Dobro, i to je nešto, verovatnoća je iz godine u godinu na našoj strani, jednom moramo upasti u tu LE.Dragojlo wrote:Што неко раније рече-ако ништа,постали смо прекаљени квалификант...
This time, next year, sa Južnom Bačkom i ekipom...

Dobro, i to je nešto, verovatnoća je iz godine u godinu na našoj strani, jednom moramo upasti u tu LE.Dragojlo wrote:Што неко раније рече-ако ништа,постали смо прекаљени квалификант...
Igla wrote:Moguce, ponavljam moguce, da se Peric jos uvek nije oporavio u potpunosti?Pera Centar wrote:Neke stvari u nasoj postavi ne stimaju, ali stavljanje Marka Kordica na gol pre Perica je totalan apsurd.Gledam Vojvodinu vec dugo i tvrdim da jos od Ratka Svilara nismo imali boljeg golmana od Perica.Decko ima sve sto jedan dobar golman treba da poseduje, a to je krajem prosle sezone i pokazao.Kordic bi na toj listi golmana Vojvodine od ere Svilara bio negde na dnu.
Nažalost,među nama nepravedno osporavani Kaluđer i Bojović su završili u Žalgirisu i Lučanima mada smo ih mogli dovesti obojicu...John Mary je "pitanje da li je uopšte profi fudbaler" i blablablaMarcello wrote:Ovi Belorusi su ekipa za sredinu naše "super" lige. Ne vidim na koji fazon oni mogu ikome da daju 4 gola. Da imamo špica, kao što nemamo, bilo bi 3:0 i revanš bi bio formalnost.
Nikad gora atmosfera na istoku. Tesko mrtviloMilan wrote: Jos jedan negativan utisak je mrtvacka atmosfera na stadionu. Bar preko TV-a. Dobar deo vremena su se culi samo Belorusi...
Sto da ne, danas je usao u 71. minutu ali apsolutno nista nije pokazao za vreme koje je proveo na terenu...Stexman wrote:Nadam se da ovaj Trifunovic ima prava da igra u revansu!?
Ja sam stekao potpuno suprotni utisak sa tv-a, mislim da smo za prosek većine Evrope imali južnoameričku atmosferu,Milan wrote: Jos jedan negativan utisak je mrtvacka atmosfera na stadionu. Bar preko TV-a. Dobar deo vremena su se culi samo Belorusi...
Jugozapad čak i za svoje niske standarde užasan. Kakva Južna Amerika, ovo je bilo Dallas - LA Galaxy nivo.stormer wrote:Nikad gora atmosfera na istoku. Tesko mrtviloMilan wrote: Jos jedan negativan utisak je mrtvacka atmosfera na stadionu. Bar preko TV-a. Dobar deo vremena su se culi samo Belorusi...
Еј пријатељу, да знаш само колико ми већ тог твог Модрића трпимо.Tancha wrote: Paločević mi je igrač kakvog ekipa mora da istrpi, zaštiti od duela i koji mora da ima dosta slobode u igri (Modrić za siromašne, recimo).