Uprava
Boze mili kakvih gluposti. Ja nigde nisam cuo da se neko kazni zbog loseg rezultata. Moze da ne dobije premiju ili bonus ali da se kazni to nema smisla. Kaznjava se zbog nediscipline na terenu i van njega, narusavanja atmosfere i tako dalje. Ali da Mrdju kazne zato sto je sutnuo loptu malo vislje nego sto treba ili Marija zato sto je dodao loptu levo a ne desno, pa to ima samo kod nas.
Jedina kazna za los kvalitet igre moze biti ne igranje na sledecoj utakmici a to je na treneru.
Za kaznjavanje trenera isto, nema bonusa i to je to a kad dogori do kosti otkaz.
Riba uvek smrdi od glave pa tako i ovde. Uprava menja svoje misljenje posle svake utakmice, idu iz delirijuma u katastrofu. Cas bi dali blanko cekove a sledece nedelje bi im uzeli i vise od toga.
Dragi moji tako ne ide. Pustite ljude da rade bez trzavica jedan normalan vremenski period. A posle njega napraviti analizu i videti ko je zasluzan ili odgovoran.
Ostaviti Stepija do kraja godine pa ako ostanu treci ili nesto jos gore, onda ga otpustiti. Posle dva potrosena trenera osloboditi se i sportskog direktora, a posle dva sportska direktora ide i pretsednik. Tako to rade u ozbiljnim klubovima.
A ovde Bata se iznervira, i odmah su svi nesto jako razocarani, Panta u Stepija, Stepi u igrace, igraci u sudije...
Jedina kazna za los kvalitet igre moze biti ne igranje na sledecoj utakmici a to je na treneru.
Za kaznjavanje trenera isto, nema bonusa i to je to a kad dogori do kosti otkaz.
Riba uvek smrdi od glave pa tako i ovde. Uprava menja svoje misljenje posle svake utakmice, idu iz delirijuma u katastrofu. Cas bi dali blanko cekove a sledece nedelje bi im uzeli i vise od toga.
Dragi moji tako ne ide. Pustite ljude da rade bez trzavica jedan normalan vremenski period. A posle njega napraviti analizu i videti ko je zasluzan ili odgovoran.
Ostaviti Stepija do kraja godine pa ako ostanu treci ili nesto jos gore, onda ga otpustiti. Posle dva potrosena trenera osloboditi se i sportskog direktora, a posle dva sportska direktora ide i pretsednik. Tako to rade u ozbiljnim klubovima.
A ovde Bata se iznervira, i odmah su svi nesto jako razocarani, Panta u Stepija, Stepi u igrace, igraci u sudije...
Naravno da nepostoji,Srbija je odavno postala "alibi"zemlja u kojoj se u zadnjih milion godina desilo milion sranja ali za to naravno nikad niko nije bio kriv,ustvari jeste ali taj "krivac" nikad nije stanovao u nasoj zemlji!ssnigd wrote:DA LI U OVOJ SRBIJI POSTOJI NEKO KO CE DA PREUZME ODGOVORNOST ZA SVOJE GRESKE![]()
![]()
![]()
Opste je poznata cinjenica da ko radi taj i gresi,jedino su kod nas izgleda svi bezgresni,e sad ili niko nista ne radi,ili nesto gadno nije u redu!
Bata navodno pravi cetvorogodisnji(da li ima jedna osoba na ovom svetu koja veruje da on postoji) plan,vracajuci se na mesto predsednika kluba nakon "rovovske" borbe da spasi klub od losih momaka Gajica, Dubroje i Cvetka,na mesto sportskog direktora postavlja Pantelica a za trenera herr Stepija i svi srecni i zadovoljni,Bata opet na konju kao glavni serif,losi momci jer su im otpisani dugovi a mi jer konacno imamo dobrog trenera kojem se niko nece mesati u posao i sa kojim cemo igrati leprsav fudbal!
I sta se onda desava,prodje dva meseca od cetvorogodisnjeg plana i nastaje haos,totalno rasulo navodno najvecih amatera,pacera i naivaca..Stepiju vise neodgovaraju igraci,a sa druge strane,Bati,Panti i kapitenu vise neodgovara Stepi!
E sad se ovde postavlja pitanje ko je u stvari ovde naivan,oni ili mi?!
Da li je ovo u stvari sve jedna dobro izrezirana predstava od samog pocetka,da li se oni svi u stvari dobro zabavljaju dok se mi ovde iskreno nerviramo,da li je Stepi hteo nesto vise da nam kaze kada je pricao kako mi u stvari mozemo da izgubimo obe utakmice protiv vecitih,da li su nas losi momci uopste zaduzili onoliko koliko se prica,da li postoji jedna osoba koja misli da Bata i losi momci nisu u dobrim odnosima vec se sve vreme sprdaju sa nama,da li je Bata zasluzan za forsiranje Lilike,da li mi imamo upravni odbor,posto cujem da je sinoc ili danas zasedao...
