slazem se skroz sa tobom,ja cu prvi u nedelju biti tamo....samo se bojim da ce odziv biti bas mali,ali isto tako mislim da ce biti dovoljno i da nas bude trideset pa da pokazemo bar glasom brkatom i ekipi gde im je mesto!laki wrote:Jel ima nekog ovde na forumu ili van njega kome je draga trenutna uprava i ko misli da treba i jedan dan jos da provedu u klubu?! Da li ima?! Ja verujem da nema!! Sta ti kazes FREAKS? Jel ti podrzavas jokica i pavlovica? Da li bi dosao na utakmicu na Vujadiin u nedelju ako se organizuje dolazak svih nas koji mrzimo malopre pomenuta imena i terao upravu bar verbalno, u vreme kad je zakazana prva probna utakmica ako se ne varam?
Koliko vas je za to?! To je neki moj konkretan predlog, eto cisto da vidim da li ima svrhe ovde vise ista pisati ili cemo mlatiti praznu slamu kao do sada. I da vidimo ko je za neke promene a ko je prodao guzicu a koga boli kita.
EDIT: FREAKS, nema ti sta da procenjujes cija rec ima tezinu jer smo na forumu manje vise svi isti. Ja nemam pojma ni ko je Minja ni ko je Buda i zabole me ko su oni, jedino mi je vazno da podrzavamo isti klub, kao sto mi je jedino vazno i da podrzavam isti klub kao i ti i zato se nadam da cete vec jednom ti, ili oni, izaci sa nekim konkretnim predlogom kao sto sam ja dao malopre. Mozda je najgluplji predlog na svetu ali je ipak predlog za razliku od vas koji ne dajete ama bas nikakve predloge vec se i dalje svadjate i branite svoja dupeta!
Uprava
-
Re: Uprava
- vosa do groba
Minja, ako si to stvarno ti (a verujem da jesi) ja bih zeleo da saslusam sve sto imas da kazes, zanima me sve sta se desava i sta se desavalo. Ali takodje imam i ja jedan predlog. Nemojte odmah da ospete paljbu po meni, barem cu da dam neki predlog, nesto da se radi, a ne da se sedi kod kuce i samo kucka. Kada bi svi samo sedeli i kuckali i kukali kako se nista ne radi, ko bi onda barem pokusao nesto da uradi? Evo ovako, moja ideja je da se organizuje za pocetak jedna tribina na temu trenutnog stanja u FK Vojvodina. Bio bi potreban jedan tim ljudi za to da se sve organizuje, da se nadje prostor, naprave plakati, da se to ispromovise. Mogli bi da dodju svi koji su zainteresovani, tribina ne bi bila vremenski ogranicena i svako bi mogao da kaze sta zeli. Ako bi jos neko zeleo da ucestvuje u ovome, neka se javi. Dosta mi je da gledam vise ovaj bezobrazluk.
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
Нема шта ко да оспе паљбу по теби, мислим барем не видим зашто би. Предлог је и више него конкретан и примеран. Дефинитивно акција која може да се реализује, ако има воље наравно.
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
- Schteph_F89
Kako bi bilo da prvo okupljanje bude na VB na pripremnoj utakmici? Ako neko poznaje nekog novinara voljnog da zabelezi nase negodovanje uprave (mozda cak i nekom parolom) i da se to i medijski proprati i prosiri i napokon zapocne nesto konkretno. Sutra takodje kada bi dosli svi u sto vecem broju na otkrivanje spomenika, cisto da vidimo koliko nas ima.
- gospodinFKV
Nazalost, nisu problem ideje za resavanje problema, nego nedostatak ljudi voljnih i sposobnih da nas povedu. Svi vicu u glas, a niko da kaze 'hajde da se dogovorimo'. Neka se jave stariji forumasi/navijaci, oni sa znacajnim stazom na tribini, koji su voljni da kazu 'Nacrtajte se svi tu i tu, tad i tad, planiramo to i to', pa da znamo na cemu smo kad vidimo koliko ce ljudi doci. Nemojte pocinjati s onim 'nije bitno ko koliki staz ima', APSOLUTNO JE BITNO KO KOLIKI STAZ IMA I KO CE DA PREDVODI, jer to mora da radi neko cija ce rec imati tezinu kod velike vecine ljudi sa SVIH tribina. Ne mora to biti jedan covek, to mogu biti i trojica/petorica/dvadesetorica, nebitno, ali moraju uzivati potpunu podrsku svih ljudi u akciji i imati jasan program, jer dokle god neka ekipa ne podrzava predvodnike, to nece biti zdrava prica.
Minja, vecina ljudi ovde zeli od vas da cuje sta se tu desilo, javite nam kada i gde da dodjemo, i ja sam ubedjen da ce to dosta ljudi ispratiti. Neko nas mora povesti, zasto to ne biste bili vi? Imate program, imate zelju, imate veliku podrsku medju navijacima.
