CSKA Moscow * [2 - 2] Amkar Perm
Milos KRASIC ima novi trofej u rukama!Ovoga puta osvojen je kup Rusije,sto ce Milosu biti , prema nekim informacijama,verovatno i poslednji u timu iz Moskve.CSKA je tek nakon penala uspeo da savlada ekipu koju predvodi "grof" Bozovic i koja pruza odlicne partije.Nije sve islo dobro za CSKA,sta vise Amkar je poveo sa 2:0(prvi gol postigao je igrac iz nase lige Drincic Nikola),da bi Moskovljani uspeli da izjednace.
CSKA je savladao Amkar tek nakon penala sa 4:1!
Kod prvog gola CSKA KRASIC je bio ko-asistent,posto je posle njegovog muljanja lopte u 16-tercu lopta stigla do Vagnera Lova.Tacnije on mu je dodao,a sad namerno ili slucajno - nije ni bitno.
Nisam nasao na Youtubu,ali evo ovde mozete pogledati =LINK=

Nisam mogao da saznam da li je sa druge strane igrao Predrag Sikimic.
Inace evo intervjua Milosa KRASIC-a za Novosti od pre nekoliko dana...Selektor Djukic nije pozvao Milosa u reprezentaciju.
Dynamo Moscow [2 - 1] Terek GroznyKrasić: Nisam folirant!
M. MARKOVIĆ, 15.05.2008 19:31:05 Ocena: 5.00 (Glasova: 3) Komentara: 1
OČEKIVALO se da Miloš Krasić (24) bude sa svojom generacijom: Jankovićem, Ivanovićem, Rukavinom... oslonac u reprezentaciji Srbije pošto poseduje ekstra potencijal. Ali, selektor Miroslav Đukić je ponovo, posle Ukrajine, odlučio i da za majske provere "precrta" plavokosog momka. Razlozi nisu poznati ni igraču CSKA iz Moskve, koji u klupskom dresu ima zapažen učinak u šampionatu Rusije...
- Bio sam ponovo iznenađen izostavljanjem sa spiska. I mnogo mi je krivo što nisam u reprezentaciji, čiji dres uvek nosim sa ogromnim entuzijazmom. Tako je bilo i kada sam igrao za mlađe selekcije. A, sada kada treba da budem na glavnoj sceni, jedino je za mene "spuštena rampa" - priča Krasić.
U javnosti se polemiše da postoji tajni sukob na relaciji igrač - selektor.
- To je smešno! Nikada nisam imao probleme sa trenerima jer je njihova uvek poslednja. Sada se pita Đukić, možda on može da reši taj rebus koji meni zaista nije poznat.
Spominje se da još od EP u Holandiji i od povrede Krasića traje "prekid na vezama".
- Povredio sam se na utakmici i lekari su ustanovili da moram da mirujem. Pauzirao sam gotovo jedan mesec dok nisam ponovo počeo da igram, a onda se situacija pogoršalai pauzirao sam duplo više. Dokumentacija postoji i u klubu, za koji sam tek počeo da igram u finišu sezone. Možda neko misli da sam folirao, ali nisam takav čovek, niti se služim prevarama.
Ipak, vezista ruskog giganta smatra da će dobrim igrama "naterati" Đukića da ga vrati u tim.
- Prošao sam jedan ciklus kvalifikacija. I sam nisam zadovoljan učinkom, ali mislim da sam se naučio na sopstvenim greškama i da mogu da sa punim pravom nosim dres Srbije. Verujem da je ovo samo trenutan status, a kada počne takmičarski ritam, da ću ponovo obući crveni dres - optimista je sjajni Miloš Krasić.
KRASIĆ JURI SEDMI TROFEJ
PRE pauze u šampionatu predstoji finale Kupa, a CSKA dočekuje Amkar.
- Sada je na talonu sedmi trofej, do sada smo osvojili tri titule, dva nacionalna kupa i Kup UEFA. Ali, Amakar igra odlično i čeka nas težak posao u nedelju - smatra Krasić.
PARIZ ILI BREMEN
NA leto postoji i opcija da srpski igrač napusti Moskvu.
- Ugovor mi važi do leta 2011. godine, ali je ponovo aktuelna selidba u Pari sen Žermen. Tu je i Verder iz Bremena, a ja samo čekam da se klubovi dogovore. Nadam se da ću uspeti da pređem u drugi deo Evrope.
Odigrano je i par utakmica prvenstva Rusije.Dinamo je konacno pobedio nakon nekoliko losih rezultata,ali je Joca TANASIJEVIC presedeo ceo mec na klupi.
CESKA
Olomouc [1 - 0] Budejovice
Darko Suskavcevic nije igrao u poslednjem kolu ceskog sampionata.Ovom pobedom Sigma se spasla ispadanja i sezonu zavrsila na 11. mestu.Za mnoge je verovatno i lepa vest to da je prvak Ceske ponovo postala praska Slavija!
UKRAJINA
Tavriya Symferopol [2 - 2] Metalurg Zaporizhya
Ser Sasa TODIC izgleda ocarava navijace gde god se pojavi..A kako i ne bi kad je ljudina! Kao sto vidite iako nije 1. golman ekipe vec duze vreme da se primetiti da ga navijaci nisu zaboravili i da kod njih "broj 1".