Nego, meni ovih dana odzvanjaju u usima one Ljupkove reci kad je zadnji put nakon 2-3 utakmice napustio klub:
Necu da se borim za 3-4 mesto, hocu da budem sampion!
Tada je jedan sastav igrao pripremne utakmice tako kako je igrao, Misa se nadavao golova, igrali nasi klinci, i onda u prvenstvu sve isto kao i do tada, nezamenljivih 11, brodolom.
Njegove reci su mi u tom trenutku zvucale smesno, bulaznjenje matorog prolupalog alkosa. Ali sada, nakon ove najnovije epizode sa "iskusnim proverenim trenerom kome su date odresene ruke", polako pocinjem da gledam na tu izjavu u drugacijem svetlu.
Sve mi se cini da je Ljupko hteo reci da zbog nekih drugih a ne fudbalskih interesa na zvanicnim utakmicama moraju da igraju odredjeni igraci a ne neki mozda kvalitetniji od njih, i da se sa takvim timom i takvom politikom realno ne moze dalje od 3-4 mesta.
Mozda - tj. ne mozda, VEROVATNO - nasa uprava i ne zeli trofeje, njima je dobro taman tu gde smo jer mogu da zarade na % od svojih vedeta koje guraju u 11 a nama mazu oci nekim izjavama i jurisanjima na duplu krunu, no kad treba stvarno jurisati bude ono trt.
A sigurno je da smo mi svi budale jer se iz godine u godinu primimo na istu (praznu) pricu i ne vidimo da nas opet na istu foru prevode zedne preko vode.
Sta ces, kad je ljubav slepa...
Necu da se borim za 3-4 mesto, hocu da budem sampion!
Tada je jedan sastav igrao pripremne utakmice tako kako je igrao, Misa se nadavao golova, igrali nasi klinci, i onda u prvenstvu sve isto kao i do tada, nezamenljivih 11, brodolom.
Njegove reci su mi u tom trenutku zvucale smesno, bulaznjenje matorog prolupalog alkosa. Ali sada, nakon ove najnovije epizode sa "iskusnim proverenim trenerom kome su date odresene ruke", polako pocinjem da gledam na tu izjavu u drugacijem svetlu.
Sve mi se cini da je Ljupko hteo reci da zbog nekih drugih a ne fudbalskih interesa na zvanicnim utakmicama moraju da igraju odredjeni igraci a ne neki mozda kvalitetniji od njih, i da se sa takvim timom i takvom politikom realno ne moze dalje od 3-4 mesta.
Mozda - tj. ne mozda, VEROVATNO - nasa uprava i ne zeli trofeje, njima je dobro taman tu gde smo jer mogu da zarade na % od svojih vedeta koje guraju u 11 a nama mazu oci nekim izjavama i jurisanjima na duplu krunu, no kad treba stvarno jurisati bude ono trt.
A sigurno je da smo mi svi budale jer se iz godine u godinu primimo na istu (praznu) pricu i ne vidimo da nas opet na istu foru prevode zedne preko vode.
Sta ces, kad je ljubav slepa...
Pranje para, pranje para, pranje para, pranje para, pranje para, pranje para.....
Od Stepija 120 hiljada, od Bekvalca 90 hiljada, Dzimika 42 hiljade ili 30, na toliko su se valjda izdogovarali. Jel ima jos nekoga da smo zaboravili.(Ljupko sada me Radoye podseti)
Nijedan papir na kome pise za koliko smo kupili igrace, nijedan papir na kome pise za koliko smo prodali igrace. Pare od Kacara, Despota, Pekarica,.... he he gde li su. 5 miliona nestade kao od sale. Da nije mozda toliko kostao karantin. Pa jeftinije bi prosli da smo svi zajedno(uprava igraci, navijaci sa clanskim kartama) otisli kod Hjua Hefnera u vilu pred svaku tekmu, bar bi se i zabavljali i mi navijaci, a posebno i igraci. I onako im je to najbitnije u zivotu. Ali tada ne bi mogli pojedinci da zarade, e jbg a bas sam se radovao da vidim ujka Hefija.
Ma sta se kog vraga i trudim nesto da napisem, kad su svi oni zasticeni kao beli medvedi. Tole Karadzic govori kako u klubovima sede ljudi sa sumnjivim dosijeom i da takvi ne smeju nikad da budu u fudbalu, ej Tole Karadzic govori o postenju i kriminalnom dosijeu, "sto bi moj deda reko kakve li ironije bas u samom Kumrovcu"(iz Tito i ja).
