Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Milan wrote:
p.s. Koliko čujem, Bilbija je pristao na ponuđene uslove...
takodje :cheers:
edit:Al sacekajmo Sivu Eminenciju !?
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
banjaluka-petricevac

Post by banjaluka-petricevac »

Uvek sa tobom wrote:
Milan wrote:
p.s. Koliko čujem, Bilbija je pristao na ponuđene uslove...
takodje :cheers:
edit:Al sacekajmo Sivu Eminenciju !?
Da pristao je...Nama ide 40% od sl.transfera tako da je to dobra i sad ce ici neke pare...vi ste nama dali Miroslava Stevanovica (90 god) desni bek...Kakav je on?
Siva Eminencija

Post by Siva Eminencija »

Stevanovic je mladi reprezentativac BiH, odlican tehnicar, brz i prodoran, moze da igra i u napadu.
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Siva Eminencija wrote:Stevanovic je mladi reprezentativac BiH, odlican tehnicar, brz i prodoran, moze da igra i u napadu.
Jel u pitanju pozajmica ili smo trajno ustupili Bosketa?!
Dejan

Post by Dejan »

Tadić: "Ništa od inostranstva, ostajem"
28. januar 2010. | 10:01 | Izvor: Sportske.net

Izjalovile se nade u transfer u Hihon i Sampdoriju, mladi reprezentativac želi da se koncentriše na treninge. Jedva čeka odlazak u Tursku.

Dušan Tadić ostaje u Vojvodini. Mladi reprezentativac je očekivao ponude Hihona i Samporije, čak je promenio i menadžera, ali nije pomoglo, sve je ostalo samo interesovanje Španaca i Italijana.

„Ostaje u Vojvodini, prelomio sam, neću da se opterećujem, svestan sam da u januaru teško idu transferi. Sada hoću samo da se koncentrišem na trening“, kaže jedan od najboljih igrača Novosađana.

I on ne može da dočeka odlazak u Antaliju.

„Stvarno je teško, uslovi su nehumani, ne igramo mečeve, pa će Turska biti pun pogodak. Tamo ćemo i trenirati i više raditi sa loptom, a imaćemo šansu da u mečevima vidimo gde smo“, smatra Tadić.

Očekuje poletniju i lepršaviju igru „Voše“ u drugom delu sezone.

„Moramo da se opustimo, igramo napadački, nadigravamo se sa rivalima. Hoćemo da igramo lepo za oko, jer imamo kvalitet“, uveren je napadač Vojvodine.
Siva Eminencija

Pozajmica do juna 2010.
mihailov

Post by mihailov »

Tadica smo morali prodati ove zime,bez obzira sto je Aleksic otisao.Siguran sam da je njegov motiv da igra ovu ligu jednak nuli i pruzace jos slabije partije od dosadasnjih.Bojim se da ponude na leto nece biti nimalo primamljive i trebali smo ga pustiti ukoliko je postojala iole zadovoljavajuca ponuda.
Dani je pozurio ne ostavivsi nikakav trag u Vojvodini,ali najmanje je kriv on.Morao je igrati standardno u ovako neefikasnom napadu i sada bi cinio ubilacki tandem sa Bilbijom i Adamsom,pa sto ne i Misom :wink:
Mrdja je takodje morao otici,ne zbog kvaliteta koliko zbog zauzimanja mesta pridoslicama i ja sam uveren da Adams i Bilbija videti terena koliko i Hucisvili ako im Babic ne nadje alternativne pozicije.U svakom slucaju,sva trojica se nece naigrati sigurno :wink:
Napred Voso!
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
shecky

Post by shecky »

Ipak da sacekamo vest na zvanicnom sajtu :)
Jel`ste primetili da na B92 vec duze vreme nema nikakav info o Vojvodini?
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

mihailov wrote:Tadica smo morali prodati ove zime,bez obzira sto je Aleksic otisao.Siguran sam da je njegov motiv da igra ovu ligu jednak nuli i pruzace jos slabije partije od dosadasnjih.Bojim se da ponude na leto nece biti nimalo primamljive i trebali smo ga pustiti ukoliko je postojala iole zadovoljavajuca ponuda.
Dani je pozurio ne ostavivsi nikakav trag u Vojvodini,ali najmanje je kriv on.Morao je igrati standardno u ovako neefikasnom napadu i sada bi cinio ubilacki tandem sa Bilbijom i Adamsom,pa sto ne i Misom :wink:
Mrdja je takodje morao otici,ne zbog kvaliteta koliko zbog zauzimanja mesta pridoslicama i ja sam uveren da Adams i Bilbija videti terena koliko i Hucisvili ako im Babic ne nadje alternativne pozicije.U svakom slucaju,sva trojica se nece naigrati sigurno :wink:
Sve si upravu,ali problem je sto njih niko nece.Kad ima istekne ugovor,mozda ih i uzmu(ne kosta nista),a ovako im ne pada na pamet da daju 1-2 miliona evra za nekog cija je vrednost tolika ali u dinarima.On i Rdja se samoreklamiraju po novinama,a broj ponuda za njih dvojicu je NULA.Oni samo mogu kod nas igrati...A mislim da cemo sad traziti da igramo sa 13 igraca,jer gde cemo potrpati sve ove nove pored ovih sa zacementiranim mestom!?
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
shecky

Post by shecky »

E ja se ne slazem sa vama...
Kao prvo Duca je dobar i kao igrac i kao momak tako da ako se vama ne svidja njegov nacin igre to nema veze sa njim nego sa vama.
Kao drugo ,cak i da je prodat..aj mi recite ko bi igrao na njegovom mestu? Maksimovic?
Kao trece ..glupo je pricati o necemu sto je samo nagadjanje ..a to je da Ducu nije niko hteo da kupi. Ja ne trvdim suprotno ali ....
Kao cetvrto..da se ostvari neki transfer sve 3 strane moraju da se sloze , tako da nije samo do Vose i nekog kluba , nego je i do igraca samog.

