliko sam razumeo clan radne grupe za proslavu, sta li je) na svom privatnom Twitter profilu.
Evo ga link: https://twitter.com/gjesic/status/43446 ... 12/photo/1" onclick="window.open(this.href);return false;
EDIT: Mogli smo isprobati i kako Bori Drljaci stoji retro dres.
- gospodinFKV
Dres izgleda jeftino...kao i maneken
EDIT. Limanfkvthe Gari wrote: EDIT: Mogli smo isprobati i kako Bori Drljaci stoji retro dres.
E onda bi kompletno sve bilo retro

p.s.ko se malo razume u photoshop,eto nama Bore u retro dresu