Inace Tavrija je izborila najveci uspeh u poslednjih nekoliko godina,ako se ne varan,i svi su odusevljeni,posebno zbog cinjenice da je cilj bio OPSTANAK,a ostvarena je EVROPA,odn. Intertoto kup.
Bas kao i Ser Sasa TODIC, ni Slobodan Markovic nije igrao ovu utakmicu.
http://sctavriya.com/files/images/ts_mz_03_02_0.jpg
http://sctavriya.com/files/images/ts_mz_03_14_0.jpg
slike navijaca Tavrije - 5.sektor
Vorskla Poltava [1 - 1] Naftovik
Miroslav Grumic nije bio ni na klupi Vorskle.Inace Vorskla je odlicnim igrama u poslednjih nekoliko kola obezbedila opstanak,zavrsivsi 8.
BUGARSKA
Litex Lovech [2 - 1] Chernomorets Burgas Burgas
Zoran JANKOVIC nije igrao na poslednjoj utakmici sezone.Inace Liteks je sezonu zavrsio na 4. mestu i izborio Evropu.Ovaj jaza je bio presrecan, najjaca njuska od svih srpskih trenera

Vihren Sandanski [1 - 2] CSKA Sofia
Nenad NASTIC je uzeo trofej kao sto smo vec rekli...Nesa je igrao svih 90 minuta.
NEMACKA

Kao sto sam vec napisao Herta je dobila mesto u Kupu UEFA kao nagradu za FER-PLEY.
Bayern Munich [4 - 1] Hertha BSC
Ocekivan, mada pomalo ubedljiv, poraz Herte na gostovanju u Minhenu.
Gojko KACAR upiso je novih 90 minuta koji ce sigurno mnogo znaciti za njegovo iskustvo.E slike nemogu da nadjem...
Herta je sezonu zavrsila 10-oplasirana.
Hannover [4 - 0] Energie Cottbus
Branko Jelic nije igrao zbog povrede.Kotbus je opstao u ligi i zavrsio 14.
Bajern je prvak,a ligu napustaju Nirnberg,Hansa i Duizburg.
ITALIA
Poslednje kolo igralo se i u Italiji...
Torino [0 - 1] Fiorentina
Na moje ogromno zadovoljstvo (sta cu mrzim Milan

Nikola Lazetic odigrao je neki minut.
Vlada AVRAMOV presedeo je mec na klupi.
Serija B
Treviso [2 - 1] Cesena
Trevizo je uspeo da opsane u ligi (nemstivsi samo 100 utakmica

Vlada Smit nije igrao,ako je on uopste tu vise...
TURSKA
Zanimljive vesti stizu iz Turske

1. epizoda sapunice: Damir Kahriman http://img517.imageshack.us/img517/2051/zssssc6.jpg
2. epizoda sapunice: Damir Kahriman http://img503.imageshack.us/img503/427/zzzii2.jpg
.. e sad obicno se te sapunice zavrse happy end-om, a ja sam bas cuo nesto da zvezdi fali golman

LETONIJA
Ventspils [0 - 0] Olimps
Sasa CILINSEK igrao je svih 90 minuta.

...