Mnogo kukamo, a malo sta radimo po tom pitanju, ne zato sto ne zelimo, nego zato sto nemamo jasan plan i sve ostalo gore navedeno. Naravno, sad ce se cinici javiti s onom famoznom 'A sto ti nesto ne uradis, sto ti samo kukas' - ja mogu u nedelju da odem i napravim budalu od sebe na VB. Verujte, najmanji mi je problem da napravim budalu od sebe, ne bi mi bio prvi put
ali ako ode tamo jedan covek ili 5/10/15 ljudi, smatrace ih budalama, smejace im se. Poznavajuci letargicnost u koju je nas narod zapao u poslednjih deceniju i po, vec brojka od sto ljudi bi bila ozbiljna stvar, kad bi se tamo okupili, i znak da se ne zaje*avamo.
Toliko od mene, izvinite na poduzem postu. Bicu tu za sve sto bude potrebno, samo napisete kad i gde. Kad se smislite, dogovorite, zakopate ratne sekire ili sta god, mi mladji cemo biti tu da vas pratimo. I nemojte da mislite da ja sad lupam packe i drzim moralne pridike ljudima sa stazom na tribini starijim od mene samog, to mi nikako nije namera, samo hocu da NASA VOJVODINA ozdravi.
[video]http://www.youtube.com/watch?v=2GQMIXGRjaw[/video]
Minja, vecina ljudi ovde zeli od vas da cuje sta se tu desilo, javite nam kada i gde da dodjemo, i ja sam ubedjen da ce to dosta ljudi ispratiti. Neko nas mora povesti, zasto to ne biste bili vi? Imate program, imate zelju, imate veliku podrsku medju navijacima.
Mnogo kukamo, a malo sta radimo po tom pitanju, ne zato sto ne zelimo, nego zato sto nemamo jasan plan i sve ostalo gore navedeno. Naravno, sad ce se cinici javiti s onom famoznom 'A sto ti nesto ne uradis, sto ti samo kukas' - ja mogu u nedelju da odem i napravim budalu od sebe na VB. Verujte, najmanji mi je problem da napravim budalu od sebe, ne bi mi bio prvi put

Toliko od mene, izvinite na poduzem postu. Bicu tu za sve sto bude potrebno, samo napisete kad i gde. Kad se smislite, dogovorite, zakopate ratne sekire ili sta god, mi mladji cemo biti tu da vas pratimo. I nemojte da mislite da ja sad lupam packe i drzim moralne pridike ljudima sa stazom na tribini starijim od mene samog, to mi nikako nije namera, samo hocu da NASA VOJVODINA ozdravi.

Потписујем пост изнад, а такође и што Schteph_F89 каже, што више сутра да нас дође на откривање споменика, па да видимо на чему смо. Ако буде фина бројка, може се одма разматрати одлазак до ВБ у недељу.
Дневник wrote:Лични став: Преседан за јубилеј
Имала је Војводина у свом вековном постојању много узлета и падова. Минула година остаће упамћена по успеху на међународној сцени, у европским клупским такмичењима. На листи светски признатог Завода за историју и фудбалску статистику (ИФФХС) Воша је са 128 бодова заузела 96 место. Никад боље у својој историји! О каквом успеху се ради довољно је рећи да се Партизан и Црвена звезда не налазе ни међу 200 рангираних клубова.
Статистика је егзактна наука, али живот је једносатвно живот. Уместо да се дичи постигнутим и настави даљи тренд добрих резултата, Војводина је своја три најбоља играча, у пакету са тренером, трансферисала у конкурентски клуб! Екипу је, да подсетимо, први напустио тренер Марко Николић. Као по команди, његовим стопама кренули су и дојучерашњи капитен Вулићевић, па голгетер Шкулетић и, на крају, штопер Трајковић. До јуче новосадски црвено бели квартет пресвукао се, буквално преко ноћи, у црно-белу боју Партизана.
Овакав преседан до сад ни једна управа Војводине, ма колико ситуација у сваком погледу била тешка, није урадила. Не бар на овај начин - анулирајући све до сад постинуто и забадајући истовремено прст у око својим фановима. Они би, сигуран сам, лакше поднели одлазак својих дојучерашњих љубимаца у иностранство него њихову селидбу на Топчидерско брдо. Тим потезом у овом тренутку, осим нешто сиће и менаџерских обећања, клуб практично ништа није добио. Проблеми су и даље исти: дугови, беспарица, резигнираност играча, растуће незадовољство навијача ... Учињено је то, нажалост, у предвечерје прославе века постојања клуба, једног од статусних симбола Новог Сада и покрајине. И управо у тренутку када клуб, и екипа, по свему треба да су најјачи, да се достојно и достојанствено обележи стогодишњи јубилеј. Сада, чини се, више него икад последњих година, јер са пласманом у полуфинале, постоји реална шанса и нада да се у витрине у Ветернику, коначно, поред освојене две титуле, смести и толико жељени пехар Купа Србије. Распродаја кључних играча, на начин како је урађено, није ништа друго него распродаја тешко стеченог угледа клуба. Није Војводина власништво ни ове ни претходних управа па да се враћају нечији дугови, намирују рачуни и апетити појединаца. Сенка је то на јубилеј и реноме стогодишње Војводине.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...