Duca dobrodosao nazad.
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Kao peto, drugi je na našoj listi za najboljeg igrača sezone sa samo 3 boda manje od Pleča.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Ukoliko je Bilbija zaista potpisao za nas onda taj potez uprave zasluzuje svaku pohvalu, pravi potez konacno :!: Ono gde nam jos skripi je stoper i moram da priznam da mi jos uvek nije jasno zasto je doveden Djurisic, a moju sumnju u njegove kvalitete dodatno podgrejava cinjenica da je trenirao poslednja 3 meseca sa Ofk-om, a oni nisu imali ambicije da ga potpisu, a na mestu stopera im gori vise nego nama!
Ne bih nikome zamerao sto je Tadic ostao, sad kad je vec Aleksic otisao! Na pocetku prelaznog roka prizeljkivao sam da ode Tadic, a Aleksic ostane ali kad vec nije tako onda smatram da je dobro sto Tadic ostaje... Njegova cena je vec poprilicno spustena, cisto sumnjam da ce nastavak sezone dodatno da je obori, a mislim da taj momak uz dobrog trenera i psihologa moze dobro da napreduje jer znam da na treninzima odlicno radi i pruza daleko vise nego na utakmicama!
Mrdja bi trebao u nastavku prvenstva da ima drugaciji status i smatram da vise nece biti nedodirljiv jer mu za 6 meseci istice ugovor i klubu vise nije u interesu da ga posto poto gura radi prodaje i zaista zelim da verujem da ce igrati najbolji spic u nastavku prvenstva, bio to Bilbija, Adams(za koga nisam siguran koja je njegova pozicija, napadac ili krilni napdac), Mrdja ili pak Hucisvili...Kapiten ce u nastavku morati da da sve od sebe, da pruzi maksimum na terenu jer je i on sam svestan da zbog ugovora koji istice nece biti guran kao do sada, sto bi trebalo da prouzrokuje daleko efikasniji napad u nastavku sampionata!
A nastavak sampionata ce pokazati i kakav je zaista trener Sosa, da li ima ili nema znanje, imace vremena da "nasteluje" ekipu po svom ukusu na piprepemama, i tada cemo moci da sudimo da li Sosa ima znanje pa i autoritet za nasu Vojvodinu i nase ambicije, kao sto je sam rekao vise nema razloga da bilo kome popusta pa tako da nece biti ni izgovora za eventualno lose rezultate, ili znas ili ne znas :!:
Jos uvek su mi neke stvari nejasne, vidim da je Boske poslat na pozajmicu u Borac, pa me interesuje kakav ce status dobiti Mitosevic i Katai, hoce li i oni biti poslati na pozajmice ili ce dobiti sansu u prvom timu, a mislim da Vuk treba da ostane i da bi mogao da se izbori u pocetku za prvih 18, a kasnije i za prvih 11, jer ne vidim da ima neku veliku konkurenciju u kreativnom delu naseg veznog reda(s obzirom na status Djurovskog i Stoike), a za Kataia smatram da bi bilo dobro da odradi jos ovu polusezonu na pozajmici, jer cisto sumnjam da ce dobijati sansu ako ostane, ipak je na njegovoj poziciji mnogo veca konkurencija, a i on je manje u profesionalnim vodama od Vuka...
Ono sto me zabrinjava je sto se jos uvek nismo oslobodili nepotrebnog balasta u vidu Maksimovica, Lakica i jos ponekih igraca(klub smo koji ima ogroman broj igraca pod ugovorom), smatram da nezadovoljni igraci mogu da prave samo losu atmosferu u klubu, a tesko da mogu da poboljsaju konkurenciju jer smo se svi nebrojeno puta uverili u njihov (ne)kvalitet, tako da sto se pre oslobodimo igraca za koje je jasno da ne mogu da nam pomognu to bolje, kako za nas tako i za njih! Nadam se da i ove godine neki nece biti ukrcani u avion za Antaliju u poslednjem minutu, kao prosle godine Purke... Moramo da krenemo da gradimo zdravu atmosferu u i oko tima, a svakako da je pravi put ka tome odstranjivanje nezadovoljnih i malo veci broj slaninara u timu, slaninara kao sto je mali Boba Novakovic cije dovodjenje zelim jos jednom da pohvalim :!:
Srce i predanost fudbalu ce uvek pobediti umisljene zvezde i tehnicare koji vise vremena provode u kafani nego na terenu!
Last edited by Grba_NS on Thu Jan 28, 2010 8:38 pm, edited 1 time in total.
Siva Eminencija

Mitosevic, Katai, Novakovic...ce na prolece ozbiljno konkurisati za prvih 11. Nece, koliko ja znam(ali nista nije sigurno)nece ici nigde na pozajmice. Bice to odlicna prilika za njih da dokazu da imaju kvalitet za nasu Voshu, a kliub ce mnogo dobiti njihovom afirmacijom. To su sve dobra deca, vaspitana i pristojna, sto je najvaznije vole svoj klub i pozelimo im srecu.
Nadam se da cemo sutra imati lepih zvanicnih vesti iz kluba...Radi se punom parom na tome.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

http://www.youtube.com/watch?v=4B0_jdmqmy8 Nije tako los bar po ovom snimku,brz i dosta borben...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Post Reply