Kup Srbije - sezona 2013/14
Re: Kup Srbije 1/2 finale: Vojvodina-Spartak, sreda 18h
Ova ekipa je mlada i logicne su ovakve oscilacije u utakmicama. Jedna dobra pa deca malo polete i pomisle kako su jaki, posle toga dve lose cisto da se vrate na zemlju pa onda opet jedna dobra i tako u krug.
Postoji potencijal u ekipi ali to je dovoljno za sredinu tabele i to je to. Sta god mislio o ovom smdrljivom kup takmicenju, nama treba taj trofej jer ce nam to biti ulaznica za Evropu a do nje ako se kvalifikujemo moze dosta vode da protekne Dunavom i da ova go**a sto sada vode klub i odu. O tome kako ce trofej kao da podigne masu u gradu su smesne price. Masu dize dobar fudbal, dobar marketing i konstantnost u rezultatima, sve drugo je....
Ako odemo u finale u sta i verujem, ocekujem tamo ofku. Ne bih voleo da vidim Jagodinu, zbog onoga od prosle godine.
Postoji potencijal u ekipi ali to je dovoljno za sredinu tabele i to je to. Sta god mislio o ovom smdrljivom kup takmicenju, nama treba taj trofej jer ce nam to biti ulaznica za Evropu a do nje ako se kvalifikujemo moze dosta vode da protekne Dunavom i da ova go**a sto sada vode klub i odu. O tome kako ce trofej kao da podigne masu u gradu su smesne price. Masu dize dobar fudbal, dobar marketing i konstantnost u rezultatima, sve drugo je....
Ako odemo u finale u sta i verujem, ocekujem tamo ofku. Ne bih voleo da vidim Jagodinu, zbog onoga od prosle godine.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Po meni sasvim dobar mec Vojvodine.Sve vreme se igralo brzo,pokusavalo se sa stvaranjem sansi.Spartak ne znam jel imao koju sansu.To kakav je talenat Gacinovic,sam video za onih 20-tak min kolko je igrao na onom mecu kod nas.To je bilo i prvi put da sam ga gledao.Danas takodje jedan od najboljih,ako ne i najbolji.Posto Envera poznajem i licno,znam ga dugo,vidim da ima manjak samopouzdanja,sto uopste nije njemu svojstveno.Vidim neki mu zameraju to sto spusta glavu,ali on je tako oduvek igrao.Igrao je tako i prosle godine ,i bio jedan od najboljih vasih igraca(znam jer sam gledao sve meceve koji su bili prenoseni),i to da je los tehnicar,sto nije istina.Nema on finte ko Ronaldo ili Mesi,ali neko ko nema osecaja za loptu i ko nema tehniku,jednostavno ne postize golove kakve je on znao da postigne(tu najmanje mislim da one gde raspali po lopti,vec na lobove).Znaci nije kod njega u tome problem.Jednostavno imas razlicite vrste igraca,ima i mnogo onih slicnih njemu.Ovaj mec nagovestava da mu se samopouzdanje vraca.Primetio sam u nekolko navrata kao da ga je strah da se ubaci ka golu,kao da ga je strah od sanse.Znate da je ranije bilo skroz drugacije,i da sto vidi prazan prostor trci ko mahnit
.
Sve u svemu,mislim da Vojvodina prolazi.Bice opet rezultatski gusto ,znaci malo golova,ali mislim bez vecih problema.