Sami svoje reci gaze. Da li postoji novinar koji prati Vosu koji ce da pokrene pitanje na konferenciji i da pita sve tamo u klubu, sta li su oni pricali kada je dovodjen Stepi(podsecanja radi: nije nam bitna titula, titula je zabranjena rec, hocemo da pravimo tim, hocemo da igramo Evropu, mo ko zna sta jos, stize nam Song ali jbg on nece da igra za sicu, tj imao bi on ugovor na 500-600 hiljada zvanicno, ali bi mu iz uprave trazili odmah 50% i tako........). Kakvi crni biznis planovi, kakvi crni marketinzi. Rabren nam pise klupske izjave za medije. Sa dva i po padeza, sa dzukelsko-primitivnim izrazima, pravi primer gospodskog kluba. E moja gospodo iz grada 1914-te sto ste osnovali Vojvodinu simbol Novog Sada, ko li u Vase ime sada upravlja ovim klubom.
Tragikomedija u Vosi. Ali ne boj te se, bice ovoga za koji mesec ponovo. Cek samo da malo zaladni napolju. Rece limanfkv Deja vu
edit:Obrisao da ne kvarim temu.
Od Stepija 120 hiljada, od Bekvalca 90 hiljada, Dzimika 42 hiljade ili 30, na toliko su se valjda izdogovarali. Jel ima jos nekoga da smo zaboravili.(Ljupko sada me Radoye podseti)
Nijedan papir na kome pise za koliko smo kupili igrace, nijedan papir na kome pise za koliko smo prodali igrace. Pare od Kacara, Despota, Pekarica,.... he he gde li su. 5 miliona nestade kao od sale. Da nije mozda toliko kostao karantin. Pa jeftinije bi prosli da smo svi zajedno(uprava igraci, navijaci sa clanskim kartama) otisli kod Hjua Hefnera u vilu pred svaku tekmu, bar bi se i zabavljali i mi navijaci, a posebno i igraci. I onako im je to najbitnije u zivotu. Ali tada ne bi mogli pojedinci da zarade, e jbg a bas sam se radovao da vidim ujka Hefija.
Ma sta se kog vraga i trudim nesto da napisem, kad su svi oni zasticeni kao beli medvedi. Tole Karadzic govori kako u klubovima sede ljudi sa sumnjivim dosijeom i da takvi ne smeju nikad da budu u fudbalu, ej Tole Karadzic govori o postenju i kriminalnom dosijeu, "sto bi moj deda reko kakve li ironije bas u samom Kumrovcu"(iz Tito i ja).
Sami svoje reci gaze. Da li postoji novinar koji prati Vosu koji ce da pokrene pitanje na konferenciji i da pita sve tamo u klubu, sta li su oni pricali kada je dovodjen Stepi(podsecanja radi: nije nam bitna titula, titula je zabranjena rec, hocemo da pravimo tim, hocemo da igramo Evropu, mo ko zna sta jos, stize nam Song ali jbg on nece da igra za sicu, tj imao bi on ugovor na 500-600 hiljada zvanicno, ali bi mu iz uprave trazili odmah 50% i tako........). Kakvi crni biznis planovi, kakvi crni marketinzi. Rabren nam pise klupske izjave za medije. Sa dva i po padeza, sa dzukelsko-primitivnim izrazima, pravi primer gospodskog kluba. E moja gospodo iz grada 1914-te sto ste osnovali Vojvodinu simbol Novog Sada, ko li u Vase ime sada upravlja ovim klubom.
Tragikomedija u Vosi. Ali ne boj te se, bice ovoga za koji mesec ponovo. Cek samo da malo zaladni napolju. Rece limanfkv Deja vu
edit:Obrisao da ne kvarim temu.
Last edited by ssnigd on Thu Oct 01, 2009 4:43 pm, edited 3 times in total.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
He-he... Pa ima se, moze se. Neka dovedu onda Murinja na tri godine, pa neka raskinu ugovor posle dva meseca. Ako vec propadamo, da propadnemo slavno.ssnigd wrote:Pranje para, pranje para, pranje para, pranje para, pranje para, pranje para.....
