Gde su, šta rade...?
Prepoznajte asa sa slike
http://www.konyaspor.org.tr/detay.php?id=2828#
Prva slika je u pitanju!
A evo i Lanetovog gola!Milan je postigao drugi pogodak u pobedi Standarda nad Genkom!
http://www.youtube.com/watch?v=JxtFtoxmE3I

http://www.konyaspor.org.tr/detay.php?id=2828#
Prva slika je u pitanju!
A evo i Lanetovog gola!Milan je postigao drugi pogodak u pobedi Standarda nad Genkom!
Napred Voso!
RUSIJA
CSKA Moscow [4 - 3] Khimki
9' [1 - 0] M. Krasic
Milos KRASIC igrao je svih 90 minuta u vrlo dobroj utakmici i otvorio je Himki vec u 9. minutu.Hvala Bogu cini mi se da je malo podigao nivo igre i da ce u nastavku prvenstva biti sve bolji i bolji.

Krasin gol nisam nasao na youtubu,ali evo ovde
=LINK=
Saturn [2 - 0] Dynamo Moscow
Dinamo je poceo da posustaje u poslednjih nekoliko utakmica, nakon stvarno fantasticnog starta prvenstva.Joca TANASIJEVIC presedeo je mec na klupi.
Terek Grozny [0 - 1] Amkar Perm
Tim koji predvodi "grof" Bozovic sa sada pruza solidne partije,sto me i ne cudi posto imam dobro misljenje za ovog trenera.Inace u Amkaru igra i jedan nas bivski igrac,od skora tj. od ovog prvenstva,a to je Predrag Sikimic.Inace ima jos nekih igraca koji su ranije igrali u nasoj ligi.
>>>>>>>>>>>>>>>>>
RUMUNIJA

Konacna tabela Rumunske lige.Kao sto vidite Rapid i Dinamo nemogu jedno bez drugog,kao ni Nino i Ranko
Oba tima izborili su Evropu tako da cemo ljudine gledati i na velikoj sceni.Kluz je postao prvak Rumunije prvi put u svojoj istoriji.
CESKA
Kladno [1 - 0] Olomouc
Darko Suskavcevic zamenjen je u 40. minutu utakmice.

UKRAJINA
Zorya [2 - 3] Tavriya Symferopol
Tavrija je pobedom nad Zorijom (u jednoj sumnjivoj utakmici...) izborila INTERTOTO kup
kao 5.-plasirana ekipa ukrajinskog sampionata.Ser Sasa TODIC i ovaj mec je posmatrao sa klupe,dok je Slobodan Markovic odigrao svih 90 minuta.
Dynamo Kyiv [2 - 1] Vorskla Poltava
Vorskla ne prestaje sa fantasticnim igrama! Na gostovanju u Kijevu mogla je kolo pre kraja otkloniti sve nade Dinamu da stigne Sahtjor...Ipak ovaj put su poklekli u 90. minutu.
Miroslav Grumic mec je posmatrao sa klupe.
BUGARSKA
Botev Plovdiv [1 - 2] Litex Lovech
Liteks je do vaznih bodova stigao u poslednjim trenucima utakmice i to sa bele tacke.Zoran Jankovic nije igrao i cini mi se da je povredjen.
CSKA Sofia [1 - 1] Levski Sofia
Nisam siguran da li je Nenad NASTIC igrao za CSKA u bugarskom derbiju.Inace izgleda da im je na ovoj utakmici predat pehar

PORTUGAL
Associacao Naval [0 - 2] FC Porto
Milan STEPANOV igrao je svih 90 minuta.
MADJARSKA
Debrecin je u poslednjem kolu bio slobodan zbog izbacivanja lige Soprona pa je utakmica registrovana 0:0.Novi prvak Madjarske je MTK koji je savladao u gostima ekipu Nidjezare..Ujpest je zavrsio 3.-plasirani sa 54 boda sto takodje vodi u evropska takmicenja.
Vasas Budapest [1 - 2] Kaposvar
17' [0 - 1] d.S.A. Alves (pen.)
36' [1 - 1] J. Lazok
68' [1 - 2] L. Olah
Lorant Olah,Vojvodina Reject player, ne prestaje da busi mreze...Igrao je svih 90 minuta.