Sve u svemu,mislim da Vojvodina prolazi.Bice opet rezultatski gusto ,znaci malo golova,ali mislim bez vecih problema.
Šteta što ih nismo ubedljivije nakantali, a bili su zreli za to, uzevši u obzir silne šanse, nedosuđen penal za nas, kao i dva sumnjiva ofsajda u situaciji kada bi imali otvoren put prema golu. Tek na Sportalovom sajtu sam video zvaničnu statistiku o tome koliko smo bili dominantni i pravo je čudo da su Subotičani još u igri. Sa drugim golom bi rešili pitanje finaliste, ali izgleda da sa starim klubom uvek mora da se odigra polka po čiru...
Na primer, na kraju meča odnos u šutevima ka golu bio je 20:4, odnosno 7:1 u okvir gola.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
И ако са осцилацијама, генерално одличан меч! Гаћиновић незаустављив. Остаје жал за још једним голом из простог разлога што се у Суботици неће играти фудбал, познавајући њихов терен...ако се то може назвати тереном. Борбеност за десетку, што је најбитнији. А још битније од тога; нема стајања - управа напоље! Марш из Војводине, са трофејом или без њега - све једно је!
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Po meni jako slična utakmica kao i prošlogodišnje polufinale. Tad smo imali više šansi ali smo takođe dominirali kao i danas. Mijat već izrasta u svetskog igrača. Enver se konačno povratio, Živković sasvim solidan. Ne sviđaju mi se ni malo negativni komentari o Maretu. Dečko je vođa ove ekipe i ako mu danas nije bio dan treba da ga podržimo i pozdravimo a ne da ga odmah teramo iz ekipe. Veselinović prilično usporava igru, slabo ne koristi šanse i mislim da smo mogli da nađemo boljeg špica. Možda da Stojanović krene u špicu a Sergej na njegovu poziciju pa da malo dobijemo na brzini. U svako slučaju mislim da treba da nastavimo u ovakvom tempu, da pobedimo Radnički za vikend i pripremimo se za meni najvažniju utakmicu sezone sledeće nedelje.
Док гледам тебе у оку моме види се сјај!
Lep mec za oko, bas kao i proslogodisnje polufinale kupa na Karadjordju. Potpuna inicijativa, a rezultat 1:0. Ipak u Subotici treba juriti gol, i time da otklonimo dilemu.
Sto se samog meca tice, u sustini sam i vise nego zadovoljan. Babica vec vidim kao glavnog stopera nase reprezentacije za 5-6 godina. Samo da ostane sto duze u Vojvodini, vrede ce on mnogo! Gradja, snaga, visina, skok igra, igra u defanzivi, nonsalancija, ume izneti loptu, nije panicar, hladnokrvan... poput najvecih svetskih stopera, bez preterivanja.
Mijat odlican, vec u startu se vidi kako ce njegov dribling proci, tacno da pretera nekad, ali u njegovim godinama i treba. Svi mladi talenti to rade. Samo da nastavi tako.
Sto se tice Radoje i Poletanovica, ja sam zadovoljan njima. Svako ko se bavio fudbalom, zna dobro da je igra bez lopta jednako vazna (ili cak vaznija) kao i igra sa loptom. Istina, sa loptom nisu mnogo pokazali, ali nisu ni losi bili. Pogotovo Radoja, uvek je predao ispravno loptu, sacuvao je, i u trenucima kada su na njega isla 2-3 protivnicka igraca. A u igri bez lopte su odlicni bili, nisu dozvolili da njihovi vezni igraci prime loptu, i okrenu se sa njom prema nasem golu. A to je bio i kljuc danasnjeg meca, jednostavno Spartak nije uspeo da igra na sredini terena, i upravo zbog toga nisu dolazili u gol sanse. Veselinovic dobar, napokon napadac koji hoce da trci, ume da probije i vrati povratnu loptu... danas slaba realizacija, ali nadam se da ce mu se vratiti kad to bude bilo vaznije.
Stojanovic podbacio, price o milionskom transferu su ga, izgleda, vec udarile u glavu. Alivocid i Zivkovic dobri danas na desnoj strani.
Ovako zalaganje treba da bude svaki put.... rezultat ce vec doci
Sto se samog meca tice, u sustini sam i vise nego zadovoljan. Babica vec vidim kao glavnog stopera nase reprezentacije za 5-6 godina. Samo da ostane sto duze u Vojvodini, vrede ce on mnogo! Gradja, snaga, visina, skok igra, igra u defanzivi, nonsalancija, ume izneti loptu, nije panicar, hladnokrvan... poput najvecih svetskih stopera, bez preterivanja.
Mijat odlican, vec u startu se vidi kako ce njegov dribling proci, tacno da pretera nekad, ali u njegovim godinama i treba. Svi mladi talenti to rade. Samo da nastavi tako.
Sto se tice Radoje i Poletanovica, ja sam zadovoljan njima. Svako ko se bavio fudbalom, zna dobro da je igra bez lopta jednako vazna (ili cak vaznija) kao i igra sa loptom. Istina, sa loptom nisu mnogo pokazali, ali nisu ni losi bili. Pogotovo Radoja, uvek je predao ispravno loptu, sacuvao je, i u trenucima kada su na njega isla 2-3 protivnicka igraca. A u igri bez lopte su odlicni bili, nisu dozvolili da njihovi vezni igraci prime loptu, i okrenu se sa njom prema nasem golu. A to je bio i kljuc danasnjeg meca, jednostavno Spartak nije uspeo da igra na sredini terena, i upravo zbog toga nisu dolazili u gol sanse. Veselinovic dobar, napokon napadac koji hoce da trci, ume da probije i vrati povratnu loptu... danas slaba realizacija, ali nadam se da ce mu se vratiti kad to bude bilo vaznije.
Stojanovic podbacio, price o milionskom transferu su ga, izgleda, vec udarile u glavu. Alivocid i Zivkovic dobri danas na desnoj strani.
Ovako zalaganje treba da bude svaki put.... rezultat ce vec doci

