Kad porastem bicu

Lazarevski je talentovan i brz igrac i steta je sto u januaru nije dosao u Vosu.Voki82 wrote:Djumi ,sta mislis o Lazarevskom koji je usao protiv Nemaca (na evropsko za igrace u19) i razvalio ih sa desne strane !Mislim da igra za Novi Sad i zaista je brz i prilicno dobar tehnicar.Cak je i penal bio iznudio.
Pa imali sanse da sad dodje ?Djumi wrote:Lazarevski je talentovan i brz igrac i steta je sto u januaru nije dosao u Vosu.Voki82 wrote:Djumi ,sta mislis o Lazarevskom koji je usao protiv Nemaca (na evropsko za igrace u19) i razvalio ih sa desne strane !Mislim da igra za Novi Sad i zaista je brz i prilicno dobar tehnicar.Cak je i penal bio iznudio.
Ne znam Vojo koliko placas tog paparazza, ali to na slici definitivno nismo podbara i ja. Osim toga, podbara je nedavno imao plasticnu operaciju jer ga traze svi kolumbijski karteli, a ja sam upao u kazan sa vrucom rakijom, i samim tim mi se promenio licni opis (proleps'o se, reci ce zlobnici
Djumi wrote:ogi wrote:Treneru sta je sa Malinovicem, zasto nije igrao protiv Zelje?
Malinovic je odustao od dolaska u Vosu.
Nekad smo bili veliki klub, a sada ni igrace najnizih liga ne mozemo dovesti...Djumi wrote:Golman Jovic nazalost nece da potpise za Vojvodinu i predao je papire za arbitraznu komisiju.I ja sam cuo da ide u Zetu iz Golubovaca.
Zato cemo stvarati od nasih klinaca Ogiogi wrote: Nekad smo bili veliki klub, a sada ni igrace najnizih liga ne mozemo dovesti...
Verovatno se u toj rakiji i Kasperski napio pa sada spava u nekom od Novosadskih hotelabudababa wrote:Voja wrote:Ne znam Vojo koliko placas tog paparazza, ali to na slici definitivno nismo podbara i ja. Osim toga, podbara je nedavno imao plasticnu operaciju jer ga traze svi kolumbijski karteli, a ja sam upao u kazan sa vrucom rakijom, i samim tim mi se promenio licni opis (proleps'o se, reci ce zlobnici)