Уз 50.000 динара, шеф стручног штаба Војводине, кажњен је месец, условно на 365 дана, јер је претерао у најави гостовања у Лучанима.
Због изношења неистинитих детаља, Дисциплинска комисија ФСС решила је да казни тренера Новосађана.
Trener(i) FK Vojvodina
Re: Trener(i) FK Vojvodina
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Kad digne premiju za ulazak u grupe, ima da im plati iz malog džepabudababa wrote:Уз 50.000 динара, шеф стручног штаба Војводине, кажњен је месец, условно на 365 дана, јер је претерао у најави гостовања у Лучанима.
Због изношења неистинитих детаља, Дисциплинска комисија ФСС решила је да казни тренера Новосађана.

A Bozovica jos uvek nisu kaznili za iskljucenje iz prvog kola!?
Pa šta ti je, neće ga ni kazniti, ili će biti neki smehotres od kazne. Premijer izađe i kaže da ih država neće dirati, znači oni porez ne moraju da plaćaju a nama se blokira račun kad ne izmirimo porez. Nažalost zvezdana ove godine uzima titulu milom ili silom, a kako je krenulo biće da je silom. Pa oni dovode i dovode igrače a u minusu 50 miliona eur! Oni još uvek formiraju tim, vraća im se posle povrede onaj Luković, koliko god godina da ima, dobar je za našu ligu i predobar, imaju i onog levog beka Ibanjeza, pojačanja samo stižu. Šteta što nismo igrali i sa njima u ovih prvih par kola, siguran sam da bi ih odrali i napunili im bulju šimikama. Ovako do kraja prelaznog roka mi ćemo samo oslabiti i prodati najbitnije karike tima a oni samo ojačati i još se više uigrati.Stexman wrote:A Bozovica jos uvek nisu kaznili za iskljucenje iz prvog kola!?
Last edited by Mare on Thu Aug 27, 2015 2:45 pm, edited 1 time in total.
Eh, ovo je tek pocetak.
Sta ce tu tek da se radi koliko ce novca da se upuca u Stub Srpstva.
Sta ce tu tek da se radi koliko ce novca da se upuca u Stub Srpstva.
Podrzavao sam Zagu u startu, ali selekcija tima i izmene u poslednjih 5-6 tekmi su katastrofa.
Da spomenem samo par promasaja - Puskarica je izostavio tek kada se ubudjao, Stamenica ubacuje na zadnjih 10 min, a decko razbijao na levoj strani, Vasilica je morao mnogo ranije da menja Lakicevic, Ozegovic uprkos sjajnim golovima ne zasluzuje svih 90 minuta, itd...
Da spomenem samo par promasaja - Puskarica je izostavio tek kada se ubudjao, Stamenica ubacuje na zadnjih 10 min, a decko razbijao na levoj strani, Vasilica je morao mnogo ranije da menja Lakicevic, Ozegovic uprkos sjajnim golovima ne zasluzuje svih 90 minuta, itd...
Ok menjao je Nalu da se oprosti od navijača jer ide, ali što je Zoćevića ubacio pre toga. Očigledno je na žalost da se Zagor ne pita previše oko sastava tima, i da će se polako ali sigurno u timu ustaliti par klasičnih menadzerskih igrača.
Come on you Reds!
Ma nije tu Zaga kriv, nije kriv niko pojedinacno. Ovo nam je maksimum, ovo su nam limiti mogucnosti i igracki i strukovno i organizaciono, mi jednostavno ne mozemo bolje od ovoga ni kao klub ni sire gledano kao predstavnik srpskog fudbala. To je pravo mesto Srbije i SLS na Evro-sceni, ne bi ni partizan igrao grupe da ne ide preko kvalifikacija za LS, jednostavno zadnje kolo pretkvalifikacija ili slabije od toga je nivo kvaliteta srpskog fudbala, dotle jos klaj-klaj ali tu ko stigne obavezno ispada.
Jedino da mi uzmemo tu titulu (kad bi to pored blizanaca bilo moguce) pa da kao partizan ispadnemo u zadnjem kolu pretkvalifikacija LS to je jedini nacin da neki klub iz ove lige igra u grupnoj fazi Evro-takmicenja.
Sto u prevodu znaci - Vosa nikada igrati nece u grupnoj fazi.
Jedino da mi uzmemo tu titulu (kad bi to pored blizanaca bilo moguce) pa da kao partizan ispadnemo u zadnjem kolu pretkvalifikacija LS to je jedini nacin da neki klub iz ove lige igra u grupnoj fazi Evro-takmicenja.
Sto u prevodu znaci - Vosa nikada igrati nece u grupnoj fazi.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Ocekujem ostavke kompletne struke u klubu! Kao jedino ispravno resenje za novog trenera vidim izbor Djumija ili Pauna...
- Forza Voša
Nazalost, ja ostavke strucnog staba ocekujem posle petarde protiv crvenih u Beogradu.Dejan wrote:Ocekujem ostavke kompletne struke u klubu! Kao jedino ispravno resenje za novog trenera vidim izbor Djumija ili Pauna...
„Hasta la Victoria Siempre!“
- gospodinFKV
Mima Rastavac!!!
Već viđeno u poslednjih 20 i kusur godina: trener plaća ceh i idemo dalje?
Takvo rešenje /po meni/ je jedino ispravno ako će doći trener stranac, ali ne iz regiona i jugoistočne Evrope.
Trener koji će od uprave poznavati samo Predsednika, pa ako Predsednik ne može da se odupre menadžerima, onda je i vrapcima jasno ko treba da napusti palubu broda koji tone.
Međutim, taj film još mnogo godina nećemo gledati.
Takvo rešenje /po meni/ je jedino ispravno ako će doći trener stranac, ali ne iz regiona i jugoistočne Evrope.
Trener koji će od uprave poznavati samo Predsednika, pa ako Predsednik ne može da se odupre menadžerima, onda je i vrapcima jasno ko treba da napusti palubu broda koji tone.
Međutim, taj film još mnogo godina nećemo gledati.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Djumi,Turija,Radoye & Voja
i Vosa bi zarila i palila po fudbalskim terenima Srbije i Evrope

-
Zagorčiću, još si tu?
Nadam se da će sutra biti preneta sva negodovanja i kompletno nezadovoljstvo svih iskrenih navijača Vojvodine ne(stručnom štabu)!
Shvatite, Vojvodina neće postati MALI KLUB, kolikogod VI to želeli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nadam se da će sutra biti preneta sva negodovanja i kompletno nezadovoljstvo svih iskrenih navijača Vojvodine ne(stručnom štabu)!
Shvatite, Vojvodina neće postati MALI KLUB, kolikogod VI to želeli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Ne sme Zagorcic otici sam, inace necemo postici nista!