Trener(i) FK Vojvodina
Re: Trener(i) FK Vojvodina
Mi cuvamo rezultat protiv Spartakusa.
Pa to je najslabija ekipa sa kojom smo igrali u Evropi. E moj treneru pa takve ekipe treba da punimo sa 5,6 golova. Bog neka nam je na pomoci u narednoj rundi.

Aj malo da menjamo trenere pre nego sto je i pocela sezona. I ovako ih promenimo po 3, 4 godisnje, vreme je da se pocne sa promenama trenera vec sada kako bismo ispunili kvotu. Uzasnut sam sto neki to uopste spominju!

Pravi lakmus papir za kontrolu kvaliteta naše ekipe (pred gostovanje u Torinu) biće sutra u Surdulici.
Test da li imamo kvalitet da pobedimo jednu iskusnu (ali matoru) ekipu, gde će igrači i publika, kao i uvek, biti napaljeni 200% protiv Vojvodine.
Osmišljena igra i pobeda nam je jako potrebna pred gostovanje u Italiji, zbog naših igrača, dobre atmosfere i navijača.
Test da li imamo kvalitet da pobedimo jednu iskusnu (ali matoru) ekipu, gde će igrači i publika, kao i uvek, biti napaljeni 200% protiv Vojvodine.
Osmišljena igra i pobeda nam je jako potrebna pred gostovanje u Italiji, zbog naših igrača, dobre atmosfere i navijača.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
cek,cek,cek.... pa nisu li ocekivanja "samo Zvezdi bodovi",Surdulicu prolazimo
Mene strasno nerviraju te trenerske price "igracemo na gol vise".Ekipa koja igra na gol vise zavrsava meceve 3:2,2:3,4:5,4:3.... a nikako 0:0,1:1,0:4... (i to sa ekipama koje su sumnjivog kvaliteta)

Mene strasno nerviraju te trenerske price "igracemo na gol vise".Ekipa koja igra na gol vise zavrsava meceve 3:2,2:3,4:5,4:3.... a nikako 0:0,1:1,0:4... (i to sa ekipama koje su sumnjivog kvaliteta)

Ми смо јако опасни кад играмо на гол више,али по свој гол.Пошто нам је одбрана таква каква је,једино са два искусна задња везна играча можемо да попунимо све рупе.Према томе са Максимовићем и Пушкарићем почети сваку утакмицу,и молити бога да Гаћиновић не оде нигде макар још полусезону,јер какав год да је,он је доктор фудбала,за комплетну прву поставу.
Ovo sam i ja planirao napisati danas.Gacinovic je bar siguran u sebe kada dobije loptu,i bez njega nam je leva strana totalno bezopasna,cak sad i slabosti Nastica dolaze na videlo,jer sa te strane je jedino on trenutno prinudjen da centrira,a to ne radi dobro. Bilo bi lepo kada bi Mijat bio faktor iznenadjenja za Samp.ДушанСП wrote:и молити бога да Гаћиновић не оде нигде макар још полусезону,јер какав год да је,он је доктор фудбала,за комплетну прву поставу.
Zaks
Vasilic-Djuric-Pekaric-Nastic
Puskaric-Maksimovic
Stanisavljevic-Ivanic-Gacinovic
Mery
Za ovu sezonu mislim da bi bio solidan tim.... za drugo mesto na tabeli

-
Ma kakav Zaks Vojo?
Kakav Zaks?
Dajte bre, dosta je sprdacine!
Kakav Zaks?
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
A koga bi ti???trelos gia fcv wrote:Ma kakav Zaks Vojo?
Kakav Zaks?
I reci mi,sto samo pljujes kad je u pitanju los rezultat?

-
Ja bih jedinog preostalog sposobnog da stane na gol. Peric.
I nikoga ne pljujem. Malo drugacije gledam na stvari u voljenom klubu.
Kada bih imao razloga za hvalu ali za stvarnu hvalu, hvalio bih. Na sva usta.
Ali NEMAM.
I nikoga ne pljujem. Malo drugacije gledam na stvari u voljenom klubu.
Kada bih imao razloga za hvalu ali za stvarnu hvalu, hvalio bih. Na sva usta.
Ali NEMAM.
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Ja sam ga video protiv Čuke na tribini, a i onomad isto tamo (u tv prenosu) protiv Dorije.ernesto wrote:Ljudi gde je Kosan???
Pravo je Šefa stručnog štaba da odredi svoje saradnike i ako bolje sarađuje sa Zoltanom i Goranom, treba to poštovati (iako me je Sabo razočarao stavom da je bliži crnom blizancu, nego Voši).
Klub je Kosanoviću izborio mesto na spisku polaznika za polaganje za Licencu, pa neka sada uči.
Ne znam (po izjavama u medijima), ja lično nisam stekao utisak da je trener Milan Kosanović medijski nešto posebno zalegao za Vojvodinu (npr kao Đumi), pa neka stvari idu svojim tokom, bez neke velike navijačke podrške treneru naših Omladinaca.Vreme je pred njim i nama.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- severozapad
Puna podrška Zagi jer se vidi da je čovek naš do srži i da ga bole nepravde prema Voši.
- gospodinFKV
severozapad wrote:Puna podrška Zagi jer se vidi da je čovek naš do srži i da ga bole nepravde prema Voši.

Sto se Kosana tice, mlad je on trener jos, srescemo se mi ponovo

Meni nije jasno kako je uopšte dozvoljeno toj osobi da bude naš pomoćni trener kad se zna ko je gledao njega u Partizanu(a prešao je iz Voše) kako je tukao naše igrače čak je i u jednoj utakmici isključen zbog udaranja bez lopte jednog našeg igrača kad smo im uterali 6 komada na JNA,al eto ako je mogao i Pantelić da bude sportski direktor onda valjda može i ovaj.(iako me je Sabo razočarao stavom da je bliži crnom blizancu, nego Voši).

Lep text:
Ko je taj Zlatomir Zagorčić "Zagor"?
http://mondo.rs/a819527/Sport/Fudbal/Zl ... nstvu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko je taj Zlatomir Zagorčić "Zagor"?
http://mondo.rs/a819527/Sport/Fudbal/Zl ... nstvu.html" onclick="window.open(this.href);return false;