Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
lexa

Post by lexa »

limanfkv wrote:Da li je Jozef Kizito jedini igrac kome ugovor istice za 6 meseci ?
Mislim da za 6 meseci ugovori isticu sledecim igracima:

Aleksandar Kesic
Miroslav Milutinovic
Janko Tumbasevic
Dragan Mrdja
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Grba_NS wrote:Da je kojim slucajem i Mitosevic ostao u Vosi tj. da nije bio na pozajmici na Palicu verujem da bi i on bio sad bio prodat...
Po njegovim recima, i narednih 6 meseci ce provesti negde druge posto "ima previse igraca u ekipi".
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
limanfkv

Post by limanfkv »

lexa wrote:
limanfkv wrote:Da li je Jozef Kizito jedini igrac kome ugovor istice za 6 meseci ?

Aleksandar Kesic
Miroslav Milutinovic
Janko Tumbasevic
Dragan Mrdja
Krajnje zanimljivo...
0.0625
Turija

Post by Turija »

SlobaNN wrote:... нема шансе да пишем више овде, али ово ми је дефинитивно задњи пост!
Војводина једна једина :!:
Slobo, nikad ne reci nikad.Slavni Mark Tven je jednom prilikom rekao:
,,...Šta?Ostaviti duvan? Pa to je najlakše, ja sam dosad to bar hiljadu puta uradio" :lol:
Pa, kad je mogao jedan Mark Tven, zašto ne bi mogle i naše malenkosti- recimo SlobaNN, Turija..... :wink:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Kakve vesti čovek danas čita, a da su vezane za FKV :

-Aleksić otišao.
-Još neko će, kanda, isto. Samo ne oni koje bi mi da "uvaljamo", jer oni, naravno, nikome ne trebaju.
-Kizita izgladnjujemo. Kizo ajd kod mene na ručak, onako nedeljni (supa, meso, krompir, sos).
-Stojka traži raskid ugovora. Nema šta - oštećen je za onih 14,5 minuta što je trčao.
-Hari (ne Poter) potpisao za Fortunu Sitard (video čovek da ovde sreće neće biti, pa ajd u Fortunu, a ne u "Titanik").

Da je mnogo za jedan dan - ISUVIŠE!
shecky

Post by shecky »

Ja se ne slazem sa Djumijem...zasto?
Pa di su te pare od tih silnih prodanih igraca??! Jel to ozbiljno da prodajes igraca koji jedva da je odigrao par utakmica za prvi tim?
Jel se na taj nacin gradi buducnost ekipe?
Sve je to meni bullshit druze moj..
Jednom lopov uvek lopov! najuriti bandu sa govnjivim motkama (ili bolje sipkama).Zabole njih i levo i desno za Vojvodinu...
Kakav Katai kakav Mudrinski pa da oni nest vrede vec bi prosli ko Dani Duca Kacar Meda...
To je sve boranija kao i Lakic Nestorovic Djurisic i slicni...
A sto se Kize tice nije problem sto nece novi ugovor pa zbog toga ne igra...nego varijanta...dok si nam treba bio si super a sad ko te j.....e ! E tako klub..pardon uprava, postupa prema onima koji im vise ne trebaju.. vrlo gospodski i profesionalno nema sta!
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

limanfkv wrote:
lexa wrote:

Aleksandar Kesic
Miroslav Milutinovic
Janko Tumbasevic
Dragan Mrdja
Krajnje zanimljivo...
Gosn LIMANFKV, slobodno dodaj tom spisku i Vuleta i Ađurua - oni imaju ugovor na 3 godine, uz klauzulu da mogu otići, ako stigne ponuda kojom su i klub i oni zadovoljni!!! Znači u junu...
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Za mene nije strašno što lopov krade, meni je strašno kad ih pošteni brane.
A ako se već oko prodaje i dovođenja igrača ne možemo svi složiti, oko ophođenja prema Kizi, pa i Daniju , moramo svi složiti da je beda i da tako nijedan normalan klub ne radi. A da su prema svima takvi pa i da progutaš, ali kad vidiš kakvi sve hohštapleri imaju povlašćen status...muka mi u stomaku.
Živimo u državi gde je nepotizam pod normalno, svi zapošljavaju svoje, bilo po stranačkim, rodbinskim ili nacionalnim linijama. Pa kad je tako, očekivati od gazde iz Crne Gore i sportskog direktora bivšeg fudbalera i navijača omražene nam Zvezde da vuku poteze koji se nama dopadaju je besmisleno.
Hoću da kažem, igraće naši, kad klub budu vodili naši. Neki daju vladama 100 dana, Panta je došao do brojke, Bata je tu već godinama, a onog najgoreg gledamo meni se čini vekovima...kako iko više može da ih trpi? KAKO???
Io odio Belgrado
gerrard

