Voja wrote:Srcan,prost,
kolektivan,napadacki.... za fatality zavrsnicom!!!!

021,da se razumemo,nisam ja rekao da je u ovoj ekipi Klose najbolji igrac,ali zamisli ti sad situaciju da si Milera naveo kao otkrice u svetu fudbala,ne samo pre ovog prvenstva,nego na pocetku bundesligaske sezone recimo,pa bi verovatno bio na neki nacin "vezan" za igre tog igraca.Sta ti zelim reci?Klosea sam licno potencirao kao novu svetsku zvezdu i jednog od najboljih nemackih centarfora ikada (dosta me njegov njuh za gol,podseca na Rudija Felera) u svom drustvu,jos dok je igrao za Kajzerslautern.I stavio sam novac u kladionicu da ce Klose biti najbolje strelac pre dva svetska sampionata,i imao kvotu 50 jer je u listi pisalo (kvota 50 - za sve ostale igrace koji nisu navedeni na listi).E i iz tih razloga sam vezan za ovog igraca,jer mi u nasem internom drustvu imamo tako neke igrace koj smo "mi otkrili",recimo... poznat sam jos i po Lanetu (mislim,sad je lako reci da je Lane dobar igrac

),po Hondi (koga sam navodio jos u Holandiji dok je igrao) i na kraju ovo prvenstvo je moj najveci adut bio Ozil

Dosta solidno je odigrao,ali mislim da to nije jos ni 40% njegovih kapaciteta. Iskreno,od Milera nisam nista ocekivao,cak sam mislio da je Kros bolji