NEMACKA
Hertha BSC [1 - 0] Nurnberg
Gojko KACAR ubelezio je novih 90 minuta.Utakmicu je vec bila vidjena kao pobeda Nirnberga kojem gori pod nogama,ali to nije indijanska liga kao neke.U sledecem kolu Herta ide na noge sampionu Bajernu i tu utakmicu ne bi trebalo propustiti

Energie Cottbus [2 - 0] Hamburger SV
Branko Jelic nije igrao.
ITALIJA
Livorno [0 - 1] Torino
Nikola lazetic nije igrao.
Fiorentina [3 - 1] Parma
Vlada AVRAMOV presedeo je mec na klupi.Inace kiksom Milana (sto mi je izuzetno drago
) u Napoliju ("od malog provincijalnog kluba"),Fiorela je povratila 4. mesto i poziciju koja vodi u kvalifikacije za LS.Srecno im bilo,ali se nadam da ce Vlada naci drugu sredinu.
Bari [0 - 1] Treviso
Vlada Smit posmatrao je mec sa klupe.
TURSKA
Ankaraspor [1 - 1] Bursaspor
Kasimpasa [2 - 1] Konyaspor
Galatasaray [2 - 0] Genclerbirligi OFTAS
Nikola Petkovic igrao je prvo poluvreme protiv Galatasaraja i pogresio je nesto izgleda ko 1. gola.
BELGIJA

Dokle vise ti trofeji
Najbolji igrac Belgije!
Racing Genk [0 - 2] Standard Liege
86' [0 - 2] M. Jovanovic
Milan Lane JOVANOVIC igrao je svih 90 minuta i ponovo je postigao pogodak koji vam je vec MIHAILOV pokazao.

FC Brussels [1 - 2] Zulte-Waregem
Bojan Neziri igrao je 54 minuta utakmice.Brisel je ispao iz lige odavno.
LETONIJA
Dinaburg [0 - 1] Ventspils
Sasa CILINSEK odigrao je celu utakmicu.
CRNA GORA
Samo da napomenem da je Mogren Zarka Belade slavio u finalu kupa Cg savladavsi Buducnost u sred Podgorice na penale.
REPUBLIKA SRPSKA
Luda liga ova premijer bih-a.Svi klubovi tri kola do kraja se bore sto za prvaka sto za opstanak...svi su na 10ak bodova
Modrica Maxima lider je izgubila od Zrinjskog sa 4-0
Ludnica...
HRVATSKA
Dragan Zilic nije branio (srecom) u porazu od Dinama od 6-1.
CSKA Moscow [4 - 3] Khimki
9' [1 - 0] M. Krasic
Milos KRASIC igrao je svih 90 minuta u vrlo dobroj utakmici i otvorio je Himki vec u 9. minutu.Hvala Bogu cini mi se da je malo podigao nivo igre i da ce u nastavku prvenstva biti sve bolji i bolji.

Krasin gol nisam nasao na youtubu,ali evo ovde
=LINK=
Saturn [2 - 0] Dynamo Moscow
Dinamo je poceo da posustaje u poslednjih nekoliko utakmica, nakon stvarno fantasticnog starta prvenstva.Joca TANASIJEVIC presedeo je mec na klupi.
Terek Grozny [0 - 1] Amkar Perm
Tim koji predvodi "grof" Bozovic sa sada pruza solidne partije,sto me i ne cudi posto imam dobro misljenje za ovog trenera.Inace u Amkaru igra i jedan nas bivski igrac,od skora tj. od ovog prvenstva,a to je Predrag Sikimic.Inace ima jos nekih igraca koji su ranije igrali u nasoj ligi.
>>>>>>>>>>>>>>>>>
RUMUNIJA

Konacna tabela Rumunske lige.Kao sto vidite Rapid i Dinamo nemogu jedno bez drugog,kao ni Nino i Ranko

CESKA
Kladno [1 - 0] Olomouc
Darko Suskavcevic zamenjen je u 40. minutu utakmice.

UKRAJINA
Zorya [2 - 3] Tavriya Symferopol
Tavrija je pobedom nad Zorijom (u jednoj sumnjivoj utakmici...) izborila INTERTOTO kup

Dynamo Kyiv [2 - 1] Vorskla Poltava
Vorskla ne prestaje sa fantasticnim igrama! Na gostovanju u Kijevu mogla je kolo pre kraja otkloniti sve nade Dinamu da stigne Sahtjor...Ipak ovaj put su poklekli u 90. minutu.
Miroslav Grumic mec je posmatrao sa klupe.
BUGARSKA
Botev Plovdiv [1 - 2] Litex Lovech
Liteks je do vaznih bodova stigao u poslednjim trenucima utakmice i to sa bele tacke.Zoran Jankovic nije igrao i cini mi se da je povredjen.
CSKA Sofia [1 - 1] Levski Sofia
Nisam siguran da li je Nenad NASTIC igrao za CSKA u bugarskom derbiju.Inace izgleda da im je na ovoj utakmici predat pehar

PORTUGAL
Associacao Naval [0 - 2] FC Porto
Milan STEPANOV igrao je svih 90 minuta.
MADJARSKA
Debrecin je u poslednjem kolu bio slobodan zbog izbacivanja lige Soprona pa je utakmica registrovana 0:0.Novi prvak Madjarske je MTK koji je savladao u gostima ekipu Nidjezare..Ujpest je zavrsio 3.-plasirani sa 54 boda sto takodje vodi u evropska takmicenja.
Vasas Budapest [1 - 2] Kaposvar
17' [0 - 1] d.S.A. Alves (pen.)
36' [1 - 1] J. Lazok
68' [1 - 2] L. Olah
Lorant Olah,Vojvodina Reject player, ne prestaje da busi mreze...Igrao je svih 90 minuta.