-
Samo kratko...
1) Momcima svaka čast na želji za igrom i zalaganju.
2) Mi (navijači i simpatizeri) nebismo bili u stanju ni ŠATOR da srušimo, a ne ovu upravu. I oni to doooobro znaju... (ko je bio na stadionu zna o čemu pričam).
1) Momcima svaka čast na želji za igrom i zalaganju.
2) Mi (navijači i simpatizeri) nebismo bili u stanju ni ŠATOR da srušimo, a ne ovu upravu. I oni to doooobro znaju... (ko je bio na stadionu zna o čemu pričam).
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
- gospodinFKV
Re: Kup Srbije 1/2 finale: Vojvodina-Spartak 1:0
Odigrali smo odlicno. Ne za desetku, ali za jaku osmicu. Mijat standardno terorise protivnicke bekove, Babic odlican, Zivkovic je isto sasvim solidno odradio posao. Samo forsirati njega uz Pekarica, i momak ce da stasa u 10x puta boljeg stopera od one paljevine ''sto je sad dosao u instituciju''. Po meni, mali Nasta danas nije u napadu odigrao dobro, centarsutevi su bas bili losi, a Enver standardno nervozan u zavrsnici. Osim toga, odigrao je dobro.
Sto se Poletanovica tice, nista posebno nije odigrao. Imao je par dobrih momenata, korneri definitivno nisu jedni od njih, 0 (nula) ostrine, vrlo cesto nikome, i mozda je vreme da se oproba neko drugi, ili da mali narednih xy treninga samo kornere izvodi.
Sto se Poletanovica tice, nista posebno nije odigrao. Imao je par dobrih momenata, korneri definitivno nisu jedni od njih, 0 (nula) ostrine, vrlo cesto nikome, i mozda je vreme da se oproba neko drugi, ili da mali narednih xy treninga samo kornere izvodi.
Vidim da to niko ne spominje ali...
Ja sam od Milinkovic-Savica video za to malo sto je igrao vise nego od Poletanovica i Radoje zajedno.
Imao je jedno 5 kontakata sa loptom i sve je maltane radio iz prve i uz to dva puta izbacio u sansu naseg igraca.
Decko ima tehniku i pregled igre!
Ja sam od Milinkovic-Savica video za to malo sto je igrao vise nego od Poletanovica i Radoje zajedno.
Imao je jedno 5 kontakata sa loptom i sve je maltane radio iz prve i uz to dva puta izbacio u sansu naseg igraca.

Укратко:
1. Посета на стадиону изнад мојих очекивања са обзиром да је среда
2. Доста добра игра наших, да не кажем и одлична али још једном реализација испод доброг
3. Оно што генерално у нашој лиги не постоји а не само код нас су шутеви из даљине, од оних што су били јуче сви су толико слаби да су једва до гола стизали
4. Судија коректан, мада ми се чини да нас је оштетио за пенал у другом полувремену када је играч Спартака играо руком у казненом
5. Победник вечери тј. утакмице - Маринци са песмом " Нови Сад је плаво бели град"
1. Посета на стадиону изнад мојих очекивања са обзиром да је среда
2. Доста добра игра наших, да не кажем и одлична али још једном реализација испод доброг
3. Оно што генерално у нашој лиги не постоји а не само код нас су шутеви из даљине, од оних што су били јуче сви су толико слаби да су једва до гола стизали
4. Судија коректан, мада ми се чини да нас је оштетио за пенал у другом полувремену када је играч Спартака играо руком у казненом
5. Победник вечери тј. утакмице - Маринци са песмом " Нови Сад је плаво бели град"
Zato sto su juce Radoja i Mare imali malo losije izdanje nego obicno sa loptom u nogama, pogotovo Radoja, a Milinkovic je imao najbolje izdanje do sada sa loptom u nogama.playmaker wrote:Vidim da to niko ne spominje ali...
E sad: bez lopte u nogama Mare i Radoja su doktori za Milinkovica i zato se on jos uvek ne moze ni meriti sa njima dvojicom. Mali Mijat je sa i bez lopte jednako opasan i koristan igrac, zato je vec dostigao jedan visok nivo igre. U defanzivi je takodje fenomenalan.

Pesma sa maticne im tribine,jedna rec se ipak promenila,sad su lokalpatriote...CRD FCV wrote:5. Победник вечери тј. утакмице - Маринци са песмом " Нови Сад је плаво бели град"
-
Браво момци то је фудбал! Север > бубњари свака част ... да је још 3 ком па мало Бразил 

"Кад сам био сасвим мали, имао сам један дар, они били цигани они били гробари а ја био прави сланинар"
Nisu vredni pomena, osim da se napiše da "nisu vredni pomena".FCVNS wrote:Pesma sa maticne im tribine,jedna rec se ipak promenila,sad su lokalpatriote...CRD FCV wrote:5. Победник вечери тј. утакмице - Маринци са песмом " Нови Сад је плаво бели град"
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...