Stadion "Karađorđe"

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Uvek sa tobom

Re: Stadion "Karađorđe"

Post by Uvek sa tobom »

Наводно су пронађене неке пукотине на северу па је зато затворен (пукотина је било уназад 20 година ко је био на северу зна), мсм да је ово увод у рушење поготово због поменутих локала.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Пукотине су на свакој трибини, не знаш која ће се пре срушити...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Неко је рекао да су се ваљда грађани из улице Димитрија Туцовића жалили и да је неко од њих ваљда позвао инспекцију још прошле недеље.
Duplof

Post by Duplof »

Grbavica.021* wrote: Mon Mar 24, 2025 7:21 pm
Duplof wrote: Mon Mar 24, 2025 7:19 pm
Turija wrote: Mon Mar 24, 2025 6:00 pm
A, lokali?
Malo pre sam prošao pored stadiona, mislim da lokali rade najnormalnije. Plašim se da namerno prebacuju Firmu na drugu tribinu, jer niko neće hteti s njima na tribinu posle incidenta s Limancima.

U 16h sam prošao pored klupskog šopa koji nije radio. Kakvo im je radno vreme?
клупски шоп ради од уторка до недеље а понедељком не ради.
Nisam to znao, hvala na informaciji! :cheers:
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Go west

Post by Go west »

Mare_Liman wrote: Mon Mar 24, 2025 7:42 pm Пукотине су на свакој трибини, не знаш која ће се пре срушити...
Istok neće, on je na nasutoj zemlji.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Posle svega vidjenog u poslednje vreme, a u cemu udela imaju i ljudi koji obitavaju na nasem stadionu, pukotine su najmanji bezbednosni problem tamo.
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Odlicno je ovo... Znaci da ce ili ekipa iz sektora 6 ili mi sa Istoka ostati bez svog mesta na tribinama. Ne verujem da iko posle one sramote zeli da deli mesto sa njima.

A za subotu to znaci samo da ce jedna tribina imati 200 "firmasa" jug pun cigana i ostatak ja verujem da ce biti ukupno 100 ljudi koji vole Vojvodinu. Hvala bucko, hvala sns, hvala bosanci, hvala kalasnjikovi, hvala "kad je najteze klub se voli navise" ekipa... Posle 20+ godina mi se tacno j*be dal ce nas naguziti ili ne. Nekad sam imao zelju da makar sa tribine pokazem zube i prezir, sada ni toliko.
VošaNS

Post by VošaNS »

Neizlecivi wrote: Wed Mar 26, 2025 8:37 am Odlicno je ovo... Znaci da ce ili ekipa iz sektora 6 ili mi sa Istoka ostati bez svog mesta na tribinama. Ne verujem da iko posle one sramote zeli da deli mesto sa njima.

A za subotu to znaci samo da ce jedna tribina imati 200 "firmasa" jug pun cigana i ostatak ja verujem da ce biti ukupno 100 ljudi koji vole Vojvodinu. Hvala bucko, hvala sns, hvala bosanci, hvala kalasnjikovi, hvala "kad je najteze klub se voli navise" ekipa... Posle 20+ godina mi se tacno j*be dal ce nas naguziti ili ne. Nekad sam imao zelju da makar sa tribine pokazem zube i prezir, sada ni toliko.
+10000
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Neizlecivi wrote: Wed Mar 26, 2025 8:37 am Odlicno je ovo... Znaci da ce ili ekipa iz sektora 6 ili mi sa Istoka ostati bez svog mesta na tribinama. Ne verujem da iko posle one sramote zeli da deli mesto sa njima.

Нема се шта додати..
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Telep

Post by Telep »

Ne zaista sjajna akcija. Shvatili su da im je cimanje da preskaču ogradu severa pa će na zapad da se presele. Na svako 'uprava napolje' sledi brza reakcija. Bravo majstori!
Sremac, Sremac Špricer Boys!
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Обавештење о продаји карата пред дерби са Црвеном звездом
Фудбалски клуб Војводина обавештава јавност о важним детаљима пред дерби са Црвеном звездом.

Из безбедносних разлога, навијачка група Фирма откупила је цео контигент карата за западну трибину за дерби са Црвеном звездом, те на тај начин обезбедила сваком навијачу „старе даме“ да уз своју приказану сезонску или чланску карту у обележјима клуба, преузму своје улазнице.

Карте ће се као позивнице делити у Шопу навијача ФК Војводина на западној трибини стадиона „Карађорђе“ у четвртак и петак од 12 до 18 часова, као и у суботу од 14 часова до почетка меча. Важно је да напоменемо да једна особа уз приказани лични документ може да преузме највише четири карте. Такође, власници сезонских карата за исток, могу да преузму позивнице за исток у навијачком шопу у истим терминима.

Карте за источну трибину по цени од 1.500 динара могу се купити у званичном клупском шопу ФК Војводина, поред главне благајне у четвртак и петак од 14 до 17 часова, као и на дан утакмице на благајнама стадиона, од 14 часова до почетка меча.

Карте за југ по цени од 1.000 динара продаваће се у целој Гигстикс продајој мрежи, од среде до петка, као и на дан утакмице на благајни стадиона „Карађорђе“ на јужној трибини.

Такође, власници сезонских улазница са својим картама могу да присуствују и овој, као и на свакој првенственој утакмици.

Важно је и да напоменемо да за овај дерби, који је од стране припадника Министарства унутрашњих послова проглашена утакмицом високог ризика НЕЋЕ бити омогућен бесплатан улаз на источну трибину са обележјима ФК Војводина.

Фудбалски клуб Војводина посебно напомиње да је, из безбедносних разлога и у договору са полицијом, одлучено да западна и источна трибина буду предвиђене за навијаче Војводине, док је за гостујуће навијаче предвиђена јужна трибина. На западну и источну трибину стадиона неће бити дозвољен улаз особама са обележјима ФК Црвена звезда.

Капије стадиона биће отворене два сата пре почетка утакмице, а фудбалски клуб Војводина позива све гледаоце да на време обезбеде своју улазницу и раније уђу на стадион, како би се избегле беспотребне гужве приликом уласка, као и да свој клуб бодре спортски и у духу фер-плеја, избегавајући било какво недолично и неприкладно понашање.

Позивамо све навијаче којима је Војводина у срцу, да нам се придруже на западној трибини, да попунимо стадион и да својом подршком помогнемо нашој „старој дами“ у борби за Европу.
Hahahaha kakav cirkus.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Добра фора :mrgreen:

Бојкот!
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
piknikdesu

Post by piknikdesu »

Из безбедносних разлога
навијачка група Фирма
:shock:
Kafa

Post by Kafa »

Da li će i jedan normalan čovek hteti da bude na istoj tribini sa tom grupom posle one tuče na utakmici protiv Spartaka.

Ovom kupovinom su osigurali rekordno mali broj ljudi na zapadu na utakmicu protiv cigana.

Nadam se da ću bar moći sa sezonskom za zapad da uđem na istok
CRD FCV

Post by CRD FCV »

+1

Запад има капацитет од 4.302 места. Цена коју су објавили за улазницу је била 2.500 дин, нешто више од 20 еура. Да ли је то фирма платила 86.040 еура?
Post Reply