Nekoliko grupa se već dogovorilo da dođe, tako da može biti zanimljivo... Znam da će sad neki reći, ne možemo mi oterati ovi upravu samo povicima, a za nešto više se niko ne usuđuje. Ali ako im ne stavimo jasno do znanja šta mislimo, ne samo da se neće zaustaviti na ovome, nego će biti sve gore i gore.
A danas obavezno da pozdravimo otkrivanje spomenika nešem dr Kosti Hadžiju!
Jedan mali savet,ako smenimo ove moramo imati ljude kojima verujemo i koji su spremni da preuzmu Vojvodinu cim ove srusimo..ako fotelja ostane dugo prazna uletece u nju opet neki kum prijatelj ...zato pre rusenja mora se imati ideja koga dovesti , da ne bude da nas opet zeznu, da rusimo Kezmana zbog Pavlovica i Brke...mora se znati ko ce da dodje kaki su mu planovi...
Izvesni Kosta Rajević.Milan wrote:Budo, ko je autor teksta iz Dnevnika?
http://www.dnevnik.rs/sport/licni-stav- ... za-jubilej
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
- vosa do groba
Konkretno za ovaj moj primer, moguce je to odraditi i sa 5 ljudi. Vec sam organizovao tribine na kojima je bilo i po 300 ljudi i to sa jos dve osobe. Ako je nas 3 moglo to da organizuje, pa valjda ima nas 5 koji smo zeljni da ovo sprovedemo u delo. Ako nas nema 5 onda i treba da se ugasimo...gospodinFKV wrote:Nazalost, nisu problem ideje za resavanje problema, nego nedostatak ljudi voljnih i sposobnih da nas povedu. Svi vicu u glas, a niko da kaze 'hajde da se dogovorimo'. Neka se jave stariji forumasi/navijaci, oni sa znacajnim stazom na tribini, koji su voljni da kazu 'Nacrtajte se svi tu i tu, tad i tad, planiramo to i to', pa da znamo na cemu smo kad vidimo koliko ce ljudi doci. Nemojte pocinjati s onim 'nije bitno ko koliki staz ima', APSOLUTNO JE BITNO KO KOLIKI STAZ IMA I KO CE DA PREDVODI, jer to mora da radi neko cija ce rec imati tezinu kod velike vecine ljudi sa SVIH tribina. Ne mora to biti jedan covek, to mogu biti i trojica/petorica/dvadesetorica, nebitno, ali moraju uzivati potpunu podrsku svih ljudi u akciji i imati jasan program, jer dokle god neka ekipa ne podrzava predvodnike, to nece biti zdrava prica.
Mnogo kukamo, a malo sta radimo po tom pitanju, ne zato sto ne zelimo, nego zato sto nemamo jasan plan i sve ostalo gore navedeno. Naravno, sad ce se cinici javiti s onom famoznom 'A sto ti nesto ne uradis, sto ti samo kukas' - ja mogu u nedelju da odem i napravim budalu od sebe na VB. Verujte, najmanji mi je problem da napravim budalu od sebe, ne bi mi bio prvi putali ako ode tamo jedan covek ili 5/10/15 ljudi, smatrace ih budalama, smejace im se. Poznavajuci letargicnost u koju je nas narod zapao u poslednjih deceniju i po, vec brojka od sto ljudi bi bila ozbiljna stvar, kad bi se tamo okupili, i znak da se ne zaje*avamo.
Toliko od mene, izvinite na poduzem postu. Bicu tu za sve sto bude potrebno, samo napisete kad i gde. Kad se smislite, dogovorite, zakopate ratne sekire ili sta god, mi mladji cemo biti tu da vas pratimo. I nemojte da mislite da ja sad lupam packe i drzim moralne pridike ljudima sa stazom na tribini starijim od mene samog, to mi nikako nije namera, samo hocu da NASA VOJVODINA ozdravi.![]()
Inace, danas svi na otvaranje spomenika, nedelja svi na utakmicu

Mars iz kluba ciganski olosi !!!
Gospodin Rajevic je dugogodisnji novinar Dnevnika koji je dobro upoznat sa prilikama u klubu, jer su mu svojevremeno obojica sinova igrali u mladjim kategorijama i bili veliki potencijali, pogotovo mladji.budababa wrote:Izvesni Kosta Rajević.Milan wrote:Budo, ko je autor teksta iz Dnevnika?
http://www.dnevnik.rs/sport/licni-stav- ... za-jubilej
Come on you Reds!
http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Zakaza ... polje.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što se uradi brzo, mora se raditi iz početka - polako.
- Toto Riina
Samo svi ujedinjeni i zajedno možemo da spasemo našu svetinju od pilićara. Nisam vešt demagog, nisam neko od viđenijih, opasnijih, zajebanijih, ali znam da ću danas u 16h i u nedelju u 14h biti na mestu gde se bori za FKV.
Mi moramo biti jedno i to mora biti naša snaga!
Ujedinimo sever sa sevorozapadom, slaninarima zapad, djuksima, starom gardom, divizijom i ostalim
Mi moramo biti jedno i to mora biti naša snaga!
Ujedinimo sever sa sevorozapadom, slaninarima zapad, djuksima, starom gardom, divizijom i ostalim