Od Stepija 120 hiljada, od Bekvalca 90 hiljada, Dzimika 42 hiljade ili 30, na toliko su se valjda izdogovarali. Jel ima jos nekoga da smo zaboravili.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Mislim da ovo nema veze sa trenutnom raspravom.Takodje,nisu ni svi navijaci isti i ne mozemo se mi porediti sa idiotskim i primitivnim navijacima blizanaca.ssnigd wrote:
Ah da, umalo da ne zaboravimnavijaci su problem ove drzave. Unistite sve navijacke grupe, jer oni sire zlo medju omladinom Srbije. Tako cete pomoci ozdravljenju srpskog fudbala, onda cemo svi zajedno moci da idemo bezbedno da gledamo utakmice jer nema onih huligana. SRAMOTA
Sto se tice desavanja oko kluba,mislim da smo isuvise napali upravu po pitanju trenera jer smo svi mi zahtevali da dodje Stepanovic i vrsili veliki pritisak i nazivali ga velikim gospodinom,a ispalo je da on nije ni G od toga.Ja sam bio skeptican jos onomad kada smo ga ispalili,mislio sam da nije trener za nas,samo sto su doveli podjednako loseg Ljupka.Letos sam se uklopio u misljenje vecine i pomislio da taj Stepanovic ipak nesto vredi,ali to je bila velika varka.
Uprava je medjutim vukla brdo losih poteza gde pre svega prednjace lazi i prodavanje magle u vezi potencijalnih pojacanja kao i po pitanju igraca koji su na probi.Sa marketingom su nesto ipak poceli,poslusali su delom i glas navijaca,to su dobre stvari.Igrarije sa semaforom,pretplatnim kartama,autobusima za Austriju opet lose.Cene pretplatnih karata koje su popularne je opet pozitivan potez.Sto se tice izlaska u susret ciganima u vezi karata za nedeljni mec,to opet treba razumeti jer su oni nama dali stadion za mec sa Austrijom.Sto se toga tice malo ne razumem pojedine forumase,zelite da imamo najcrnje odnose sa ciganskim klubom,ali ne mislite tako kada su u pitanju njihovi navijaci.Valjda bi trebalo da bude obratno?
U svakom slucaju,naredni dani ce pokazati sta ce se dalje desavati,promena treba da bude svakako,ali u svim strukturama,od igraca pa do clanova upravnog odbora.
Bato majstore vodi nas do titule 

Neverovatno!
Bivši predsednik Vojvodine stiže u Zvezdu
Vojislav Gajić nije sinoć izabran za člana UO Crvene zvezde, već je to odloženio za narednu priliku, prenosi "Sportski žurnal".
Dojučerašnji predsednik Vojvodine (od juna 2008. do juna 2009), vlasnik „Aleksandar gradnje, pod čijim " okriljem se nalazi hotel „Aleksandar", kao i još neki objekti, sačekaće prikljućenje upravi predvođenoj Vladanom Lukićem.
Čelnici Crvene zvezde su raspravljali i o brojnim tekućim temama, pre svga finansijskim...
EDIT: Vidim da na nasim dresovima i dalje stoji sponzor Aleksandar gradnja
Vojislav Gajić nije sinoć izabran za člana UO Crvene zvezde, već je to odloženio za narednu priliku, prenosi "Sportski žurnal".
Dojučerašnji predsednik Vojvodine (od juna 2008. do juna 2009), vlasnik „Aleksandar gradnje, pod čijim " okriljem se nalazi hotel „Aleksandar", kao i još neki objekti, sačekaće prikljućenje upravi predvođenoj Vladanom Lukićem.
Čelnici Crvene zvezde su raspravljali i o brojnim tekućim temama, pre svga finansijskim...

Samo napred Vojvodina!!!
SlobaNN wrote:Neverovatno!

I mi se onda pitamo odakle igraci zvezde u hotelu Aleksandar dan pre utakmice sa nama.SlobaNN wrote:Neverovatno!
Volem Vošu!
Можда шпијунира, али питање кога?SlobaNN wrote:Neverovatno!

Али права истина се крије иза

- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Neka, neka. Još kad bi neko pošao tim putićem, da se konačno vidi ko je vera, a ko nevera. Kome je stalo, a kome nije. Ko je tu zbog sebe, a ko zbog kluba, odnosno, ko uspehe kluba doživljava kao svoje. Pa onda brale povučemo crtu i postanemo ekskluzivno, malo , siroto, ali ponosno društvo iskrenih poštovalaca pola bele-pola crvene. Nešto kao 300 

Last edited by Krle on Wed Oct 07, 2009 2:15 pm, edited 1 time in total.
- dapokalypto
Lepo receno...Krle wrote:Neka, neka. Još kad bi neko pošao tim putićem, da se konačno vidi ko je vera, ako nevera. Kome je stalo, a kome nije. Ko je tu zbog sebe, a ko zbog kluba., odnosno ko uspehe kluba doživljava kao svoje. PA onda brale povučemo cru i postanemo eklskuzivno, malo , siroto, ali ponosno društvo iskrenih oštovalaca pola bele pola crvene. Nešto kao 300
JBŠ fabrike, svi na polje, svi na fudbal, da trenirate.. ajd zdra`o..