Post by gerrard »

limanfkv wrote:
lexa wrote:

Aleksandar Kesic
Miroslav Milutinovic
Janko Tumbasevic
Dragan Mrdja
Mislim da ce on produziti ugovor u toku ove polusezone,da bi dobili neki kes za njega na leto...
Ponos Novog Sada
Friend

Post by Friend »

Red Marquis wrote:Za mene nije strašno što lopov krade, meni je strašno kad ih pošteni brane.
Ovo je suština!
Turija

Post by Turija »

Ne znam da li Djumi zna nešto što mi evidentno ne znamo, ali čini mi se da će se posle prodaje Aleksića, neke stvari morati hitno ispraviti, kao i da će Kiza biti licenciran.Predaleko se otišlo u svemu, a mogu da se za naš Klub zainteresuju i neki drugi Forumi (evropski), pa bi prošli ,,ko bos po trnju".
Djumi, sve ovo što si napisao, ostvarivo je jedino ako Vojvodina ove zime uvede Funkciju Tim menadžera i koji bi se zvao Milan Djuričić-Djumi.Tada bih poverovao da smo krenuli boljim putem.
Dotle, ostaje nam da samo sanjamo (zajedno) jaku FK Vojvodinu ili da je zaboravimo.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
postman

Postman

Post by postman »

Mislim da je sve ovo izmaklo kontroli i da Bata rasprodaje ekipu jer hoce da izvuce sto se moze izvuci ne bi li sto pre pobegao iz Vojvodine.Mislim da je shvatio da pored blizanaca nema sta da trazi u srpskom fudbalu a i konacno je pokazao svoje pravo lice,tj da ga boli uvo za crveno-belo boju nego je dosao tu gde je ne bi li oprao pare zaradjene na neke "druge" nacine.To sto se okruzio neznalicama i ljudima kojima ne vole Vojvodinu nije nista cudno.Oni su tu samo zato sto su "klimoglavci" i "dupeuvlakaci".I zato :
Bato ,mars napolje !
Uprava napolje !
Svi koji nece i ne vole da igraju za Vojvodinu ,mars napolje !

Treba krenuti ispocetka,dovesti ljude koji vole ovaj klub,igrati sa omladincima i sacekati ih dve -tri sezone pa makar i ispali iz prve lige.Dosta je bilo !
Smeju nam se u lice i blizanci i cela fudbalska Srbija !
Na sta to lici !
Uf,strasno sam ljut !
One and only

Post by One and only »

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 13505.html

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 13506.html

Kakva smo mi parodija od kluba. Toliko sam besan, ogorcen da je to neopisivo. U neverici citam svaki dan nove vesti i cudim se ljudima koji i dalje vide nesto dobro u ovoj upravi (klubu). :cry: :x
United of Vojvodina
car jovan

Post by car jovan »

А шта је сад ту толико страшно није ми јасно.Па овог Стојку треба говњивом мотком најурити,и не дати му ни динара,путуј игумане!Што се мене тиче могу сви да оду,осим Меде наравно,јер су толико добро одиграли јесењу полусезону да ће те игре ући у анале ФК Војводине.Само ме интересује у који ће то белгијски клуб да оде ова будала.
Somborac

Post by Somborac »

Bata ce da prica o Medi, pa ce kasnije da prica kako je eto njega zadrzao i nekog od ovih nesreca koje ne moze nikome da uvali :!: To je njegov nacin rada, uvek skrene paznj necim pa radi sta hoce!

Hocemo pojacanja i STOP prodaji Vosine dece :!: :!: :!:

Djumi pa oni ne mogu da dovedu Joksimovica, Milunovica, Gasica, Trajkovica, Babica, Ademovica, Maksimovica, Covica, Kovacevica, Bilbiju, Golica, posto su oni pod ugovorom, a Vosina transfer politika je da dovode samo one bez :!: Gde su onih 5 miliona, na sta su potroseni? Sada ovo 2,5-3 za te pare se pravi sampionska ekipa u Srbiji!

Stigle pare, bice para za Vozdovac, Bezaniju i ostalu nasu bracu crnogorce!
Post Reply