NEMACKA
Hertha BSC [1 - 0] Nurnberg
Gojko KACAR ubelezio je novih 90 minuta.Utakmicu je vec bila vidjena kao pobeda Nirnberga kojem gori pod nogama,ali to nije indijanska liga kao neke.U sledecem kolu Herta ide na noge sampionu Bajernu i tu utakmicu ne bi trebalo propustiti

Energie Cottbus [2 - 0] Hamburger SV
Branko Jelic nije igrao.
ITALIJA
Livorno [0 - 1] Torino
Nikola lazetic nije igrao.
Fiorentina [3 - 1] Parma
Vlada AVRAMOV presedeo je mec na klupi.Inace kiksom Milana (sto mi je izuzetno drago

Bari [0 - 1] Treviso
Vlada Smit posmatrao je mec sa klupe.
TURSKA
Ankaraspor [1 - 1] Bursaspor
Kasimpasa [2 - 1] Konyaspor
Galatasaray [2 - 0] Genclerbirligi OFTAS
Nikola Petkovic igrao je prvo poluvreme protiv Galatasaraja i pogresio je nesto izgleda ko 1. gola.
BELGIJA
Prix du footballeur pro : Milan JOVANOVIC
1.M.Jovanovic - 177 pts
2.M.Fellaini - 163 pts
3.M.Boussoufa - 121 pts
4.B.Ruiz - 104 pts
5.S.Defour - 104 pts

Dokle vise ti trofeji

Najbolji igrac Belgije!
Racing Genk [0 - 2] Standard Liege
86' [0 - 2] M. Jovanovic
Milan Lane JOVANOVIC igrao je svih 90 minuta i ponovo je postigao pogodak koji vam je vec MIHAILOV pokazao.

FC Brussels [1 - 2] Zulte-Waregem
Bojan Neziri igrao je 54 minuta utakmice.Brisel je ispao iz lige odavno.
LETONIJA
Dinaburg [0 - 1] Ventspils
Sasa CILINSEK odigrao je celu utakmicu.
CRNA GORA
Samo da napomenem da je Mogren Zarka Belade slavio u finalu kupa Cg savladavsi Buducnost u sred Podgorice na penale.

REPUBLIKA SRPSKA
Luda liga ova premijer bih-a.Svi klubovi tri kola do kraja se bore sto za prvaka sto za opstanak...svi su na 10ak bodova

HRVATSKA
Dragan Zilic nije branio (srecom) u porazu od Dinama od 6-1.
0.0625
samo da kazem da Kacar vec nekoliko meceva ima neku uigranu shemu prilikom slobodnih udaraca za Hertu,naime posle svakog centarsuta on je u sansi.Tako je bilo i u mec sa Nirnbergom,imao je dve odlicne prilike posle slobodnjak,ali je prvi put sutirao pored gola,a drugi put nije imao ok tajming za skok,pa je propustio lepu sansu....limanfkv wrote:Hertha BSC [1 - 0] Nurnberg
Gojko KACAR ubelezio je novih 90 minuta.Utakmicu je vec bila vidjena kao pobeda Nirnberga kojem gori pod nogama,ali to nije indijanska liga kao neke.U sledecem kolu Herta ide na noge sampionu Bajernu i tu utakmicu ne bi trebalo propustiti![]()

Ne moze ni da se poveze njegov lik i delo sa FKV jer koliko se ja secam on i jos jedan igrac Madjarske nacionalnost su dosli iz ako se nevaram Solunca ali nisu potpisali profesioanlni ugovor tako da nisu ni imali prilike da igraju zvanicne utakmice!Milan wrote:Da li bi neko mogao da me podseti kada je Lorant Olah igrao kod nas. Nikako ne uspevam da povežem njegov lik i delo u FKV, a koliko vidim, dečko postigne po gol svaku tekmu...
Ja sam dobio slicnu informaciju,samo sto sam cuo da je bio u klubu neko vreme ali da nije igrao,kao ni taj drugi.On,pak, u svom intervju na njihovom sajtu kao predjasnji klub navodi i nas.vladans wrote:Ne moze ni da se poveze njegov lik i delo sa FKV jer koliko se ja secam on i jos jedan igrac Madjarske nacionalnost su dosli iz ako se nevaram Solunca ali nisu potpisali profesioanlni ugovor tako da nisu ni imali prilike da igraju zvanicne utakmice!Milan wrote:Da li bi neko mogao da me podseti kada je Lorant Olah igrao kod nas. Nikako ne uspevam da povežem njegov lik i delo u FKV, a koliko vidim, dečko postigne po gol svaku tekmu...
Cini mi se da je od igraca koji nisu uspeli da prodju "paklenu probu" FKV.
0.0625
Moram da se uključim u ovo zanimljivo podsećanje, vezano za ta dva igrača, kako bi dodao još neki lični utisak u zanimljiv mozaik njihovog fudbalskog puta.limanfkv wrote:Ja sam dobio slicnu informaciju,samo sto sam cuo da je bio u klubu neko vreme ali da nije igrao,kao ni taj drugi.On,pak, u svom intervju na njihovom sajtu kao predjasnji klub navodi i nas.vladans wrote:Ne moze ni da se poveze njegov lik i delo sa FKV jer koliko se ja secam on i jos jedan igrac Madjarske nacionalnost su dosli iz ako se nevaram Solunca ali nisu potpisali profesioanlni ugovor tako da nisu ni imali prilike da igraju zvanicne utakmice!Milan wrote:Da li bi neko mogao da me podseti kada je Lorant Olah igrao kod nas. Nikako ne uspevam da povežem njegov lik i delo u FKV, a koliko vidim, dečko postigne po gol svaku tekmu...
Cini mi se da je od igraca koji nisu uspeli da prodju "paklenu probu" FKV.
prvo, gore napisano je sve tačno.Drugi igrač mađarske nacionalnosti, kojeg spominjete, je igrao desnog beka (i na vrh jezika mi je njegovo prezime, ali u ovom momentu ne mogu da se setim).
Kada su obojica prešli u Vojvodinu, napravio sam tog leta sebi jedan izlet na Zobnaticu, gde se tada Vojvodina pripremala i, u sklopu priprema, igrala jednu prijateljsku utakmicu (više se ne sećam koje bio protivnik), tako da sam imao priliku da ih vidim na delu.Na mene su ostavili sasvim povoljan utisak - na prvo gledanje.
Olah je igrao isturenu polutku.Nije bio visokog rasta, ali je imao sasvim finu tehniku.Dok je ovaj drugi bio dosta viši rastom, vitak, brz, a prilično čvrst u duelima.Često se ubacivao u napad, po svojoj strani.
Mislim da Olah, u dresu Vojvodine, nije odigrao nijednu prvenstvenu utakmicu (čini mi se da je utakmicu-dve, samo presedeo na klupi), dok je kolega, desni bek, malo oprobao teren u Novom Sadu.Čak je (na mene) ostavio povoljan utisak za provedeno vreme u igri.
Nedugo zatim, obojica su napustili Vošu, kao igrači koji nisu zadovoljili.Za mene je to bilo veliko iznenađenje i razočarenje (samo tada nije bilo Interneta i Foruma, pa da protestvujem

Iz Solunca su, kasnije kod nas došli Bratić i Kozoš.Prvi je opstao u Voši, i razvio se u veoma dobrog igrača, dok drugi nije.Pričalo se na tribinama da je Bratić, tada, imao dobru zaleđinu, pa je dobijao pravu šansu, dok je za Kozoša išla priča da mu disciplina nije jača strana, pa je ubrzo, vraćen u Solunac (ako se dobro sećam?), pa onda Kula , Apatin....
Eto toliko, što još ja još mogu dodati, o danas dosta zanimljivom igraču i golgeteru Lorant Olahu.Mislim da ga baš ne mogu vezati lepe uspomene za Vošu, ali biti u njoj je već samo po sebi lepo.Da su uspeli obojica da izdrže, recimo trogodišnje Rankove muke, možda bi i njihova priča u (o) Voši bila sa hepiendom

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Nije Lesa.Lorant Lepar je prosao celu omladinsku skolu Vojvodine (Gruja ga je trenirao) ,kod nas je dosao iz Beceja jos u osnovnoj skoli (znam decka,isli smo u istu skolu).On je 86. godiste i ,kao i vecina (ili svi?) njegovog godista, ni on nije dobio sansu, iako je rasturao u napadu u svojim kategorijama.Neko mi je spominjao da je otisao u Madjarsku,u Vasas ili tako negde,ali stvarno neznam.
0.0625